.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: pravi li sa...?

pravi li sa...?

ot 1 godina imam seriozen priqtel koito e na 19godini,a az sum na 16.Mnogo se obi4ame i stra6no mnogo darjim edin na drug,no roditeli te mi ne me razbirat-tvardqt 4e sum mnogo malka za takuv vid liubov kakvato toi iska i kazvat 4e netrqbva da sum s nego,mislqt si 4e e s men za da me izpolzva.kaje te mi kakvo da pravq kak da gi ubedq 4e ne e taka?

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Все едно да обяснявам на родителите си, че карането на мотор не е опасно.
    Поне накарай ваште да опознаят гаджето.Дано той да се окаже свестен. Ако не е, по-добре недей. Опознаят ли го поне ще му имат повече доверие и на него и на теб.Пък и той ще има малко респект от ваще и няма да вършите много глупости.
    И вълкът сит и агнето цяло. До този момент при мен действа безотказно.

Мноо точно казано. Ако приятелят ти е свестен, ще се представи добре пред вашите и те ще гледат на него с други очи. Но пък ако се обичате, дори и вашите да не са "ЗА", да не ви пука. Обичайте си се и тва е. И винаги по 1-2 скафандърчета в джобчето естест. Не за друго, ма да не разочароваме мама и тати

На 16 години си, не си малка. Те познават ли го? Наистина - запознай ги, ако видят, че е сериозно и свесно момче и не са предубедени, може да се осъзнаят.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Поне накарай ваште да опознаят гаджето.Дано той да се окаже свестен. Ако не е, по-добре недей. Опознаят ли го поне ще му имат повече доверие и на него и на теб.Пък и той ще има малко респект от ваще и няма да вършите много глупости.
    И вълкът сит и агнето цяло. До този момент при мен действа безотказно.
    =D>
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен
    Хяхях добре че мойте са мн толерантни хора Смятай бях на 12,моя приятел на 19,а те не са казали нищо против нас дори го обичат!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Твоите родители или са аморални хора, или изобщо не се интересуват от дъщеря си.

Супер фен
    Моите родители дори прекалено много се интересуват от мен и честичко имаме разправии за това...защото искам малко повече свобода ама.. А с моя приятел ги запознах почти веднага след като тръгнахме,те видяха,че е много свясно,сериозно и умно момче и затова до ден днешен подкрепят връзката ни!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    На 16 години си, не си малка. .
    E mnogo li egolqma?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Не ме интересува кога си ги запознала, казах ти как стоят нещата. Щом се интересуват от теб поне малко, значи самите те са аморални и пропаднали хора. Бтв, на колко години са?

Цитирай Първоначално написано от kuber
    E mnogo li egolqma?
    Не е, но 16 години не е малка възраст за връзка.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от kuber
    E mnogo li egolqma?
    Не е, но 16 години не е малка възраст за връзка.
    понякога има чувството че пишеш само колкото да не заспиш - простоии
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Грешиш. За теб каква е възрастта за връзка?

След 16г. според мене, ама тфа не е ник'в критерий. Те има такиа лигли на по 16г., че неа да ви обяснявам. Абе то ... то не стаа така. Айде на 15 си и си вече готов или пък , хоп на 17 си айде вече си сериозен за връзка ... Човек не е на толкова, на колкото е, а на толкова, на колкото се чувства. Просто различни хора, различни идеали.

Guest
    И... той е влюбен в теб така ли... а, ясно, така казал значи е така... абе я у лево с тия педофили, има толко яки момчето, а всички момичета като видите някой 18+ и му се редите на опашка... А ако ми и кажеш, че е студент в друг град и не ти изневерява... XD

Мега фен
    Град
    София
    Както каэаха и другите-эапоэнай го с ваще,ама само ако е свестен ...ако не-не се притеснявай-ОБИЧАИТЕ СЕ!!!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Хяхях добре че мойте са мн толерантни хора Смятай бях на 12,моя приятел на 19,а те не са казали нищо против нас дори го обичат!
    Толеранти хора???
    Е,да вече разбирам,защо си толкова добра в правенето на свирки...

Към авторката:
    Мисля,че ако го запознаеш з ваще,ще си променят мнението...Ама да си мислят,че той е проявил желание...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    hmmmm mi ne si malka za seriozna vrazka? za6to pak da si malka.......prosto govori s va6te,i im obqsni taka 4e da vidqt pred sebe si edin ve4e porasnal i seriozen 4ovek. sigurna sam 4e ot tqhma strana ima i malko revnost,4e ve4e edva li ne ne sa na 1 vo mqsto,osobeno ako predi tva ste bili super blizki. vapreki si4ko,te nqma da te sprat.....na daskalo 6e ide6 i pak 6e se vijdate spoko
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Dude, карането на мотор Е опасно.
    На 16 години си, не си малка.
    Как ше не е малка бе ??? Точно детенце е. И квото и да говори сама НЕ може да преценява зряло, още повече в тоя период дето си мисли че е влюбена. А той от своя страна или е загубянак или я използва. Ама то трябва да се опариш веднъж за да ти дойде акъла в главата.

Това за акъла важи с пълна сила за всеки човек, особено за съществата от женски пол. На 16 поне тялото И е готово за близост с мъжкото такова и би трябвало да има достатъчно мозък.

Това за акъла важи с пълна сила за всеки човек, особено за съществата от женски пол. На 16 поне тялото И е готово за близост с мъжкото такова и би трябвало да има достатъчно мозък.
    друсаш ли ?

Добре, де, гледам реално на нещата. На 18 /след 2 години/ човек може да е с нито грам повече акъл или зрелост. Не само годините са решаващи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си