.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    SSSSSSS
    Guest

spored vas tova normalno li e ????????????

zdraveite hora zna4i iksma da vi kaja ne6to i iskam da mi kajete dali tova e normalnoi ))) haresvam edno mom4e koeto e 5 klas a az sam 7 tova normalno li e spored vas ??/

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ..и попитало то ненормалните.

Ми, ако си момиче - мисля, че е нормално.
    Ако си момче -> Тогава е много нормално

Фен
    Град
    Варна
    Ми не. По принцип момичетата на твоята възраст харесват бащите на съучениците ти.
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Guest
    Ъъъм. Не е нормално, трябва да се самоубиеш, кажи от кой град си да ти кажа къде е най-близкият оръжеен магазин?

5ти клас ти кви любовни мисли си имал/имала бе/ма?
    А в 7ми кво, тва да не би да ти е най-голямата любов дето ще имаш, я заеби работата... Я у лево, следващият?

Стига ве ей .... деца, бе ше ви бия бе!! Преди в оная тема беше 3-4 клас, а ся тука вече е 5-7 клас. Ааааааа, така неа да се разбереме с вас!

Дали е нормално? Напълно НЕНОРМАЛНО е! Стига токоз хабене мастило за буквите ми Отеглям се в почивка

KYOKUSHIN girl
    Guest
    Spored men si e napalno normalno. naprimer az i gadjeto mi toi e 5 a az sam 6 klas ama se razbirame 4udesno. Vajno e dali go haresvash i kak se 4ustvash s nego a ne na kolko e .

Guest
    Абе сополонковци... вие добре ли сте? Отивайте да си играете на войници пък ще говорим след неколко години Като навършите 14 ще приема, че можете да сте влюбени (че даже и на 14 не е нещо оромно)

levskarka_1914
    Guest

ae

spored mene si e napalno normalno tva za liobovta nqma vazrasti a toi tebe haredva li te tva evaprosa

Цитирай Първоначално написано от KYOKUSHIN girl
    Spored men si e napalno normalno. naprimer az i gadjeto mi toi e 5 a az sam 6 klas ama se razbirame 4udesno. Vajno e dali go haresvash i kak se 4ustvash s nego a ne na kolko e .
    Ахахаха, ш' ме уморите вие ве , ахахаха

Guest
    ЛЮБОФФ ? Дръжте ме да не падна... Кой клас каза че си чадо мое? Хах, тоя моя фр до мене падна, тука получи нещо гърч, някой да викне линейката...

Фен
    Град
    City of Sofia
    Какво говорите. Аз помня първата ми любов, бях на 5 годинки, срещнахме се на морето ...
    За любовта няма граници.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ЛЮБОФФ ? Дръжте ме да не падна... Кой клас каза че си чадо мое? Хах, тоя моя фр до мене падна, тука получи нещо гърч, някой да викне линейката...

Визираше мене нали, щот аз наистина зех та паднах от стола, напраооо къртиш мифки =D>

Guest
    Знам, знам, тебе те визирах, така че може да ме намериш в скайпа - bgb-dead, интересен индивид си, кефиш с тия постове твойте

Супер фен
    Нормално е ако ти си м
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Абе хора тя каза,че го харесва,а не че го обича...

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Ми, не е законно, но е нормално.

Трипъл-ссс, кой ти гледа закона пък на тебе секи гледа как да се проебе още на 10-11г. ... тфа не е нормално тяхното вече.

Цитирай Първоначално написано от KYOKUSHIN girl
    i az mislq taka =D> =D>

Мега фен
    Град
    София
    Пахахаххахахаха любоФ Мхм даааааааааааааааааааааааа ,ама раэбира сеееееее
    [size=7][b][u]fosse cos

xax mi zavisi poprncip momi4eta se uvli4at po po golemi mom4eta,tolkova li nqma mom4eta za teb 4e se uvli4a6 po 5-nici

Град
    Sofia

Re: spored vas tova normalno li e ????????????

Цитирай Първоначално написано от SSSSSSS
    zdraveite hora zna4i iksma da vi kaja ne6to i iskam da mi kajete dali tova e normalnoi ))) haresvam edno mom4e koeto e 5 klas a az sam 7 tova normalno li e spored vas ??/

Мега фен Аватара на koalka
    Айде ваш`та любима т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си