.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Kompleksariteee

liti
    Guest

Kompleksariteee

Ima nqkolko 4oveka samo na 6utove se pravqt i ne moga da gi ponasqm Samo obijdat horata i im se podigravat, a te samite za ni6to ne stavat Takiva kakvo gi pravite? Dali samo,ako gi podmqtate,6te sprat da se praqt na interesni ili IGNORE? Ama pri ignor,te produljavat,moje bi ima specialen podxod Vie kak smqtate?

Голям фен
    Град
    София
    що пишеш от "гост" бе

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Град
    Село.София

Re: Kompleksariteee

Prosto gi ignorirai rano ili kasno kato vijdat 4e ne sa zabavni 6te sprat...

liti
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    що пишеш от "гост" бе

Mi 6toto sum gost,kakvo A,tova s ignora ne stava,te si mislqt,4e mogat da produljavat,ama az nqma da 4akam da im pisne

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Цитирай Първоначално написано от Levane
    Prosto gi ignorirai rano ili kasno kato vijdat 4e ne sa zabavni 6te sprat...
    Демек все някога.
    Но ако са повече от три -> трудно ще се спрат, защото така се подкрепят взаимно. Ако бяха две (или двама) щеше да е по-лесно.
    Тука се получава нещо от сорта на двама са малко, три са много. Пък и ако са повече .. еее-х-еее.
    Игнор! И нито един поглед от твоя страна!

А ти защо не им кажеш тези неща, ами се опитваш да правиш намеци с тази тема? Май се мислиш за нещо повече от тях.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

leti
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    А ти защо не им кажеш тези неща, ами се опитваш да правиш намеци с тази тема? Май се мислиш за нещо повече от тях.
    O,o,ooo...razbira se,4e sum ne6to mnoogo pove4e ot tqh! Nito se otvarqm na momi4e,nito sum tup,zahlupen sme6nik,koito samo se 4udi kakvi idiot6tini da izmislq! Taka 4ee.... I ne pravq nameci,pitam kak bihte postupili vie Edin v ta6acite i da se gur4at,a? Na mene nqma da im mine nomera !

Не, просто е безсмислено и тъпо да пишеш подобна тема. Оправяй се сам - или ги игнорираш, или им казваш всичко в очите, та да се усетят.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Много такива тъпички хора има за съжаление Ама аз знам как да ги навирам в кучи гъс
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Цитирай Първоначално написано от liti
    Ima nqkolko 4oveka samo na 6utove se pravqt i ne moga da gi ponasqm Samo obijdat horata i im se podigravat, a te samite za ni6to ne stavat Takiva kakvo gi pravite? Dali samo,ako gi podmqtate,6te sprat da se praqt na interesni ili IGNORE? Ama pri ignor,te produljavat,moje bi ima specialen podxod Vie kak smqtate?
    IGNORE ! \/
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Много такива тъпички хора има за съжаление Ама аз знам как да ги навирам в кучи гъс
    I kak go pravi6?

Еми ако мене питаш и с игнор, и без, те ще си продължават, щот са тъпи комплексарчета и ся са си намерили на кой да си избиват простотията. Няма да им мине лесно. Те на такива само бой и нищо друго.

Guest
    [quote="liti"]
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    A,tova s ignora ne stava,te si mislqt,4e mogat da produljavat,ama az nqma da 4akam da im pisne
    Брех
    И к'во ще направиш? Още една тъпа тема?

Цитирай Първоначално написано от leti
    O,o,ooo...razbira se,4e sum ne6to mnoogo pove4e ot tqh!
    Като те гледам не ми се вярва

Цитирай Първоначално написано от leti
    Nito se otvarqm na momi4e,nito sum tup,zahlupen sme6nik,koito samo se 4udi kakvi idiot6tini da izmislq!
    Не знам на кого се отваряш но определено си тъпо и залупено чадо

Извикай приятелчетата си да им стъжнят живота или просто измисли начин да им напрайш кофти,даже със скрита война е по-добре. Нека те си говорят глупости,ама ти в същото време да им прайш гадорийки да видим няма ли да спрат.
    I step off the train
    I'm walkin' down your street again
    And past your door
    ...

Guest
    Излизате да си изясните проблемите, ако ти се отварят нещо, иначе няма да спрът, тва е начина.

Мега фен
    Град
    София
    Според мен и да ги игнорираш и да не ги ще бъде се тая,нищо няма да се промени!Единственият начин да им эатвориш устите е да им геглиш един як бой!Тъпо е да се решават проблемите с насилие,ама то май ще се окаже ,че така се решават най-качествено , а и най- лесно
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Това е единственият случай според мен в който боят е решение... тук даже е единственото :/

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Мхм...да ние забелязваме...

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Цитирай Първоначално написано от liti
    Ето как правя аз. Наказвам ги с усмивка, мълчание или ако ми е писнало вече, с две кратки думи от типа на Каквото повикало, такова се обадило или С техните камини, по техните глави. В смисъл не им рецитирам мъдрости, а им отговарям с това, с което ме нападат. Винаги следва мълчание, когато ги удариш където трябва.

Ма то хората са го казали " На простотията само с мълчание се отвръща! "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си