Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Оф нз ве4е какво да правя и поради тази при4ина ре6их да се обарна към вас.Мн искам да се променя , но не мога
Зна4и имам много малко приятели и другите хора не ме възприемат такава каквато съм-малко срамежлива, не отракана , кротка ...
от моя клас вси4ки са някви отжорени и аз мога да се забавлявам. но просто нямам такова 4увство за хумор . Когато се правя на отворена изгляждам като клоун . Искам и аз да мога да се отпусна и да се забавлявам и просто да бъда като другите, но не мога
ПС:сори за гре6ките ама не сам свикнала да пи6а така
Sramejliva,krotka... sigurno si i mila, nejna i dobra po du6a ? Tova sa prekrasni dobrodeteli, koito mnogo malko hora pritejavat, zasujelanie... Ne biva da se rukovodi6 ot mnenieto , povedenieto i modata na drugite. Ti si si ti, trqbva da ima6 sobstveni principi, vkusove, stremeji.V dne6no vreme tova, koeto e normalno, horata ( v 4astnost mladite) go vuzpriemat kato nenormalno, i obratnoto - tova, koeto ne e normalno go vuzpriemat kato normalno. Tova e nai-grubata gre6ka! NEtrqbva da se promenq6, za da privle4e6 vnimanieto kum sebe si, naprotiv, trqbva da razvie6 tova, koeto pritejava6 kato cennost o6te pove4e! Tova, 4e ne te haresvat, pokazva kolko sa ograni4eni tezi hora.
Пази топлината на сърцето си!
Пази светлината на ума си!
Пази свободата на душата си!
Пази силата на духа си!
Ne zabravqi koq si i kava si! Ti si sramejliva i krotka, ostani si takava, ne se poddavai na izku6eniqta na jivota, za6toto toi e mnogo kovaren! Stremi se da se usuvur6enstva6 neprekusnato, budi dobra, stavai vse po-dobra!