- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скучно ми е...
Pitai idotite v NBU .... nekyf predvaritelen izpit li e kfo epitaite me ... shte vi razkaja kak se govori za jig-jig,marihuana ii bordei v taq kniga ili pone do 125 stranica
![]()
malee bojkee ne nidei xaxaxaxaxa smqtam da spq spokoino taq no6t![]()
![]()
![]()
аз няя спаутре сутрин почвам с кафе,цигара ииииии зелено и отивам на тоя изпит
![]()
Успех)
![]()
Незнам ама и на мене не ми е леко пред 150 човека реших да изпея Напипаи го на Азис и нз кво ще правя...
Mersi i kak beshe peeneto ?
Ще се справям някак сиАко ще изям някои друг домат и усвиркване
![]()
maliiiiiii mi tva mn trudna pesen weaz utre 6e leja do obqd i kato stana cigarata kafeto i nqkade na izlizane xaxaxa
Добре си ти аз трябва да се мъкна до БЧК след 1 седмица и медицинско треа да си търся разни работи за моренцето абе нз как ще издържа близките 2 месеца![]()
xXxX ne te oblazqvam![]()
Я са както пишете да ви питам нещо че ме мързи да чета как и кво се прави.... Въпроса ми е яко малумен .... Как да си сложа аватар ама не галериятанякво УРЛ трябва да въвеждам ама кво е тва от каде да го изкопам един господ знае
![]()
![]()
Хостваш си го некъде... примрно imageshack.us и така...сиг треа да стане...
А аз след 8 мин трябва да съм на училище...а не мога да мръдна от мързел...спане му е майката...ама пък кафе няма да пия щот спира растежа и ще стана лилипут![]()
Bdw...темата още не е заключена![]()
кфа любовна тема само.................................
седни про4ети някоя книга,излез с приятели да поспортуваш...
отиди дове4ера на дискотека,извикай приятели и се забавлявайте...отиди на кино! има толкоз неща които можеш да направиш!
Ахахахах,5 страници и никакъв модератор,ахахах...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
АБЕ КФО Е ТФА МОДЕРАТОР БЕЕ![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Мале таа тема много яка!!!!!! Great respect, Кроки![]()
Само дето тука вали...йей....3 пъти ура за Майката Природа...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Междувременно тая нощ съм спал 6 часа...и ме боли врата...![]()
xax grupov seks staare nagli![]()
![]()