Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Цитирай Първоначално написано от пор
Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Това, което съм написал е виждането ми за много неща преди време, като ги споделям и сега...

Ако си мислиш, че ми е кеф да имам шкембе- не е така, но засега нямам какво да направя...

Ако си мислиш, че ми пука за някакви леки курвички- пак не е така... и ДА пулсът не ми зачестява при вида на поредната такава...

а ти какво мразиш, мила?
ако толкова те дразнеше туй велико шкембе - щеше да го махнеш. начини има много (за справка раздел Козметики и Диети )

ами, ако въпросната курвичка ти пусне? нима ще откажеш? малко са тези, които биха пропуснали възможност да топнат чушката...

а аз какво мразя е хубав въпрос, на който нямам смислен отговор. признавам си без бой.

не ме дразни, а си го обичам...
Онзи пост, който ти цитира преди да ме обвиниш, че съм тлъст, космат коч... е отнесен за нещо съвсем различно, което съм убеден, че не би могла да схванеш...

ааа относно въпросната курвичка- не си ми светила на познай какво, за да знаеш дали съм отказал или не... и ако, да дали това е свързано с някакви емоции, което се предполага, че означава израза "пулсът ми ще се очести"...
аз мазен коч не съм те наричала и никога не бих си позволила да го направя. прочети си пак...
и много добре знаеш, че "пулсът ми ще се очести" може да се приема във всякакъв смисъл. а и ти сам каза, че поддържаш имидж... значи е ясно в каква насока (основно) може да се разбира.