това е началото !!! така започвам с това с едно момиче 3 и 4 клас бяхме мн близки но после тя започна да ми завижда и се скарахме зарад едно момче . След 2 години омраза отново се събрахме . Тя си харесваше едно момче което и аз харесвах но не и казах тя се пробва с него и нищо не излезе .Аз и казах че и аз го харесвам и тя каза пробвай се . Е излезе ми късмета той напрао се влуби в мене и аз в него като разбра тя започна да ми казва че вече не й е толко приятно с мене и ако съм и истинска приятелка ще го зарежа .Но много негови приятели говориха с нея и успяха да й втълпят че не е права . Се пак и ние искаме свободен живот. Сега в училище не ми говори освен ако не ми се зъби или не говори за мене на някои . Тя все още го харесва и не иска да бъда близо до нея. Днес се видях с него ( мойто момче) и му казах че това май ще ни е последният път в който се виждаме и си поплаках пред него не можах да се сдържа . Той е сигурен че ще се оправиме ноо аз не съм ... Трябва да избера нея или него ... приятелство или любов... Тъжничко... Тъжничко... Тъжничко... Sad Crying or Very sad