- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете ми
има едно момиче и мн мн мн я харесвам
значи тя сигурно е най голямата курва у целия плевен с един ходи, с 2-ри се натиска по дискотеките а с 4-5-6-7 се е*е
тя може да е такава обаче в училище е най ама най-добрата по успех
и от известно време хлътнах по неяи тя кат се срещнем с нея се се поглеждаме ако имаме некъв общ час пак само се поглеждаме
ама тя продължава да си е кучка
аз мислех, че ме харесва и се опитах да я свалям, ама без да искам издъних нещата
сега и аз и тя се имаме гаджета и сме сменили много(особено тя) нои продължават любовнаите погледи
какво да правя
междудругото и двамата сме 9 клас
"Любовни" погледи.
Ами замислял ли си се, че това може да си е един чист и прост тъп поглед.
Ако всички, които се споглеждаха (споглеждат) в даскало, мислейки, че тва са 'любовни' погледи ... ъ - хъ - хъ
еми мислех си го
ама тва е,че на чина един път пишеше Цеци (мойто име)
тия от техния клас кат минат с нея покрай мен и ме питат"убава ли е тая бе"
и разни такива коите ме карат на тва мнение
аа освен , че на нейния чин пишеше името ми
един път на моя пишеше Обичам те
имахме допулнителен час и до колкото знам аз тя седеше там аз седех на първия с една от моя клас и после сички целата стая си тръгнахме заедно и за тва мисля, че тя го е написала
Еми като е такава раэвратница,кво те притеснява!Начи и на тебе ще ти пусне,поне така както описваш положението...
[size=7][b][u]fosse cos
Не се впрягай, но шанса да е нещо над 'симпатичен си' е наистина малък...
За какво ти е като е курва?Колкото и да те привлича...не ти трябва!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Само ще се разочароваш от такова момиче. Сорка, ама така е. Нейното обичам те е като твоето 'здравей'. Изпускаш нещата и в следващия момент тя няма да мисли за тебе и бързо ще дотича до първия, за да и вдигне краката на 2 без 10.
Умна курва бате. Е по-тъпо от тва няма.
Ти като имаш гадже, какво си се загледал по някаква курва, както си се изразил. Вие неможе да сте повече от приятели, евентуално (защото и да бъдете приятели, тя може да те използва за нещо/.Първоначално написано от анонимен и влюбен
Съгласна съмПървоначално написано от Presley`n`Sum
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Хубаво, ама за какво ти е к***а, само да ти трови нервите.Не си е работа.