.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: LOVE???

Guest

LOVE???

Az sym na 11 no mn haresvam edno momche koeto e 8 klas.Zapoznahme se predi 2 sedmici i az se vlubih v nego.Predi okolo 4-5 dena se d1rjahme za r1ce na dr den razbrah che e tr1gnal s edna koqto mrazq.Sq se s1birame i gi vijdam i daite mi s1vet kak da mu pokaja che go obicham i da go nakaram da sk1sa s tazi patka

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Напиши му любовно писмо.
    Или го издебни някъде пред тях и му направи самопризнание.
    Или го издебни някъде пред тях, наеми фотограф, прегърни го, той ще снима и след това ще покажеш снимките на 'патката' му и те ще скъсат.

Guest
    mn gotini idei no me e sram da go mu go izt1rsq a lubovni sms mu pisha otkakto se zapoznahme no nz che sa ot mene

Guest
    =D> ми кажи му де (че са от теб) какво чакаш да цъфнат налъмите ли?!

на 11 а си влюбена??? Май бъркаш любовта с нещо друго...

Отивай да играеш на кукли,11 годишна за любов ми говори,живей си там детството.Имаш време за любов и за омраза.
    нямам повод да сънувам....

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Вярно за любовта граници няма,но на 11 да обичаш това момче,не го вярвам Според мен трябва да му признаеш че тези sms-i са от теб.Ти показвала ли си му че го харесваш?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Начи първо искаш съвети, после казваш, че те е срам. Айде бегай с лопатката и кофичката на пясъчника ... тръгнала пише за любов моля ти се

Guest
    LOVE???
    Къв е тоз?

Guest
    E moje da ne vlubena be ama oshte e malka i nz obache i vie ste imali gadjeta kato malki az saveti ne iskam da davam pone vie davaite

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mn gotini idei no me e sram da go mu go izt1rsq a lubovni sms mu pisha otkakto se zapoznahme no nz che sa ot mene
    Аз на 11 не знаех кво е тва телефон.

Zdraveite!Spored men takova ne6to kato liubov moje da go useti zrql 4ovek-kym 20 godini...Nito az nito nqkoi,koito e gore-dolu na moita vyzrast...Da kaje6,4e si hlytnal po nqkoi MNOGO-OK...Ama dumite "obi4am te" sa MNOGO silni i nemogat da se kajat ne vseki...
    Iskam da kaja na tezi,koito vednaga 6a kajat "ama ti si protivore4i6,6toto pi6e6,4e obi4a6 nekoi,a pa sega govori6 4e nemoje6 da izpita6 t`va 4uvstvo"-Da naistina bqh napisala,4e obi4am edin 4ovek,no sled kato se zamislih tiq dni po vyprosa za obi4aneto razbrah,4e tova ne6to ne e nikakva libov,a prosto bu6uva6ti hormoni...

Според мен...в този случей не става дума за любов,а по - скоро привличане или харесване.Ако наистина го харесваш му признай всичко.Глупаво е да му пращаш любовни смс-си а той дори незнае че са от тебе и сигурно се чуди коя луда ги пише.Това са детинщини.А момчето ако наистина си обича сегашната приятелка...едва ли ще я зареже заради тебе и особено ако му праиш такива номера.Но все пак поговори с него. Нищо не се знае.

Мега фен Аватара на koalka
    2 седмици го познаваш и си се влюбила в него, не ме расмивай моля те с твоите детски глупости.

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Любов, любов и накрая "оффф"
    а по темата... признай за смс-ите
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    1000 procenta do drugata sedmica 6e zaobi4a nqkoi drug aide molq vi se .kvi sa tiq 6torotii.............da go haresva6 po moje ama da go obi4a6?samnmqvam se!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Начи първо искаш съвети, после казваш, че те е срам. Айде бегай с лопатката и кофичката на пясъчника ... тръгнала пише за любов моля ти се
    are stiga be teq 11 godi6nii prevzexa
    celiq forum i samo NEKVI GLUPOSTI XAX am to kvo da o4akva 4ovek ot tqx
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

един вид ти си 4 клас ...той е 8ми..и ти искаш нещо от горкия човецец! остави го да се зарибява по мацки а ти за сега си гледай своите мом4енца! на твоята възраст. знам че батковците са по пикантни...но ника ми нат още 4,5 години!

Re: LOVE???

Az sym na 11 no mn haresvam edno momche koeto e 8 klas.Zapoznahme se predi 2 sedmici i az se vlubih v nego.Predi okolo 4-5 dena se d1rjahme za r1ce na dr den razbrah che e tr1gnal s edna koqto mrazq.Sq se s1birame i gi vijdam i daite mi s1vet kak da mu pokaja che go obicham i da go nakaram da sk1sa s tazi patka
    Mmmm... Ne vqrvam 4ak da go obi4a6, sled kato ste se zapoznali predi 2 sedmici.....Mi kaji mu 4e go haresva6 napravo bez ovyrtaniq....Pyk i mislq 4e trqbva da haresva6 nqkoi na tvoqta vyzrast, ne nqkyv deto neznae ko iska... ;]]

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Нищо не можеш да направиш.Аз съм 8 клас и ти казвам,че НИКОГА няма да тръгна с някоя на 11

едит: Или тя няма да тръгне с мене хуахуауахуахуахаухауа!!!
    Incomplete..........

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Напиши му любовно писмо.
    Или го издебни някъде пред тях и му направи самопризнание.
    Или го издебни някъде пред тях, наеми фотограф, прегърни го, той ще снима и след това ще покажеш снимките на 'патката' му и те ще скъсат.
    hahaha tfa e !ama dali avtorkata o6te moje6 da pi6e

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    LOVE???
    Къв е тоз?
    И аз тва отдавна се чудя..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    Az sym v podobna situaciq samo che toi ne hodi s nikoq i samo go haresvam no iskam da hodim.Moje li da mi pomognete

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    11 годишни и вече влюбени
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    О, боже, за каква любов говорим. Ти нямаш никаква предства какво е любов, а си тръгнала да досаждаш на някакво момче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си