.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Оф, омръзна ми от теб.
    Ти явно не разбираш от дума.
    Не знам тогава от какво ще разбереш.

Дано след известно време се осъзнаеш що за човек си.

Супер фен
    Да ти кажа понякога наистина мъжете трябва да пострадат както ние сме страдали и да видят какво ни е било в тия моменти на нас!Не че те не страдат ама ние мн повече!!!!!!!!!!!!!!!! Ххх!!! Дръж се супер гадно с него,не му се обаждай,или ако се чуете се дръж пренебрежително в ирц пиши 100 минути на другите,не на него,заяждай се с него за други момчета,показвай пренебрежениеееее!!!!И че не ти пукаааааа...дори отвътре да умираш!!!!!!!!!!Аз така бих направила ако искам моя да страда
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Не само аз не чета май...момчето нищо не е направило, тя ще го обижда и игнорира.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Не стига,че му е гадно,че искат да ви скъсат,отгоре нагоре и ти искаш да му правиш гадно ли ? Повярвай,направиш ли нещо такова,той ще те скъса
    нямам повод да сънувам....

Ne6to ne shvanah,zna4i ti go obi4a6 ama iska6 da go narani6.Nemoje6 bez nego,ama iska6 da revnuva i tova 6te go otdale4i...Az li sym typa ta ne razbiram?neznam...

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Да ти кажа понякога наистина мъжете трябва да пострадат както ние сме страдали и да видят какво ни е било в тия моменти на нас!Не че те не страдат ама ние мн повече!!!!!!!!!!!!!!!! Ххх!!! Дръж се супер гадно с него,не му се обаждай,или ако се чуете се дръж пренебрежително в ирц пиши 100 минути на другите,не на него,заяждай се с него за други момчета,показвай пренебрежениеееее!!!!И че не ти пукаааааа...дори отвътре да умираш!!!!!!!!!!Аз така бих направила ако искам моя да страда
    От къде този просто акъл.
    Боже!

Толкова ли си зле, че не разбираш, че ще му се върне.
    Може да не страда по момиче, а може да има наистина много по-тежък проблем и в един момент, докато се е онесъл в размисли би се сетил за теб, и за това каква ли болка ти е причинал.
    Айде гледайте си живота, и по-точното - гледайте как да си го оправите, а не как да си го съсипвате все повече и повече.

za vsi4ki koito pisaha:az ne iskam da go karam da strada a samo da porevnuva 6toto e znak za lubov.aza tva kat ne mu se obajda6 vqrno e 6toto posle se darji mnogo po dobre.i az se darja super gotino s nego,ne iskam da kasa s men 6toto 6te umra...koito obi4a znae kakvo e da ne moje6 da si s lubimiq 4ovek...az moga no trudno 6ttoto trqbva da se kriq ot na6te...i vapreki tova az iskam da sam 6tastliva s nego i sam gotova na vsi4ko za nego...nqma da go karam da strada!

Мега фен Аватара на koalka
    Ако той няма чувства и не го интересуваш, дори и да искаш да го нараниш просто няма да успееш.Ако не му пука, ходи го наранявай.

Град
    nqkude tam

Re: kak da go nakaram da strada kakto az stradah za nego?

Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    nadqvam se da mi dadete predlojenie kak da go nakaram da strada!!!
    tva ne e re6enie na problema
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

AZ NE GOVORQ 4E AZ ISKAM DA KARAM NQKOI DA STRADAT,V SLU4AQ AZ ISKAM GADJETO MI DA ME POREVNUVA A NE DA STRADA.A ZA TEMATA PITAM 6TOTO MNOGO PRIQTELKI ISKAT DA OTMA6TAVAT I AZ PROSTO PITAH ZA NA4INI!!!

Guest

Re: kak da go nakaram da strada kakto az stradah za nego?

Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    nadqvam se da mi dadete predlojenie kak da go nakaram da strada!!!
    Акупунктура с основни точки под ноктите
    Действа безотказно

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако той няма чувства и не го интересуваш, дори и да искаш да го нараниш просто няма да успееш.Ако не му пука, ходи го наранявай.
    Кратко,точно,ясно
    [size=7][b][u]fosse cos

ИЗОЛАЦИЯ.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Кратко,точно,ясно
    С акупунктурата няма значение за какво му пука

Град
    tuk i tam
    male sq kat se za4oteh...gorkoto mom4e

KAKVO MU E NA MOM4ETO SPORED TEB,KATO ME OBI4A ZA6TOT DA NE E S MEN?

Град
    tuk i tam
    nai6 ko ??popadnalo e na ebati i ku4kata .ko ti e naprailo 4e iska6 da strada kato to ti trqa strada6 be myr6oooooooooo

HA AZ I MAR6A .AZ NE GO KARAM DA STRADA!ZA4ETI SE MALKO V PO GORNITE MI NE6AT I VIJ KAKVO PI6I I POSLE ELA VIKAI MAR6A.NE SE OBIJDAM OT HORA ZA KOITO IZOB6TO NE MI PUKA

Град
    Sofiq
    Kak da go nakara6 da strada???? Samo kadeto ne razbiram smisala!!!! Ne6to opredeleno nqma li da kaje6????

NE ISKAM DA STRADA A DA POREVNUVA MALKO.I ISKAM DA PREDLOJITE NE6TO!!!

Град
    tuk i tam
    mi kato ste zaedno naprimer kato mine nekoe huba mom4ence kaji "auu 4e e sladyk toq" ili pyk kato si govorite se naprei 4e si vyv disko i izvikai nqkoi tfoi fr da kaje po tela ne6to ot sorta "are idvai ma sh ta opyna na masata" smqtai sh se pobyrka

Започнеш ли да играеш игрички, с връзката ти е свършено.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    mi kato ste zaedno naprimer kato mine nekoe huba mom4ence kaji "auu 4e e sladyk toq" ili pyk kato si govorite se naprei 4e si vyv disko i izvikai nqkoi tfoi fr da kaje po tela ne6to ot sorta "are idvai ma sh ta opyna na masata" smqtai sh se pobyrka
    BLAGODARQ TI ZA PREDLOJENIETO 6ET OPITAM TEQ DNI!!!

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Няма лошо.
    Ето една идея от мен, където върши огромна работа.
    Взимаш телефона на баща ти (или ако имаш друга карта я зареждаш) и си самоизпращаш от този друг тел някакви любовни писамца.
    След това твоя фр като вземе да ти разглежда телефона, би трябвало да попадне на тези смс-и, но запомни, че трябва да му обесниш, че този въображаем обожател само ти се натяга, не разбира от дума и не знаеш как да се оттървеш от него. Така приятелят ти ще осъзнае, че и други момчета 'горят' за/по теб и е нормално да изревнува (както искаш в случая).
    Изпитан метод! Действа
    !

[quote="cherinka"]
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Няма лошо.
    Ето една идея от мен, където върши огромна работа.
    Взимаш телефона на баща ти (или ако имаш друга карта я зареждаш) и си самоизпращаш от този друг тел някакви любовни писамца.
    След това твоя фр като вземе да ти разглежда телефона, би трябвало да попадне на тези смс-и, но запомни, че трябва да му обесниш, че този въображаем обожател само ти се натяга, не разбира от дума и не знаеш как да се оттървеш от него. Така приятелят ти ще осъзнае, че и други момчета 'горят' за/по теб и е нормално да изревнува (както искаш в случая).
    Изпитан метод! Действа
    !
    [/quote
    MNOGO TI BLAGODARQ 6ET PROBVAM I SAM OBEDENA 4E 6ET PODEISTVA!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си