- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това ли ще е краят?!
Значи,имам си гадже и когато го видях за първи път направо...краката ми омекнаха...Готин,с характер,който мн ми допадаше,абе с две думи-момчето мечта,точно за мен.И аз го харесах и той мен и ми предложи.В началото беше мн готин,мн мило се държеше...обаче...започна мн да се отвара,самочувствието ми доби застрашително голям размер и започна мн се ебава с мен,което мн ме дразнеше.Казах му го,той спря за малко и след време пак започна...Все по-малко се гушкаме и целуваме като се видим,защото той е твърде зает да говори днеска с коя мацка се е запознал и на коя е зел телефона,дори имаше наглостта вчера да поиска номера на една моя приятелка...Нз така ли е или просто си въобразявам,но мисля,че съм му омразнала...Рядко се виждаме и за малко...Но като му кажа "Обичам те",той ми казва "Знам" или "Добре",а като му кажа,че ми е кофти това като го прави,той казва "Е за какво да ти го казвам,след като ти си го знаеш?"Луда съм по него,въпреки,че го прави всичко това...Обаче всеки ден съм в кофти настроение,защото той ми говори постоянно за некви мацки,а това ме побърква...Моля ви,дайте съвет как да постъпя (и без обиди,моля)...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!