.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

временна боя за коса

ами преди време енда аверка си правеше косата много готин цвят с уж перманентна боя за коса, ама цвета винаги си падаше до естествения и.
    моля кажете ако знаете някаква такава боя за коса цвят патладжан (лилаво-червен), който ще хване хубаво, но и сравнително бързо да падне.
    казвам който ше хване хубаво, защото например на палет временните бои изобщо не боядисват, а просто оставят накакъв грозен оттенък.
    мерси предварително

Няма как косата да получи истински цвят и той да се отмие скоро след това, да не говорим изцяло. Боята остава, докато не отрежеш косата.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    ами от евтерпа се получава наситено розово и си пада след това

Това звучи повече като цветен лак за коса
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами, то си имат специална дума тия. Викат им 'оцветители за коса'. Има едни в тубички, те са по 70ст., има и други , които са в големи пакетчета, струват 1.30 две пакетчета (продават ги по две) и са балсами, но оцветяващи. Има цвят патладжан (лилаво-червен) , нали оня ден си взех такова.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ами, то си имат специална дума тия. Викат им 'оцветители за коса'. Има едни в тубички, те са по 70ст., има и други , които са в големи пакетчета, струват 1.30 две пакетчета (продават ги по две) и са балсами, но оцветяващи. Има цвят патладжан (лилаво-червен) , нали оня ден си взех такова.
    къде се продават такива и на каф марка са?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    къде се продават такива и на каф марка са?
    Ми отиваш в козметичен магазин и им казваш на продавачите "Дай ми бързо един каталог на оцветители за коса" и те ти дават
    Марки много. Сега се сещам единствено за Арома. Ама от една година не съм си зимала от тях, щото продавача ми каза, че ги спират от производство.
    Сега са излезли някакви други нови, пакетчетата са в големина някъде 20х10см. и са едни такива червени, и вътре балсам-оцветителя ухае много хубаво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си