.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: gay prava

Нали се сещаш че никога няма да ви приемат?А и че тва наистина не е нормално?какъв е смисъла да пускаш верно тема ,като ако имаш малко разсъдък ще се сетиш че вс ще те наплюят? ходи си се еби с мъже,нас тва не ни засяга и да няма да има никой който да се запише(даже не прочетох точно кво си написал,ама нвм)- защо? защото има 2 групи:такива ,които мразят гейовете и такива на които не им пука!ФЕНОВЕ НЯМАТЕ!освен др гейове..света е жесток,не се бутай м/у шамарите!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

bi_m izob6to ne im obru6tai vnimanie.az kakto sum bila s muje taka i sus jeni izob6to da ne ti puka.jivota si e tvoi i moje da si go jivee6 kakto si iska6,na mene li4no ne mi pre4i.ako naistina ima6 zatrydneiq izlizai s tezi tvoi priqteli s koito ne ti pre4i i skoito se zabavlqva6 ,a ne se 4ydi6 kak te priemat kato razli4en(moe mneie e 4e tva det praq v legloto si e moq rabota,otdelen vupros e muj da se obli4a kat jena tva ne mi haresva,ama to4no protiv homo nqmam ni6ty protiv).pak se povtarqm ama sum ZA organizaciq-bih glasuvala.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    bi_m izob6to ne im obru6tai vnimanie.az kakto sum bila s muje taka i sus jeni izob6to da ne ti puka.jivota si e tvoi i moje da si go jivee6 kakto si iska6,na mene li4no ne mi pre4i.ako naistina ima6 zatrydneiq izlizai s tezi tvoi priqteli s koito ne ti pre4i i skoito se zabavlqva6 ,a ne se 4ydi6 kak te priemat kato razli4en(moe mneie e 4e tva det praq v legloto si e moq rabota,otdelen vupros e muj da se obli4a kat jena tva ne mi haresva,ama to4no protiv homo nqmam ni6ty protiv).pak se povtarqm ama sum ZA organizaciq-bih glasuvala.
    Въпросът е дали си склонна да си активист на подобна организация!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    HE!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    Въпросът е дали си склонна да си активист на подобна организация!
    opredeleno sum za vsi4ki homo,hetero i bi vruzki!kakto iska6 go razbirai!
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Аз те разбрах прекрасно, ти отбягваш въпроса.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от bi_m
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Ne,ne sum sklonna,nqma da se zapisha w podobna organizaciq.Pri polojenie,che sum s normalna orientaciq,zashto da si nawiram nosa kudeto ne mi e rabotata ... a ti sklonen li si da spresh da pishesh temi za homosexualistite...

ne misla che ti si chovekut kotio shte mi kazva kude i kakvi pemi da puskam qsno
    Az ne ti kazwam da spirash da pishesh temi ... pishi samo che wsichki sa ot edin i susht harakter i weche widq li twoq nick pod temata se seshtam za kakwo shte ide rech , za gay prawa,organizacii,zashto horata othwurlqt geiowete ili kak po celiq swqt te sa neshto normalno,a w BG ne ...

Guest
    az s1m za organizaciite na geyovete zaradi hetero sesualnite bedni du6ici kato oniq po napred deto mogo 4upel a we pi4 kato vidi6 180 kg gei celq muskul i stena 6te te napravi na flionga s tvoite priqtel4eta 4e daje moje da vi izleze i k1smeta a gays sa si mili i otziv4ivi i nikoga nqma da te naranqt tova 4e ne gi razbirat dosta hora ne ozna4ava 4e sa razli4ni ili razli4no ustroeni daite da izbiem profesorite po fizika za6toto ne q razbirame primerno i S1M tv1rdo za za6titata na vsqk1kvi prava (m1j s1m hetero seksualen)

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от mi6ani
    are ako be6e istinski homo izob6to nqma6e da puska6 takiva temi az sam obratna i do takava stepen mi e pisnalo ot takiva temi kadeto samo ni obijdat i taka na tat1k4e napravo mi se draifa
    i tazi tema ako ne e taina s kakvo vi e obidila ako ne e taina
    zna4i vij sa kato puskate takiva temi v tqh po4vat da se pi6at sqkvi gluposti za nas ako i nie po4nem da pi6em takiva ne6te za taka nare4enite normalni to vsi4ki temi 6te trqbava da se zaklu4at

p.s. bih pomolila nqkoi ot moderatorite da zaklu4i tazi tema i pove4e da ne se zasqga tozi v1pros
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Град
    selo СофиАА
    аз съм против тая организаця и геиовете защото на тоя свят има 3 пъти повече жени от мъжете (жени : мъже = 3:1) и разбирам защо някой жени са лес***и но геиовете - не ги разбирам
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

Guest
    are ako be6e istinski homo izob6to nqma6e da puska6 takiva temi az sam obratna i do takava stepen mi e pisnalo ot takiva temi kadeto samo ni obijdat i taka na tat1k4e napravo mi se draifa
    i tazi tema ako ne e taina s kakvo vi e obidila ako ne e taina
    zna4i vij sa kato puskate takiva temi v tqh po4vat da se pi6at sqkvi gluposti za nas ako i nie po4nem da pi6em takiva ne6te za taka nare4enite normalni to vsi4ki temi 6te trqbava da se zaklu4at

p.s. bih pomolila nqkoi ot moderatorite da zaklu4i tazi tema i pove4e da ne se zasqga tozi v1pros
    ne si pravi trudut i bez tova do nqkolko dena shte i izteche tam sroka ili tam kakvoto se vodi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lesistar
    аз съм против тая организаця и геиовете защото на тоя свят има 3 пъти повече жени от мъжете (жени : мъже = 3:1) и разбирам защо някой жени са лес***и но геиовете - не ги разбирам
    1 znachi lezbikite vsichki gi priqmat i taka na tataka nalli vi pravi kef da se lijat i da se celuvat i taka na tataka
    i 2 prouchvane pokazva che e po veroqtno jena da ostane stara moma otkolkoto muj ergen zashtotot na vsek muj v dneshno vreme se poda po 2 i polovina jeniza tova ne mi govori jenite bili poveche

Цитирай Първоначално написано от lesistar
    1 znachi lezbikite vsichki gi priqmat i taka na tataka nalli vi pravi kef da se lijat i da se celuvat i taka na tataka
    i 2 prouchvane pokazva che e po veroqtno jena da ostane stara moma otkolkoto muj ergen zashtotot na vsek muj v dneshno vreme se poda po 2 i polovina jeniza tova ne mi govori jenite bili poveche
    1 да
    2 така е - жените остаряват девствени точно защото някои "мъже" стават педераси!

призовавам всеки да слага в края на свой пост от подобна тема
    ХЕТЕРО ИСТИНА!
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами не бих, защото нямам време, но пък и не го смятам за нужно - хомосексуалните хора са си нормални хора, това какво правят в леглото и с кого не ми влиза в работата, затова не ги възприемам като различни. В работата ми има две момичета, които ходят, по-скоро са ми интересни.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Хм.... аз съм против педофилите и изнасилвачите - независимо дали са хетеро, хомо или би. А за гейовете/лезбийките - щом не вършат никакви престъпления, значи не ми пречат...нека си лягат с когото искат - не виждам проблем. Мисля, обаче, че в такива организации би следвало да се записват такива хора...какво ще прави хетеро в организация за хомо и би??? Не бих се хвърлил да ги защитавам, просто защото съм се научил да защитавам само себе си и най-близките си хора....

С една дума:
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

ae ti normalen li si .. sha gi eba v pederazite ./.
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Avtore ti si gnusen,gaden,boqdisan,mazen GEI i za teb imam patron 45 mm. gnusni geiove i lezbiiki...6e u4astvam az!6a te grumna purvo i togava cqlata organizaciq i 6e se zapi6a !!!!
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си