Здравейте! Проблема е следния: скарахме се с едно момиче. Тя е много властна такава.. и не ми приема извиненията. Чесно казано скарахме се за едно нещо, но тя ми каза че не бил там проблема и излиза, че не знам за какво сме се скарали, а тя не иска да ми каже. Групава история.. знам. Въпроса ми е ако знаете как мога да я умилостивя да се сдобрим отново.. Някакви номерца, трикове, който могат да проработят
zaebi q,kato se useti,6te te potarsi no ne se zanimavai s neq...za men tq ne e istinsi priqtel....ako be6e,6te6e da ti obqsni za6to....tolkoz!!prosto zabravq6,vse 6e si nameri6 dr
Я дай малко подробности де...какви ви бяха отнашенията,какво стана и т.н!А и помисли добре дали вината е в теб,аки е така не се предавай,но ако не е така не и ходи по гъэа !
не съм давал подробности защото е възможно и тя да чете в този форум. Ами отношенията ни преди бяха добри, но не разбрах защо реши да ми се разсърди. Въпроса е, че иска мда пробваме още веднъж и понеже ми я ясно, че тя няма да направи нищо по въпроса искам аз да пробвам, но тя не ми дава един вид...
Проблема е, че настина е възможно и в мен да е грешката, но просто не мога да разбера каква е тя Иначе ако бях сигурен, че не съм аз виновния, нямаше да се занимавам. Е, сещате ли се за някакъв начин, подход, по който може пак да потъргне работата
dobre,togava za6to tq ne ti dava vazmojnost da se izqsnite?spored men ako ti be6e vinovniq tq s udovolstvie 6te6e da ti go povtarq i koe-kak 6tqhte da stignete do nqkakva razvraska....ama tuka....tq kato ne ti dava 6ans....mai-mai tq si e prosto zaqdliva....vse pak-MANI Q,BE 4OVEK?