- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не знам дали да мразя момичетата
Много ми харесват момичетата. Телата са им перфектни и имат много хубави дупета и цици. Обаче като се сетя, че от тези дупета излизат миризливи гадни лайна направо се отвращавам и не знам дали вече ми харесват толкова много момичетата или дали направо ги намразвам.
![]()
![]()
лелеее ква логика само....брато обречен си
![]()
![]()
![]()
Това е ефекта от часовете по информатика.
Всякви се научават да работят с комп... Пфу![]()
Иначе, пич може би трябва пистолет....два....три...
АБЕ НАПРАВО.......Боже, побърках се![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ами дааа..момичетата също сме живи същества,не сме богини за жалост както ни мислите - и ние дишаме,ядем,повръщаме,с*рем и т.н. (малко по директно казано).
Ако не искаш от задните части на приятелката ти да излизат (което ме навежда на мисълта за една реклама " А ти изака ли се?),красиви работи...
Просто си вземи надуваема кукла!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
кво лошо има в шоколадовата фабрика бе бифтек?
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Многооооооооооооооооооооо о си зле ама многооооооооо!!!Стани гейПървоначално написано от Объркан съм
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
mi stani gei![]()
![]()
te ne miri6at...ei ti si bolen mozak...
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
добре де, съжелявам ако съм обидил някой. тогава да попитам по друг начин. дали лайната на момичетата миришат по различно от тезо на момчетата.
ми изсери се помириши го после ходи у некой дамски кенеф бръкни и помириши и ше видишПървоначално написано от Анонимко
ТАЯ ТЕМА ПЛАЧЕ ЗА ТРИЕНЕ
копеле ти си като един приятел...Първоначално написано от Анонимко
когато го огря прозрението...
"Сополите имат вкус на... сополи..."
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Абе ти си невменяем!Ебаси безсмислената тема!!!Както ти казаха земи си една надуваема кукла и давай.Първоначално написано от Анонимко
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Хахаха тоз ме изкърти.......егати логиката. Ем то ако е така ти що не си отрежеш х*я, нали пикаеш презнего....или пък си зашйи дупката на гъза щото от нея излизат лайнца![]()
Известно е че човек прекарва една трета от живота си в леглото, а другите две трети в опит да вкара още някои там!
Мисля че Фройд има да каже нещо по въпроса. Напомня ми на ония в оная тема дето беше писал как майка му разправяла незнам си какво и той затоваНякой сериозно е усукал сексуалността на тоя човек ...
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!