.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Guest

Да ти тече кръв от носа?

На какво може да се дължи това?
    Никога не ми се беше случвало. Преди няколко месеца ми се случи за първи път, сутринта още в леглото, след като се излежавах малко. И за втори път ми се случи току-що, след като станах и отидох до тоалетната. Там ми потече. Още със ставането ми стана лошичко и леко замайано и сега не се чувствам много комфортно. Дали не съм болна от нещо??? Днеска трябва и да ми дойде менструацията и...дали не може да е от това? Въпреки че първият път не мога да открия такава зависимост. Не съм си урдяла нослето и т.н. Принципно ми е счупено още от както ... не се помня и скоро при предстои операция, но тази кръв ме стресна наистина.
    Момиче съм, на 17год. и няколко месеца, пуша доста, ако това има някакво значение, а въпросът ми е симптом на някаква болест ли беше тази кръв?

Guest
    nai-veroqtno e spukani kapilqr4e,spox savsem normalno e

Guest
    no moje da e i priznak za visoko kruvno..taka 4e se konsultirai s lekar

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Като бях малка ми течеше кръв много често..Даже докато спях и няколко секунди преди това се будех и така не се задавях,като ми се стичаше по гърлото.Даже ми се хилеха лекарите,че съм развила придобит рефлекс и като ми замирише на кръв и беше ясно какво ще последва. Да чукам на дърво,от отдавна не ми се е случвало.
    Взимай витамини,желязо най-вече(яж пилешки дробчета) и посети лекар,ако продължаваш да се притесняваш.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен
    Град
    София
    Не е повод эа притеснение!Ако тече редовно ,эначи просто иваш слаби капиляри!А и на някой хора в пубертета им се случва често
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Да ти тече кръв от носа?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На какво може да се дължи това?
    Никога не ми се беше случвало. Преди няколко месеца ми се случи за първи път, сутринта още в леглото, след като се излежавах малко. И за втори път ми се случи току-що, след като станах и отидох до тоалетната. Там ми потече. Още със ставането ми стана лошичко и леко замайано и сега не се чувствам много комфортно. Дали не съм болна от нещо??? Днеска трябва и да ми дойде менструацията и...дали не може да е от това? Въпреки че първият път не мога да открия такава зависимост. Не съм си урдяла нослето и т.н. Принципно ми е счупено още от както ... не се помня и скоро при предстои операция, но тази кръв ме стресна наистина.
    Момиче съм, на 17год. и няколко месеца, пуша доста, ако това има някакво значение, а въпросът ми е симптом на някаква болест ли беше тази кръв?
    проследяване и контрол на кръвното налягане поне за седмица!

внимателен прием или избягване на лекарства с реологична активност. такива са аспирин и вс съдържащи го препарати, ударни дози вит. С, постинор, някой контарцептивни хормонални препарати

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си