- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещичко за бала...
Абе хора /и най-вече момичета/, чудя се на бала си да бъда ли с чорапогащникМайка ми ми казва, че официалната вечер и рокля изискват чорапогащник, на пък ще съм със сандали и няма ли да е малко грозно
Съветчета?
Ами според мен не!Даже твърдо НЕ! Аэ попринцип не харесвам чорапогащници...!А и някакси е по-секси беэАааа и все пак ще си със сандали-ако сложиш чорапогащнин ще седи много гадно
![]()
Това е моето мнение![]()
[size=7][b][u]fosse cos
zavisi ot mnogo ne6ta ot roklqta ot sanadlite ot 4orapoga6nika ot vsi4ko ob6to vzeto no spored men e op-dobr ebez poen az taak mislq sandali s 4orapoga6nik ne a i vse oak 6te ti e po-udobno bez![]()
drug variant sa silikonovite chorapi...az i moite fr. 6e sme taka...li4no az nqma da iztraq cql den s chorapogashtnik
az nqma da sam nito s 4orapi nito s 4orapoga6tnik!6tom si sas sandali spored men bi bilo dosta grozni4ko!no ti sama tr da re6i6 kak bi sedqlo.nie ne znaem kakva ti e roklqta i kakav tip sa ti sandalite.![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Без !!! :P![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Ami rokliata mi e do kolianoto-ama spored men tq stava i s 4orapoga6tnik, i bez.A za sandalite mislia,4e 6te e grozno-otvoreni sa otvsiakade, s kai6ki.Lo6oto e ,4e imat kamani, koito malko me ubivat i si misleh,4e ako sam s 4orapoga6tnik niama da me ubivat 4ak tolkova,ama pak ne znam![]()
![]()
I zabravih da spomena, 4e ne stava vapros za prez denia, a za ve4erta.
oooooooooo ne ne ne kak 6te nosi6 sandali s 4orapoga6tnik neeee![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
няма какво толкова да мислиш-БЕЭ ! Ще е ужасно с чорапогащник и санадле!
А между другото ,ако това на снимката си ти-много си ми поэната![]()
[size=7][b][u]fosse cos
da odeve kazah ne,a sega kato opisa roklqta i sandalkite kazvam TVARDO NE!!!!!(pone spored men)
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Мне - сандалки с чорап - не само, че не е красиво, но и е неудобно. Чорапът се плъзга, а пък каишките на сандалите не са толкова стабилни като затворена обувка. Принципно майка ти е права - на официални вечерни събития чорапогащникът е задължителен, но на такива събирания не се носят сандали. Пък и това е абитуриентски бал, не вечер в Бъкингамския дворец. Давай смело на босо краче![]()
Ami az sam, no ne znam otkade da sam ti poznataПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
I mersi na vsi4ki za otgovoriteSamo dano da ne me ubiqt mnogo kamanite, 4e nakraq 6te svalia i sandalite
![]()
Оффтопик:Първоначално написано от Sladkata_Nansi
И аэ неэнам,но си ми МНОГО поэната![]()
аз викам ако няма да ти се виждат пръстите си сложи секси чорапи... не някфи мрежести с картинки или нз какво, ами такива едвам забележимини, но от тия дето са такива отгоре... с дантела... аз лично ще съм с жартиери на бала ми.. много ми е голяма цепката и реших за да има нещо по-интерено ще съм със жартиери![]()
otnosno 4orapite sas silekonovite lenti ne vi li padat?Na men stra6no mnogo mi padat i samo sas jartieri moga da gi nosq ina4e nestavat![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Аз нося само чорапи със силикон (чорапогащи не обичам), но никога не са ми падали. Мъничко може да се смъкнат, но си ги оправям... Как така падат?Първоначално написано от sweet_bubka
![]()
според мен е хубаво да си с чорапогащник или чорапи. те придават много по-красив вид на самия крак. а това, че си със сандали, не се бърка, стига чорапите да нямат ограничител отпред. аз самата ще съм със чорапогащник. грозно е да се пуснеш на бос крак, поне според мен. но зависи на теб как ти е по-удобно.
На първо време пробвай дали въобще могат да се обуят с чорапогащник, защото при повечето е трудно, тъй като много се хлъзгат. Случвало ми се е да трябва да си махна чорапите по средата на улицата, защото съм се пребила 2-3 пъти![]()
А и носи си всеки ден сандалите вкъщи и така няма да те убиват на балната вечер. Може да ти е досадно, но ако тогава те убият не само, че ще си развалиш твоята вечер, ами и на приятеля ти.
Аз на моя бал ще бъда без чорапогащник.Съветвам те и ти да си без.Ако все пак се решиш да си със,си намери такъв който е супер фин и няма едно такова по-тъмно на пръстите( не знам как се казва,дано си ме разбрала-в смисъл чорапогащника няма оная лентичка на пръстите).
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
На моя бал бях с такива чорапи.Не ми беше проблем обувките,защото ми бяха затворени отпред.Мисля,че трябва да избереш точния размер чорап за теб и чак тогава няма да ти се смъкват.Понеже изобщо не бях носила подобно нещо се консултирах с момичето,което ги продаваше и тя много точно ми избра номера.Бих казала,че даже са и удобни и силиконовата лента се задържа много добре по крака ти.И след бала си ги носих,докато не скъсах единия чорап и повече не съм си купувалаПървоначално написано от sweet_bubka
![]()
П:П на аватара съм точно с тези чорапи.![]()
А иначе за авторката и темата и щом е със сандал трябва да е без чорап.Аз бях,защото роклята ми имаше мн голяма цепка![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Аз пък мисля,че е грозно сандал и на края на пръстите да си личи чорапа...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
offtopic:
ima6 prekrasna kosa(ako si ti tova na snimkata) pravi6 li i nqkykvi specialni maski ?
Zna4i v kraina smetka mai 6te triabva da treniram o6te sas sandalite,za da ne slagam 4orapoga6tnik![]()