.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Ga6terizon4etata-nova moda?

Dnes vidqh 4e sa napuskali po magazinite vav Varna mn ga6terizon4eta,no vse o6te nqma mn momi4eta s takiva.Moderni li sa vav va6iq grad i kakvo mislite za tqh.Bihte li si kupili?

Град
    tuk i tam
    daje ve4e im minava modata imam 2 syu4eni4ki deto imaha takiva i daje ve4e gi nqa po magazinite ama nz za koi ga6terizon4eta to4nu govori6?za kysite dynkovi kato pola ili??

rAduStTtTTttTtTtTT
    Guest
    mdamz,iz0bshto gashteriz0nchetata sa na m0da vyv m0menta vyv vArNa i hybavoto e che puskat vse po novi i novi modeli \/ \/ \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    daje ve4e im minava modata imam 2 syu4eni4ki deto imaha takiva i daje ve4e gi nqa po magazinite ama nz za koi ga6terizon4eta to4nu govori6?za kysite dynkovi kato pola ili??
    Ami da kasi4kite,no ima i takiva s pantalonki.

Guest
    Damz na moda bqha ve4e 6toto izlqzoha mart mesec i ne samo ga6terizoni a i sukmani samo,4e ve4e izlizat ot moda

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Damz na moda bqha ve4e 6toto izlqzoha mart mesec i ne samo ga6terizoni a i sukmani samo,4e ve4e izlizat ot moda
    e te tiq ga6terizon4eta izlqzoha o6te v na4aloto na min lqto ako e za vapros....

Guest
    Гащеризоните винаги са били на мода

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Няма такова нещо като гащеризон с поличка!
    Това с поличката е сукман!
    В моя град е пълно с гащеризони и сукмани и много момичета ходят така.Аз пък си купих рокля

pepito_888
    Guest
    Mi nz ama na men mi haresvat i daje v4era si kupih.Oba4e kato se pribrah i go oblqkoh.Sedi mi strahotno,no ima tolkova mn kop4eta 4e kato hodq i zvani.Tva problem li e?Smisal drazne6to li e i zabelqzva li se?To pri vsi4ki polojeniq 6te si go nosq,no iskam da znam ima li nqkoi dr s takiva kop4eta?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хаха аз имам дънки с ципове долу и като ходя винаги дрънка в подаще го преживееш

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Няма такова нещо като гащеризон с поличка!
    Това с поличката е сукман!
    В моя град е пълно с гащеризони и сукмани и много момичета ходят така.Аз пък си купих рокля
    a da de am az sa obyrkah

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    сукманите са на мода от доста време

дори и аз ги забелязах преди 2-3 месеца
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    У дома пред компютъра
    Кефят ме сукманите, но мисля, че няма да ми стоят добре. Имам гащеризон с 7/8 панталон и си го харесвам.Забелязала съм, че много момичета носят такива.

Искаммммммммммм гащеризончеееееееееее,Флю ена съм в тия на каретата лелеле .Имаше в натъмно миналата година ,сега няма
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    Това е сукман,не гащеризон
    Точно в момента са много модерни и аз искам да си купя..напускали са ги по магазините.Ама и сукманите са яки

Мега фен
    Град
    SF
    Уф, не ме кефят.
    Винаги се полу4ава така, 4е около корема ти стоят по-свободно и отстрани си като бременна..
    Определено за мене тва са си дрешки за бременни... асоциация просто

Робинята на Quench

Град
    SoFia
    мм не знам нещо не ми допадат навсякъде ги продават и много се носят ама аз лично не мога да ги приема
    винаги напред и нагоре!

Mnogo mnogo mnogo mi haresvat Umiram za gashterizon4eta i sukman4eta . Po princip imam mnogo hubavi kraka ( pravi s stegnati ) i zatova nosq pove4eto sukman4eta imam okolo 7,8 i gashterizon4eta ( s k1si pantalonki ) . A sega po temata mai 4e samo az i oshte 2 3 momi4eta ot moq grad nosqt

Mene po me kefqt sukmanite otkolkoto ga6erizonite, zatova si vzeh edno mn gotino sukman4e, no pri nas vse o6te po se nosqt tunikite otkolkoto sukmanute i ga6terizonite.
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Пази Боже.. дано поне не са карирани, защото не искам да се разделям с мойте.. като се понесат всички като някви овци с еднакви дрехи и лошо ми става.

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Абе не знам колко са модерни, обаче аз от миналата година се оглеждам за един определен чешит гащеризон и не мога да си намеря И май скоро ще ходя на шивач да ми направи.
    П.С. Дано не стават модерни, не ща да имам дрехи като на курвите в града.

Супер фен
    Уаха,аз имам червен гащеризон и зелен сукман и двете ми са от "На тъмно"..
    Дъ Въ Е Яд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си