.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    miloto_
    Guest

нещо за бюста

Здравейте сладури!
    Направо ще мина на проблема, за лятото отслабнах с близо 10кг. До тук всичко ок. Не че преди съм била пълна, но имаше какво да се желае. Та сега от хубавите ми пищни форми е останал само спомена, т.е. циците ми си заминаха безследно и ми развалиха целия кеф от новото тяло.
    И да питам (извинявам се ако на някои му прозвучи тъпо) има ли някакъв начин - определени храни и тнт, които могат да стимулират разтежа само на бюста, но не и на дупето. :P

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Има, но не са от нещата които искаш да приемаш

БОЗА!!!!
    Нищо друго не може да те спаси. \/

Град
    Сф
    втф!!! момиче трябваше да си наясно 4е с отслабването и бюста си заминава...се пак той е само месце :Д а ина4е една фр свали някаде8-9кг (около160макс висо4ка) с каране на колело и бюста и по4ти не се смали ако си правила само с диетиии :/ :/ :/ а ина4е и сутиените с много подплънки са ре6ение или пък операцийка...

Фен
    Град
    Dance Department

Цитирай Първоначално написано от Striker
    БОЗА!!!!
    Нищо друго не може да те спаси. \/

miloto_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Има, но не са от нещата които искаш да приемаш
    е какви са тези неща?
    10х на всички!
    да с диета отслабнах, но не бъркайте диета с глад. общо взето с балансирано хранене и спорт за околи 3-4 месеца-наистина става по този начин,но иска мн търпение и постоянство(за тези, които не вярват)
    но въпреки всичко си искам циците обратно , толкова мн лишения за страхотно, стегнато тяло и сега пак не съм доволна. а и това дето го разправят, че мъжете харесват малки, но стегнати гърди хич не е вярно

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    От бозата гъзеца си расте доволно.
    А за гърди...рекламираха някви хапчета по телевизията.
    Инъче при мъжете действа бирата, все пак се развива женствеността при тях, според мен и при жените ще е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си