Първоначално написано от
super macka
Значи,имам си гадже и когато го видях за първи път направо...краката ми омекнаха...Готин,с характер,който мн ми допадаше,абе с две думи-момчето мечта,точно за мен.И аз го харесах и той мен и ми предложи.В началото беше мн готин,мн мило се държеше...обаче...започна мн да се отвара,самочувствието ми доби застрашително голям размер и започна мн се ебава с мен,което мн ме дразнеше.Казах му го,той спря за малко и след време пак започна...Все по-малко се гушкаме и целуваме като се видим,защото той е твърде зает да говори днеска с коя мацка се е запознал и на коя е зел телефона,дори имаше наглостта вчера да поиска номера на една моя приятелка...Нз така ли е или просто си въобразявам,но мисля,че съм му омразнала...Рядко се виждаме и за малко...Но като му кажа "Обичам те",той ми казва "Знам" или "Добре",а като му кажа,че ми е кофти това като го прави,той казва "Е за какво да ти го казвам,след като ти си го знаеш?"Луда съм по него,въпреки,че го прави всичко това...Обаче всеки ден съм в кофти настроение,защото той ми говори постоянно за некви мацки,а това ме побърква...Моля ви,дайте съвет как да постъпя (и без обиди,моля)...