- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за момчета
еми виж..попринцип аз не се обличам някво модерно ама мразя изсулени момичета и т.н...тия къси поли са за лятото ама като видя някоя с къса поличка през зимата веднага ми идва наум каква е...аз лично харесвам момичетата да са облечени в по-ярки цветове..ама нямам впредвид момичето да е изцяло в един и същ цвят..много момичета правят гршката да носят само розово например(розово потниче,розов колан,розови панталони и розови обувки ), а тва е голяма грешка![]()
Най-добре се обличай както на тебе ти харесва, недей да мислиш дали ще те харесат момчетата..то щом на тебе ти харесва сигурно и на нас ще ни хареса![]()
Права си, няма угодия (знам, че въпросът е към момчетата, ама...)
Иначе каквото и д обличаш - момчетата мразят чорапогащници. Някои даже не го осъзнават. Тия панталонки дато са до средата на кълката или точно до над коляното са много сладки и всички ги харесват. иначе за деколтето.... ако е потниче е добре да е изрязано, тениската е най-добре около врата. за блузите зависи от това с какво си надолу. Всичко обаче е та, че ако си с къса пола, блузата трябва да е... скромна. Ако е голямо деколтето или гол гърба е най-добре най-обикновени (по-добре дълги) дънки..![]()
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
То не ние казваме че сте курви а другите момичета! Когато си облечена по секси от тях те си мислят че са застрашени и че няма да им обърнат на тях внимание момчетата!
Зависи как стоят дрехите на самото момиче. Не на всички им стоят добре поли и големи деколтета.
Не сме претенциозни, даже напротив. И да ти кажа, и аз обичам повече дългите, от колкото късите, та чак дупарата да ти се гледа. Тфа е отврат пЪкПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
Я гледаи какво изказване!Браво,браво!Не сме претенциозни, даже напротив. И да ти кажа, и аз обичам повече дългите, от колкото късите, та чак дупарата да ти се гледа. Тфа е отврат пЪк![]()
Аз също не съм момче ама защо да не си кажа мнениицето![]()
Аз се обличам както си искам и не ми пука кои какво ще ми каже.Все ще има някое момче,което да ме хареса,налии?![]()
![]()
![]()
Last year you came here,
you were a dork in our school,
I fell in love with you,
I liked the "real" you,
but you decided that you look cool,
when you act cool and dress cool,
you went wrong about that,boy!
You went wrong!
Първоначално написано от ronnkata
![]()