- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go nakaram da POREVNUVA MALKO,ZA DA RAZBERE KAKVO IMA
Оф, омръзна ми от теб.
Ти явно не разбираш от дума.
Не знам тогава от какво ще разбереш.
Дано след известно време се осъзнаеш що за човек си.
Да ти кажа понякога наистина мъжете трябва да пострадат както ние сме страдали и да видят какво ни е било в тия моменти на нас!Не че те не страдат ама ние мн повече!!!!!!!!!!!!!!!!Ххх!!!
![]()
![]()
![]()
Дръж се супер гадно с него,не му се обаждай,или ако се чуете се дръж пренебрежително в ирц пиши 100 минути на другите,не на него,заяждай се с него за други момчета,показвай пренебрежениеееее!!!!И че не ти пукаааааа...дори отвътре да умираш!!!!!!!!!!Аз така бих направила ако искам моя да страда
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Не само аз не чета май...момчето нищо не е направило, тя ще го обижда и игнорира.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не стига,че му е гадно,че искат да ви скъсат,отгоре нагоре и ти искаш да му правиш гадно ли ? Повярвай,направиш ли нещо такова,той ще те скъса![]()
нямам повод да сънувам....
От къде този просто акъл.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Боже!
Толкова ли си зле, че не разбираш, че ще му се върне.
Може да не страда по момиче, а може да има наистина много по-тежък проблем и в един момент, докато се е онесъл в размисли би се сетил за теб, и за това каква ли болка ти е причинал.
Айде гледайте си живота, и по-точното - гледайте как да си го оправите, а не как да си го съсипвате все повече и повече.
za vsi4ki koito pisaha:az ne iskam da go karam da strada a samo da porevnuva 6toto e znak za lubov.aza tva kat ne mu se obajda6 vqrno e 6toto posle se darji mnogo po dobre.i az se darja super gotino s nego,ne iskam da kasa s men 6toto 6te umra...koito obi4a znae kakvo e da ne moje6 da si s lubimiq 4ovek...az moga no trudno 6ttoto trqbva da se kriq ot na6te...i vapreki tova az iskam da sam 6tastliva s nego i sam gotova na vsi4ko za nego...nqma da go karam da strada!
Ако той няма чувства и не го интересуваш, дори и да искаш да го нараниш просто няма да успееш.Ако не му пука, ходи го наранявай.
tva ne e re6enie na problemaПървоначално написано от iohanka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
AZ NE GOVORQ 4E AZ ISKAM DA KARAM NQKOI DA STRADAT,V SLU4AQ AZ ISKAM GADJETO MI DA ME POREVNUVA A NE DA STRADA.A ZA TEMATA PITAM 6TOTO MNOGO PRIQTELKI ISKAT DA OTMA6TAVAT I AZ PROSTO PITAH ZA NA4INI!!!
Акупунктура с основни точки под ноктитеПървоначално написано от iohanka_sladuranka
Действа безотказно
Кратко,точно,ясноПървоначално написано от koalka
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ИЗОЛАЦИЯ.
С акупунктурата няма значение за какво му пукаПървоначално написано от Presley`n`Sum
male sq kat se za4oteh...gorkoto mom4e![]()
KAKVO MU E NA MOM4ETO SPORED TEB,KATO ME OBI4A ZA6TOT DA NE E S MEN?
nai6 ko ??popadnalo e na ebati i ku4kata .ko ti e naprailo 4e iska6 da strada kato to ti trqa strada6 be myr6oooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HA AZ I MAR6A![]()
![]()
![]()
.AZ NE GO KARAM DA STRADA!ZA4ETI SE MALKO V PO GORNITE MI NE6AT I VIJ KAKVO PI6I I POSLE ELA VIKAI MAR6A.NE SE OBIJDAM OT HORA ZA KOITO IZOB6TO NE MI PUKA
Kak da go nakara6 da strada???? Samo kadeto ne razbiram smisala!!!! Ne6to opredeleno nqma li da kaje6????
NE ISKAM DA STRADA A DA POREVNUVA MALKO.I ISKAM DA PREDLOJITE NE6TO!!!
mi kato ste zaedno naprimer kato mine nekoe huba mom4ence kaji "auu 4e e sladyk toq" ili pyk kato si govorite se naprei 4e si vyv disko i izvikai nqkoi tfoi fr da kaje po tela ne6to ot sorta "are idvai ma sh ta opyna na masata" smqtai sh se pobyrka![]()
Започнеш ли да играеш игрички, с връзката ти е свършено.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
BLAGODARQ TI ZA PREDLOJENIETO 6ET OPITAM TEQ DNI!!!Първоначално написано от sladko_bebchence
Няма лошо.Първоначално написано от `Death`Whore``
Ето една идея от мен, където върши огромна работа.
Взимаш телефона на баща ти (или ако имаш друга карта я зареждаш) и си самоизпращаш от този друг тел някакви любовни писамца.
След това твоя фр като вземе да ти разглежда телефона, би трябвало да попадне на тези смс-и, но запомни, че трябва да му обесниш, че този въображаем обожател само ти се натяга, не разбира от дума и не знаеш как да се оттървеш от него. Така приятелят ти ще осъзнае, че и други момчета 'горят' за/по теб и е нормално да изревнува (както искаш в случая).
Изпитан метод! Действа!![]()
[quote="cherinka"]Няма лошо.Първоначално написано от `Death`Whore``
Ето една идея от мен, където върши огромна работа.
Взимаш телефона на баща ти (или ако имаш друга карта я зареждаш) и си самоизпращаш от този друг тел някакви любовни писамца.
След това твоя фр като вземе да ти разглежда телефона, би трябвало да попадне на тези смс-и, но запомни, че трябва да му обесниш, че този въображаем обожател само ти се натяга, не разбира от дума и не знаеш как да се оттървеш от него. Така приятелят ти ще осъзнае, че и други момчета 'горят' за/по теб и е нормално да изревнува (както искаш в случая).
Изпитан метод! Действа![/quote
MNOGO TI BLAGODARQ 6ET PROBVAM I SAM OBEDENA 4E 6ET PODEISTVA!!!
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>