- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za6to ni e da se vlubvame?
Lubovta e nai hubavoto ne6to na sveta,tq pravi jivota ni po hubav,po vajen,da obi4a6 i da bade6 obi4an e tolkova krasivo,nqma drugo 4uvstvo,koeto da moje da zameni lubovta,makar sled neq da ima mnogo bolka i salzi (v pove4eto slu4ai)!!!!S dve dumi kazano,bez lubovta,nikoi 4ovek ne moje da jivee,kolkoto i boleznena da e tq!!!
ohh mi za6to ...vqrno 4e posle strada6 i ti e gadno sled kra qna vsqka vryzka no kogato si vluben si na 7-moto nebe ot 6tastie nali?hubavo ti e iska6 vinagi da e taka ,4uvstva6 se po 6tastliva ot vsqkoga i vsi4ki se vlubvat vypreki 4e nakraq ne vinagi sry6va dubre ...no kakto se jkazva jiveqt smao vlubenite vsi4ki ostanali prosto sy6testvuvat..![]()
Не знаех, че без любов, аз няма смисъл да живея.Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
А, стига, бе. Недумай.Любовта ни дава сили и желание да продължаваме напред![]()
Що пък смесваш обичта към някой близък или вещ с любов.че ако не обичаме и не сме обичане бихте ли казали защо живеем
Искам да се запознаеме.За да можеш да напишеш поредната жалка тема в този жалък форум.
За да имаме поредната причина да страдаме, да се превиваме от болка и гняв.
За да можеш да се самоубиеш, достигнал пика на психическият си дискомфорт.
За да може да се ядосваме на хора, с които е било хиляди пъти по-добре да не се запознаваме, но въпреки това сме го направили, защото сме плод на един глупав дизайн !![]()
Мазухисти сме ....Първоначално написано от FireSweet
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.