- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 6te se u4i li na 17.05.07 ..???
6te se u4i li na 17 mai 2007???
ne no e zadaljitelno presastven den
prEsastvieto e zaduljitelno,da![]()
gadnqrrrrПървоначално написано от Verminaard
ot koga do koga ?
![]()
kopele mrusnoi kude 6e piruvate ve? i koi ste vie
![]()
Присъствие дрън-дрън.
Който иска -> да ходи.
Аз на даскало почти не ходя, та баш утре ли.
Не, хора, сериозно, вземете се наспете, кво сте заритали за училище.
Спортен празник,викат ни в 9,бла-бла...друг е въпросът,че сигурно ще се веснат 2ма-3ма от класа ми де![]()
I step off the train
I'm walkin' down your street again
And past your door
...
На 17.05 няма да се учи ,но е присъствен ден за всички ученици,учители и служители![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
a koga e suob6teno tova???nie 6te u4im dnes ne ni kazaha ni6to (makar nqkoi pusna sluh 4e nqma da u4im)![]()
hah nqkav sporten praznik bilo,oba4e nikoi nqma da hodi \
/
Ei az sam mnoo preeban.U4a v TUES(ako go znaete)i 6e u4im i utre ,i v petuk,4e moje i v ponedelnik![]()
няма да се учи ама е присъствен ден за всички.Нз обаче кво ша прайми цял ден![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Даа бе присъствен ден на баба им фарчилотоОтиам за малку и си заминавам зам мн0оу
ич не ми пука... бал съм ги.. а и класната ми ферва ... ще ме съжали, дали съм дуро чавенце
![]()
Ае.. GL \
/
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
а в петък ще се учи ли, или ще има намалени часове