- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go nakaram da POREVNUVA MALKO,ZA DA RAZBERE KAKVO IMA
nadqvam se da mi dadete predlojenie kak dA GO NAKARAM DA POREVNUVA MALKO!!!
накарай го да ти се изцърка в устата и не гълтайПървоначално написано от iohanka_sladuranka
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Първо кажи каква е ситуацията.Ние как да ти кажем като дории не знаем за какво става въпрос.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
С това няма да спечелиш нищо!А и щом не те иска го остави намираЖивей си живота и не се эанимавай с простотии !
[size=7][b][u]fosse cos
Защо? Кого?Първоначално написано от iohanka_sladuranka
Глупава си,много глупава.Като си страдала нужно ли е и друг да страда?И дори да е той,какъв е смисъла ? Отмъщение?За какво ? Вземи се в ръце.
нямам повод да сънувам....
С отмъщението нищо не си помагаш... А и ако се опиташ да му отмъстиш, може сама да се оплетеши само да страдаш.. Оставяй го и си намери друг...
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от iohanka_sladuranka
Дори да беше написала някой гадна история, нямаше да ти кажа как да направиш така, че някой си, да страда защото той наистина щеше да страда и то повече от теб. Но ще ти дам един съвет: ако той наистина е виновен за нещо, то той ще си получи наказанието, а ти гледай себе си.
ako si mu bezrazli4na prosto nqa na4in ;]
Начи в темата за " Могат ли момчетата да обичат истински" защитаваше приятеля си и любовта със зъби и нокти, ся пускаш тема "как да го нараня" .......... аре бегай от тука ве!Недорасло същество. Земи порастни, стиа с тия детски изцепки
![]()
Първоначално написано от neverand
хах глупава била...и нужно ли е друг да страда,ами да голям е смисъла,нужно ли е било тя да страда,а
IZVINQVAI MNOGO BAYO NO NE ZNAE6 ZA KAKVO STAVA NA VARPROS
Ако 'страданието' ти е 'огромно', не се тревожи.
След време ще му се случи нещо много по-гадно от това, което изпитваш или си изпитала ти.
А и за кой стаа въпрос![]()
Ами вземи обясни, А?Първоначално написано от iohanka_sladuranka
НАЙ ВЕРОЯТНО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЛЮБОВ НАЛИ ??? НАЙ ВЕРОЯТНО ИМАЛО РАЗДЯЛА ИЗНЕВЯРА ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО.АЕ МАЛКО ЛАПЕТИИ ТАКИВА СЕ ЗАМИСЛЕТЕ,НА ВСЯКА РАЗДЯЛА ЛИ ТРЯБВА ОТМЪЩЕНИЕ ? ИЛИ ЧЕ ЕДИН ЧОВЕК ЩОМ РЕШИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ С ДРУГ ? И НУЖНО ЛИ Е ДА СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ НЯКОЙ И ДА ПРАВИМ КАКВОТО МУ Е КЕФ,И НАЙ ВЕЧЕ НУЖНО ЛИ Е ДА ПРАВИМ НЕЩА ОТ КОИТО ЗНАЕМ,ЧЕ БОЛИ,ЗНАЧИ ЗАНАПРЕД ТИ КАТО СКЪСАШ НЕКОЯ/НЕКОЙ И ВЕДНАГА ДА ИМА ОТМЪЩЕНИЕ ТАКА ЛИ? МНОГО ДОБРЕ,ОЧАКВА ВИ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ И НАЙ ВЕЧЕ ДОБРЕ ИЗГРАДЕН ХАРАКТЕР!Първоначално написано от Анонимко
RABOTATA E TAM 4E S MOM4ETO KOETO OBI4AM SME ZAEDNO TO 3 GODINI,NO PROBLEMA E V TOVA 4E MOITE RODITELI NE GO ODOBRQVAT I NE MI DAVAT DA SAM S NEGO,NO AZ GO OBI4AM I NE SE OTKAZAH OT NEGO.DRUGIQ PROBLEM E 4E TOI NE E OT MOQT GRAD A NA 30 KM OT VRACA.VIJDAME SE PO4TI VSEKI DEN I KOGATO SE VIDIM E SUPER,PREKARVAME SI DOBRE.NO NA6ET POSTOQNNO ME NASTROIVAT PROTIV NEGO S TOVA 4E KATO NE SE VIJDAME 4ESTO TOI MOJE DA SI NAMERI DRUGA,VAPREKI 4E MU IMAM PALNO DOVERIE SLED TAKIVA PRIKAZKI AZ ZAPO4NAH DA VQRVAM MALKO ILI MNOGO.POSTOQNNO GO RAZPITVAM KADE I S KOI E BIL I PO4NAHME DA SE KARAME,I NAPOSLEDAK SE VIJDAME MALKO PO RQDKI ZA6TOTO KOLATA IMA MALKO PROBLEMI I POSTOQNNO ZAPO4NAHA DA ME LAJAT NQKVI RABOTI ZA NEGO I AZ KATO GO PITAM I SE KARAME.AZ ZNAM 4E ME OBI4A MNOGO I NIKOGA NE MI E IZNEVERIL NO ISKAM MALKO DA GO NAKARAM DA STRADA ZA DA VIDI KAKVO MI E NA MEN?
Имаш ли 14 години ?
И я се замисли,родителите или той е виновен ? И като си такава ревнива какво ти пречи човека ? Айде,че на малката госпожица не й е кеф той да се премести да живее при тебе ? а? Осъзнайте се малко и слезте на земята.
И не ми говори глупости,този който обича няма да иска да накара другия да страда!
ne sam na 14 a na 17.i ne kazvam 4e roditelite misa vinovni.v slu4aq vsi4ki sme si vinovni.az ne iskam da go nakaram da strada mnogo a samo da me porevnuva malko za da se uveri 4e o6et me obi4a!!!
Аз лично си получих отмъщението, но не беше то целта. И въпреки това ми стана хубаво...обаче отмъщението е глупаво нещо, защото както говориш, той няма никаква вина, че ти се връзваш на глупости.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Нормално,като си слабохарактерна ... естест. че ш' се вържеш на думите на вашите... жалко ... за тебе ... за вас. Обричаш го на самота, язък!Първоначално написано от iohanka_sladuranka
Prosto mu obu4ni grub i ne se obru6tai nazah.Nqma smisul.Nqma da se po4uvstva6 po-dobre naprotiv...
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Не, бе, недей така.Първоначално написано от BAYO
Тя любовта им ще ги спаси.
Нали се обичат.
Нали никога не са си изневерявали.
нали любовта прави чудеса.
Нали я има.
Нали я изпитва.
Нали има кола.
![]()
NE SAM SLABOHARAKTERNA,PROSTO KOGATO MNOGO HORA ISKAT DA VI RAZDELQT I TI NE VARVA6 NO V SA6TOTO VREME SE DRAZNI6.NA NAS DVAMATA MNOGO NI ZAVIJDAT KATO VIJDAT KOLKO SE OBI4AME I KAK NE MOJEM EDIN BEZ DRUG I ZA TOVA LAJAT NEGO NE6TO ZA MEN I OBRATNOTO I TAKA BAVNO BAVNO SE POQVQVA SAMNENIETO.AZ GO OBI4AM I TOI ME OBI4A I SME GOTOVI DA NE OBRA6TAME VNIMANIE NA NIKOI S NEGOVITE LAJI.ISKAM PROSTO SAVET KAK DA GO NAKARAM MALKO DA POREVNUVA,A I PO PRINCIP SAVETA ZA STRADANIETO NE E ZA MEN A ZA MOI PRIQTELKI!!!
Ако го обичаше, нямаше да искаш да го нараниш.
Възможно ли е да бъде по-красиво?