- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Normalno li e momiche da predloji na momche
Според мен е нормално, да.Защо все момчетата са длъжни да предлагат?
Аплодисменти за момичето,което не чака да му се обадят,а прави първата крачка!!
че какво срамно има..като виждаш,че не си му безразлична,че ви е хубаво заедно..награбваш го в подходящ момент и готово;]
get off.
Дакое му не е нормалното
?
![]()
Every second Chance begins with the firts step!
off kolkoto moi fr`ki sa predlagali na mom4etata vinagi mom4etata posle po4vat da sa ebavat s tqh,da gi otbqgvat za tfa az nikoga ne bih trygnala da predlagam..ina4e nqa lo6o ..
Първоначално написано от koalka
Много ясно че е нормално аз доста пъти съм го правила....ако момчето ми предложи ... аз подщи никога ен приемам....трябва аз да го харесам и да му дам шасн и сама си казвам дал ще ходим или не
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Напълно нормално
E zashto da ne e normlano![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ехо,живеем в 21 век много ясно,че е нормално!!!
Е да, то вече 3 и 4 клас се лижат кат вълци, пъ кво остаа за предлаганетоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ми да нормално е.Неможе все момчетата да предлагат.Някой са на мнение че това е излагация или цитирам "как може да падаш толкова ниско.. да предлагаш на момче". Не мисля че е излагация...съвсем нормално си е.
spored men e normalno![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен