Здравейте,значи имам някои въпроси.

1.От орална любов могат ли да се пренасят болести или не? Чувал съм какви ли не версии,но каква е истината? Може ли момчето да зарази момичето,докато тя му прави оралната любов(ако има гъбички например),или пък тя може ли да го зарази него? И обратното,ако момчето "върши" орална работа на момичето,може ли някой от двамата да се зарази?

2.Не съм сигурен за това,което имам на пениса,смисъл преди време и на мен не ми се отваряше кожичката докрай(преди като малък съм имал много лоша хигиена).После обаче след седми клас започнах да си го мия.Първоначално пак не се показваше цялата главичка,но една вечер докато се миех се разкри цялата.Имаше неописуемо много мърсотия-едно такова жълто-зелено,но се изми и после започнах редовно да го мия и след всяка чикия се откриваше все повече и повече от главичката и сега си се заголва докрай.
Имам обаче някакви такива странни дребни неща на някои места по пениса,които понякога си личат,понякога са по-незабележими.Мисля,че са гъбички,въпреки че досега не съм имал силни сърбежи или някакви такива симптоми на гъбички(да чукна на дърво).Та мисълта ми е,мога ли да отида на доктор сам,при положение че съм непълнолетен(на 17) и как се лекуват ако са гъбички?

Мерси предварително!