- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- gay prava
Нали се сещаш че никога няма да ви приемат?А и че тва наистина не е нормално?какъв е смисъла да пускаш верно тема ,като ако имаш малко разсъдък ще се сетиш че вс ще те наплюят? ходи си се еби с мъже,нас тва не ни засяга и да няма да има никой който да се запише(даже не прочетох точно кво си написал,ама нвм)- защо? защото има 2 групи:такива ,които мразят гейовете и такива на които не им пука!ФЕНОВЕ НЯМАТЕ!освен др гейове..света е жесток,не се бутай м/у шамарите!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
bi_m izob6to ne im obru6tai vnimanie.az kakto sum bila s muje taka i sus jeni izob6to da ne ti puka.jivota si e tvoi i moje da si go jivee6 kakto si iska6,na mene li4no ne mi pre4i.ako naistina ima6 zatrydneiq izlizai s tezi tvoi priqteli s koito ne ti pre4i i skoito se zabavlqva6 ,a ne se 4ydi6 kak te priemat kato razli4en(moe mneie e 4e tva det praq v legloto si e moq rabota,otdelen vupros e muj da se obli4a kat jena tva ne mi haresva,ama to4no protiv homo nqmam ni6ty protiv).pak se povtarqm ama sum ZA organizaciq-bih glasuvala.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Въпросът е дали си склонна да си активист на подобна организация!Първоначално написано от MaRiNkA_16
Възможно ли е да бъде по-красиво?
HE!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
opredeleno sum za vsi4ki homo,hetero i bi vruzki!kakto iska6 go razbirai!Първоначално написано от `Death`Whore``
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Аз те разбрах прекрасно, ти отбягваш въпроса.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Az ne ti kazwam da spirash da pishesh temi ... pishi samo che wsichki sa ot edin i susht harakter i weche widq li twoq nick pod temata se seshtam za kakwo shte ide rech , za gay prawa,organizacii,zashto horata othwurlqt geiowete ili kak po celiq swqt te sa neshto normalno,a w BG ne ...Първоначално написано от bi_m
az s1m za organizaciite na geyovete zaradi hetero sesualnite bedni du6ici kato oniq po napred deto mogo 4upel a we pi4 kato vidi6 180 kg gei celq muskul i stena 6te te napravi na flionga s tvoite priqtel4eta 4e daje moje da vi izleze i k1smeta a gays sa si mili i otziv4ivi i nikoga nqma da te naranqt tova 4e ne gi razbirat dosta hora ne ozna4ava 4e sa razli4ni ili razli4no ustroeni daite da izbiem profesorite po fizika za6toto ne q razbirame primerno i S1M tv1rdo za za6titata na vsqk1kvi prava (m1j s1m hetero seksualen)
zna4i vij sa kato puskate takiva temi v tqh po4vat da se pi6at sqkvi gluposti za nas ako i nie po4nem da pi6em takiva ne6te za taka nare4enite normalni to vsi4ki temi 6te trqbava da se zaklu4atПървоначално написано от bi_m
p.s. bih pomolila nqkoi ot moderatorite da zaklu4i tazi tema i pove4e da ne se zasqga tozi v1pros
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
аз съм против тая организаця и геиовете защото на тоя свят има 3 пъти повече жени от мъжете (жени : мъже = 3:1) и разбирам защо някой жени са лес***ино геиовете - не ги разбирам
![]()
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
ne si pravi trudut i bez tova do nqkolko dena shte i izteche tam sroka ili tam kakvoto se vodiПървоначално написано от mi6ani
1 znachi lezbikite vsichki gi priqmat i taka na tataka nalli vi pravi kef da se lijat i da se celuvat i taka na tatakaПървоначално написано от lesistar
i 2 prouchvane pokazva che e po veroqtno jena da ostane stara moma otkolkoto muj ergen zashtotot na vsek muj v dneshno vreme se poda po 2 i polovina jeniza tova ne mi govori jenite bili poveche
1 даПървоначално написано от bi_m
2 така е - жените остаряват девствени точно защото някои "мъже" стават педераси!
призовавам всеки да слага в края на свой пост от подобна тема
ХЕТЕРО ИСТИНА!
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Ами не бих, защото нямам време, но пък и не го смятам за нужно - хомосексуалните хора са си нормални хора, това какво правят в леглото и с кого не ми влиза в работата, затова не ги възприемам като различни. В работата ми има две момичета, които ходят, по-скоро са ми интересни.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Хм.... аз съм против педофилите и изнасилвачите - независимо дали са хетеро, хомо или би. А за гейовете/лезбийките - щом не вършат никакви престъпления, значи не ми пречат...нека си лягат с когото искат - не виждам проблем. Мисля, обаче, че в такива организации би следвало да се записват такива хора...какво ще прави хетеро в организация за хомо и би???Не бих се хвърлил да ги защитавам, просто защото съм се научил да защитавам само себе си и най-близките си хора....
С една дума:![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
ae ti normalen li si .. sha gi eba v pederazite ./.![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Avtoreti si gnusen,gaden,boqdisan,mazen GEI
i za teb imam patron 45 mm.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gnusni geiove i lezbiiki...6e u4astvam az!6a te grumna purvo i togava cqlata organizaciq i 6e se zapi6a !!!!
I never eat a pig cuz a pig is a cop