Zdraveite na vsi4ki.Iskam da vi razkaja na kratko kakvo se slu4i.Useshtah 4e neshto ne e kakto trqbva ot skoro.Priqtelq mi ne se darjeshe razli4no,no az go useshtah.Dnes imahme sreshta,a toi ne doide.Az go 4akah i bqh mnogo qdosana i ednovremenno s tova mnogo naranena.Opitah da mu zvanna,telefona mu beshe izklu4en.Sega veche se ubedih v samneniqta si-vsi4ko svarshi.Pisah mu sms,na koito ne otgovori. Krai!I mnogo me boli,zashtoto bqh s nego tolkova vreme.Nqma da zabravq kak me pregrashtashe,kak me celuvashe i kak se vlubvah vseki den vse pove4e i pove4e.Dori sega kogato pisha tova si pla4a Nqma d go vyrna,nqma kak.Neznam kak shte svikna bez nego...toi beshe stanal 4ast ot jivota mi,misleh po cql den za nego,i sega go zagubih neznaino zashto. Mnogo me boli,opitvam se da ne mislq zatova no nqma kak.Znam 4e tepyrva shte stradam... Samo kato se setq kak mi se usmihvashe i Sajalqvam 4e vi zanimavam s tova,prosto adski zle se 4uvstvam.Ne mi se jivee i neznam kak shte prodalja.Znam 4e shte mi kajete"moje da e imal nqkakav problem...neshto da e stanalo"...ne e ! Toi prosto sloji krai na vsi4ko hubavo,i go napravi po nai-unizitelniq na4in za men.A az glupa4kata shte stradam za nego,zaradi taq lubov.Znam 4e ne trqbva,no me boliii Kak da prodalja bez nego...za men toi ne beshe porednoto mom4e,a 1-voto kam koeto izpitah lubov shtom go sreshtah... Kak da prodalja bez lubovta mi