- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ааа малко хелп плс
Не се обиждай бе пич. Просто си прекарвал мноо време пред щайгата. Нормално е да ти казват така. И не е ебавка , ама уви, живял си повече във Виртуалния свят, от колкото в реалния. И аз бях така. Играех FM200* (1,2,3,4.5.6,7г.) неа да обяснявам какво/каква е тая игра, просто ще ти кажа, че по едно време не ме интересуваше какво се случва около мене. Изцяло бях погълнат от тоя Виртуален свят... добре че се осъзнах по едно време, та реших да излизам. Найш ли колко ми беше рекорда за престой пред компа? 1 седмица нон-стоп. Само ставах за ядене и за WC. Така че те разбирам напълно.Първоначално написано от ? ? ?
лол и аз немога толкова. А като започна да излизаш къде ходеше ?Първоначално написано от BAYO
Еми с приятели навънка. Поритвахме малко футбол, после пак в нас, къпех се и айде навън, на по биричка и да позяпаме мацките по центъра... нормални нещаПървоначално написано от ? ? ?
![]()
мерси мисля че вече знам къде и с кой да ходя мерсиПървоначално написано от BAYO
![]()
След като сам каза, че не можеш да го обясниш по-добре от "или е така, или не е", то как може да обвиниш мен в трудно възприемане? Хората имат нужда от излагане на аргументи преди да повярват на "истините", които говориш.Първоначално написано от Анонимко
Остроумен си! Което пък ме кара да се чудя, защо аджаба не можеш да схванеш следното:Първоначално написано от Анонимко
Едно такова, двете думи ми изглеждат като синоними. Единствената разлика е, че хумористът не е задължително и актьор.Първоначално написано от Анонимко
Яко! Включи едно предположение, че аз ти говоря само за Слави и оттам нататък направо разви вихрушка от нападки, базирани на грешното ти предположение.Първоначално написано от Анонимко
Но все пак имаш една разминавка в аргументите си - дори и комиците на Слави, или които и да било други комици, да не си пишат сценариите сами, то хората, които им ги пишат пак се водят хумористи. Ако ти е трудно да разбереш защо, прочети определението за "хуморист", което ти сам ми даде.
И така, как можеш да твърдиш, че човек, който няма чувство за хумор може да бъде забавен? Дори и да е със заучени фрази, той трябва да има усет за ситуацията - да "почувства" кога и какво трябва да каже, за да стане комично. Чувство - за - "Способността или качество на хора, обекти или ситуации да развеселяват други хора".Първоначално написано от Анонимко
Засегна ме дълбоко.Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
И в заключение само искам да кажа - умри в пожар. Или просто излез да си играеш на магистралата. Нещо такова.
Благодаря.
Някои неща просто са такива каквито са и не се нуждаят от обясненияПървоначално написано от Няк'къв Гост
Небето е синьо, кравата дава мляко... ЧУВСТВОТО ЗА ХУМОР Е ВРОДЕНО
Боже, дай ми силиПървоначално написано от Няк'къв Гост
Дал съм ти и четирите дефиниции по две причини
1.За да разбереш че комик и хуморист не са едно и също макар да имат допирни точки
2.За да разбереш че не е нужно да си нито комик, нито хуморист за да имаш чувство за хумор и не е задължително да имаш чувство за хумор за да станеш комик
Не е предположениеПървоначално написано от Няк'къв Гост
Личи от километри че не си имал досег с комици (може и да не си имал и досег дори до просто забавни хора)
Мисля че казах че ще е трудно ако нямаш чувство за хумор да усетиш хумора (но не е невъзможно)Първоначално написано от Няк'къв Гост
Вече толкова се отчая като разбра че не си прав че изместваш темата на спора и забравяш какво е било казано
Нека ти напомня за какво започна дискусията
Аз казах че чувството за хумор трябва да го имаш вродено а ти - че се тренира
Мисля че доказах че не се тренира
O, rly?Първоначално написано от Няк'къв Гост
Кълнеш като дърта, мургава жрица на нощта - неплатежоспособен клиентПървоначално написано от Няк'къв Гост
Сигурно ли си че не си точно това?
spored men ne 4e nqma6 4ustvo za humor ami prosto si prekalieno priviknal s pc tata i sega ne moje6 se otpusne6 pred mackiteprosto ti trqbva vreme da privikne6 v ob6tuvaneto s tqh.tva e ne6to kato edno 13 godi6no mom4e koeto teparva se ezagledalo v momi4etaat i po4va da se u4i....taka i ti samo 4e s malko zakasnenie
Първоначално написано от ™G-Baby™
А аз мисля, че казах, че дори и човек да се набалбака със всякакви лафове и шеги, ако няма чувство за хумор те нямат ефект? Няма да има чувство за моментът, в който да каже шегата, интонацията, подборът на думи и изражението на лицето му.Първоначално написано от Анонимко
Нали има хора, които могат да разказват вицове, така че да се попикаеш; и други хора, които като ти разкажат същия виц, въобще не им се получава? Защо ли?
Ти твърдиш, че човек може да се научи да е забавен, без да има чувство за хумор. Аз твърдя, че човек трябва да има чувство за хумор, за да може да бъде забавен; съответно това е "умението", което трябва да тренира. Не съм изместил или сменил темата, но явно ти си пропуснал да разбереш целият ми аргумент. Честито.Първоначално написано от Анонимко
Не виждам къде си доказал, че чувството за хумор не може да бъде научено и тренирано, а аз смятам, че доста добре обясних връзката между него и това да бъдеш забавен.
Първоначално написано от Анонимко
А ти неплатежоспособен клиент, желаещ мургава жрица на нощта ли си?Първоначално написано от Анонимко
Все пак, ако смяташ със следващия си пост пак да се завъртиш в кръг - не си прави труда. На този етап казах това, което имам да казвам.