.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: рецепта

рецепта

някой знае ли реципта за паниране на банан като в китайските ресторанти???а за панирани кашкавалчета и сиренца??плс споделете

Guest
    za ka6kaval i sirene znam,parvo ovalva6 v qice,posle galeta i pak qice

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е че то десетки, стотици, хиляди начини за паниране ли има

Много зор за едно СИрИнИе!
    Light The Universe

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Е че то десетки, стотици, хиляди начини за паниране ли има

ами да, има различни начини за паниране.стотици и хиляди не ама десетки може и да има - има единични,двойни панировки,с брашно,с галета,с галета и сусам, с бира....за това питам конкретно за банан и сирене и кашкавал

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    За банан не знам, не съм правила, но ще ти кажа как става най-добре кашкавала. Режеш го на средно дебели парчета и ги овалваш в брашно. Слагаш ги във фризера да стегнат поне за час. Загряваш олиото и чак тогава вадиш кашкавала от фризера. Потапяш всяко парче първо в разбитите яйца, след това в галета и пържиш. По този начин кашкавала няма да се разтече и става хрупкаво.

Guest
    az znam za banan slaga6 1 qice,1 4aena 4. bra6no,2 lujici olio,1 lujica susam ,1 s.l kokos i se burkat v edna kupa.banaite se narqzvat na gore dolu debeli kryg4eta i se ovalvat v smesta..slaga6 edin tigan s mnog olio i slaga6 otgore bananite

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Аз знам за пилешко в сладко кисел сос..имаше 1 китаец в класа ми..и техните имахйа китайски ресторант ..и той ми беше издал тайната
    Е, какво толкова сложно. Печеш пилето(или там каквото го правиш) и си купувш сладко-кисел сос от Била, който е абсолютно същия.

laydikroft
    Guest
    Аз знам за пилешко в сладко кисел сос..имаше 1 китаец в класа ми..и техните имахйа китайски ресторант ..и той ми беше издал тайната
    ами айде кажи я тайната

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Прати едно ЛС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си