- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- spored vas tova normalno li e ????????????
zdraveite horazna4i iksma da vi kaja ne6to i iskam da mi kajete dali tova e normalnoi
))) haresvam edno mom4e koeto e 5 klas a az sam 7 tova normalno li e spored vas ??/
![]()
..и попитало то ненормалните.
Ми, ако си момиче - мисля, че е нормално.
Ако си момче ->![]()
Тогава е много нормално
![]()
Ми не. По принцип момичетата на твоята възраст харесват бащите на съучениците ти.![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Ъъъм. Не е нормално, трябва да се самоубиеш, кажи от кой град си да ти кажа къде е най-близкият оръжеен магазин?
5ти клас ти кви любовни мисли си имал/имала бе/ма?
А в 7ми кво, тва да не би да ти е най-голямата любов дето ще имаш, я заеби работата... Я у лево, следващият?
Стига ве ей .... деца, бе ше ви бия бе!! Преди в оная тема беше 3-4 клас, а ся тука вече е 5-7 клас. Ааааааа, така неа да се разбереме с вас!
Дали е нормално? Напълно НЕНОРМАЛНО е! Стига токоз хабене мастило за буквите миОтеглям се в почивка
![]()
Spored men si e napalno normalno. naprimer az i gadjeto mi toi e 5 a az sam 6 klas ama se razbirame 4udesno. Vajno e dali go haresvash i kak se 4ustvash s nego a ne na kolko e .
Абе сополонковци... вие добре ли сте? Отивайте да си играете на войници пък ще говорим след неколко годиниКато навършите 14 ще приема, че можете да сте влюбени (че даже и на 14 не е нещо оромно)
spored mene si e napalno normalnotva za liobovta nqma vazrasti
a toi tebe haredva li te tva evaprosa
![]()
Ахахаха, ш' ме уморите вие ве , ахахахаПървоначално написано от KYOKUSHIN girl
![]()
![]()
![]()
ЛЮБОФФ ? Дръжте ме да не падна... Кой клас каза че си чадо мое? Хах, тоя моя фр до мене падна, тука получи нещо гърч, някой да викне линейката...
Какво говорите. Аз помня първата ми любов, бях на 5 годинки, срещнахме се на морето ...
За любовта няма граници.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Визираше мене нали, щот аз наистина зех та паднах от стола, напраооо къртиш мифки =D>
Знам, знам, тебе те визирах, така че може да ме намериш в скайпа - bgb-dead, интересен индивид си, кефиш с тия постове твойте![]()
Нормално е ако ти си м![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Трипъл-ссс, кой ти гледа закона пък на тебесеки гледа как да се проебе още на 10-11г. ... тфа не е нормално тяхното вече.
![]()
Пахахаххахахаха любоФМхм даааааааааааааааааааааааа ,ама раэбира сеееееее
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
xax mi zavisi poprncip momi4eta se uvli4at po po golemi mom4eta,tolkova li nqma mom4eta za teb 4e se uvli4a6 po 5-nici![]()
![]()
Първоначално написано от SSSSSSS
![]()