- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Интимен гел!
ЗдравейтеКакъв интимен гел използвате и доволни ли сте от него?Защото моя е на Oriflame ама нещо не ми харесва мн мн
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Аз също съм доволна от тези на Ейвън, само дето тая тема вече я има
![]()
Извинявам се,че повтарям темата,ама не съм видяла другата за тия нещаЗначи на Ейвън а?
Аз точно за тях си мислех..ама на коя серия са вашите и на какви цени?
![]()
214 malkoto_sladur4e
Ами то са само два-единият е ароматизиран, а другият неАз лично използвам неароматизираният, въпреки че разлика няма
В момента са на цена от 5,90 лв., а иначе редовната е 7,90 лв.
![]()
Az polzvam na krasnaq liniq s aloe verai mi deistva mnogo dobre.Dovolna sym
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Не ползвам интимни гелове, възпаляваме ми се кожата, пък и нару6ава естесвеното PH!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
аз ползвам на Нивея и съм много доволна![]()
UJasT sega s1m razdvoena mejdu Nivea i Avon
![]()
214 malkoto_sladur4e
И аз съм много доволна от Красная линияПървоначално написано от sweet_bubka
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
абе ползвайте на лактацид, как може да имате довери на ейвън за такива неща
Могат. Зле са. Като че ли да си купят шампоан от производител на месни продукти...трябва да е медицинско.Първоначално написано от Анонимко
Аз напоследък се мия само с вода и се кисна в смрадлика.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не е вярно.Не всички интимни гелове нарушават естественото PH,даже на тези от Avon си пише,че не го нарушават.Аз също ползвам на Avon-ароматизирания и съм много доволна от него.Първоначално написано от leti_cherry
Не взимай живота твърде на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш
Ми не е така!На Ейвън продуктите са много качествени и много хора ги използват.Първоначално написано от `Death`Whore``
1. Това, че много хора ги използват, не значи, че са качествени.
2. Колко пъти да обяснявам, че това не е като крем за лице, нужен е медицински продукт.
Това,че много хора ги използват значи,че им харесват.А след като е нужен мед.продукт защо толкова жени по света ползват интимни гелове точно на такива фирми като Avon,Nivea и дрПървоначално написано от `Death`Whore``
Цял свят слуша Бритни Спиърс и аз казвам, че тя не е качествена певица. Тълпата лесно се подвежда.
А бтв, ти откъде знаеш кой какъв интимен гел използва по света?![]()
Е,тва че ти или аз казваме нещо не значи,че е така.Хората имат различни предпочитания.На теб ти харесва едно,а на мен друго,не е нужно да спорим за това.Просто чета статистики и знам-специално за Avon и Nivea,че са доста употребявани и не бих казала,че продуктите им не са качествени.Но все пак,ако всички имахме еднакви вкусове щеше да е прекалено скучно.Първоначално написано от `Death`Whore``
Пък и продуктите са тествани и са качествени,така че не намирам проблем да се ползват.А като гледам във форума също доста хора ги ползват.
И на мен са ми "харесвали" доста неща, но това не ги прави полезни за организма ми. Интимната зона е много чуствителна и продуктите за нея трябва да се препоръчват от лекар, а не да се избират по каталог за гримове.
Ооо аз не смея да си взема на Avon или Oriflame. Най-добри според мене са на Красная линия и ЛактацидаЛекари са ми ги пreдписвали, никой няма да тръгне да ти препоръчва такива ot Avon
Let The BEAT Control Your Body
милата раздвоена била..............Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
В момента имам на Ейвън - ароматизирания и съм доста доволна от него.
i na nivea ne sa lo6i,moje i s krasnaq liniq...sa6tiq efekt