.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от ? ? ?
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    ти живееш в друг свят бе момче

А ОТ КОЯ СЪМ СИГУРНО СЪМ ОТ МАРС ! ! !
    Не се обиждай бе пич. Просто си прекарвал мноо време пред щайгата. Нормално е да ти казват така. И не е ебавка , ама уви, живял си повече във Виртуалния свят, от колкото в реалния. И аз бях така. Играех FM200* (1,2,3,4.5.6,7г.) неа да обяснявам какво/каква е тая игра, просто ще ти кажа, че по едно време не ме интересуваше какво се случва около мене. Изцяло бях погълнат от тоя Виртуален свят... добре че се осъзнах по едно време, та реших да излизам. Найш ли колко ми беше рекорда за престой пред компа? 1 седмица нон-стоп. Само ставах за ядене и за WC. Така че те разбирам напълно.

? ? ?
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO

Не се обиждай бе пич. Просто си прекарвал мноо време пред щайгата. Нормално е да ти казват така. И не е ебавка , ама уви, живял си повече във Виртуалния свят, от колкото в реалния. И аз бях така. Играех FM200* (1,2,3,4.5.6,7г.) неа да обяснявам какво/каква е тая игра, просто ще ти кажа, че по едно време не ме интересуваше какво се случва около мене. Изцяло бях погълнат от тоя Виртуален свят... добре че се осъзнах по едно време, та реших да излизам. Найш ли колко ми беше рекорда за престой пред компа? 1 седмица нон-стоп. Само ставах за ядене и за WC. Така че те разбирам напълно.
    лол и аз немога толкова. А като започна да излизаш къде ходеше ?

Еми с приятели навънка. Поритвахме малко футбол, после пак в нас, къпех се и айде навън, на по биричка и да позяпаме мацките по центъра... нормални неща

? ? ?
    Guest

Еми с приятели навънка. Поритвахме малко футбол, после пак в нас, къпех се и айде навън, на по биричка и да позяпаме мацките по центъра... нормални неща
    мерси мисля че вече знам къде и с кой да ходя мерси

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Оу ти си бил спец, а?
    Чувството за хумор е вродено
    Или го имаш или го нямаш
    Няма как да ти го обясня по-добре
    И въпреки това се мяташ да ми спориш
    Не ти споря
    Опитвам се да ти обясня
    Обаче явно трудно възприемаш
    След като сам каза, че не можеш да го обясниш по-добре от "или е така, или не е", то как може да обвиниш мен в трудно възприемане? Хората имат нужда от излагане на аргументи преди да повярват на "истините", които говориш.

Пикльо.
    Не си спомням да съм те питал за името ти
    Остроумен си! Което пък ме кара да се чудя, защо аджаба не можеш да схванеш следното:

Хуморист - Човек който пише (или изпълнява) хумористични материали
    Комик - Изпълнител който забавлява публика като я кара да се смее. Това може да е чрез шеги или скечове
    Едно такова, двете думи ми изглеждат като синоними. Единствената разлика е, че хумористът не е задължително и актьор.

Професионалните комици да не мислиш, че скечовете им идват отвътре и просто си импровизират и то става смешно?
    Добрите комици умеят да импровизират
    Но ти май никога не си виждал комик на сцена
    Само си гледал Слави в понеделник вечер

Ааааа, може би от опит знаят как да си пишат сценариите, така че да са забавни.
    Съжалявам че ще те разочаровам но комиците на Слави не си пишат сами сценариите

Щура идея, ама някак си има логика, нали?
    Да, някои (даже повечето посредствени комици) си пишат едно хубаво сценарииче базирайки го върху знанията си
    Яко! Включи едно предположение, че аз ти говоря само за Слави и оттам нататък направо разви вихрушка от нападки, базирани на грешното ти предположение.
    Но все пак имаш една разминавка в аргументите си - дори и комиците на Слави, или които и да било други комици, да не си пишат сценариите сами, то хората, които им ги пишат пак се водят хумористи. Ако ти е трудно да разбереш защо, прочети определението за "хуморист", което ти сам ми даде.

Хумор - Способността или качество на хора, обекти или ситуации да развеселяват други хора. Понятието обхваща форма на развлечение или човешка комуникация която поражда такива чувства или кара хората да се смеят или да се радват. Термина произхожда от хуморалната медицина на древните гърци която твърди че микс от флуиди познати като "humours" (гръцки: χυμός, chymos, буквално: сок, метафорично: flavour {проклет да съм ако знам кой точно превод да използвам тук}) контролирал човешкото здраве и емоции.

Чувство за хумор - Способността на човек да усети хумор. Качество което всички хора притежават но степента до която индивид може да приеме нещо за смешно варира в зависимост от географско положение, култура, зрялост, ниво на образование и контекст.
    И така, как можеш да твърдиш, че човек, който няма чувство за хумор може да бъде забавен? Дори и да е със заучени фрази, той трябва да има усет за ситуацията - да "почувства" кога и какво трябва да каже, за да стане комично. Чувство - за - "Способността или качество на хора, обекти или ситуации да развеселяват други хора".

Аз книжки съм чел предостатъчно
    А ти като приключиш с хляба заминавай да си търсиш нови книжки и гледай този път да не носят заглавия като "Мемоарите на един идиот", "За думити! От Бай Мангау" и т.н.
    Засегна ме дълбоко.

Речниците купени от площад Славейков за 1 лев не са надежден източник на знания

И в заключение само искам да кажа - умри в пожар. Или просто излез да си играеш на магистралата. Нещо такова.
    Благодаря.

Guest
    Оу ти си бил спец, а?
    Чувството за хумор е вродено
    Или го имаш или го нямаш
    Няма как да ти го обясня по-добре
    И въпреки това се мяташ да ми спориш
    Не ти споря
    Опитвам се да ти обясня
    Обаче явно трудно възприемаш
    След като сам каза, че не можеш да го обясниш по-добре от "или е така, или не е", то как може да обвиниш мен в трудно възприемане? Хората имат нужда от излагане на аргументи преди да повярват на "истините", които говориш.
    Някои неща просто са такива каквито са и не се нуждаят от обяснения
    Небето е синьо, кравата дава мляко... ЧУВСТВОТО ЗА ХУМОР Е ВРОДЕНО

Пикльо.
    Не си спомням да съм те питал за името ти
    Остроумен си! Което пък ме кара да се чудя, защо аджаба не можеш да схванеш следното:

Хуморист - Човек който пише (или изпълнява) хумористични материали
    Комик - Изпълнител който забавлява публика като я кара да се смее. Това може да е чрез шеги или скечове
    Едно такова, двете думи ми изглеждат като синоними. Единствената разлика е, че хумористът не е задължително и актьор.
    Боже, дай ми сили
    Дал съм ти и четирите дефиниции по две причини
    1.За да разбереш че комик и хуморист не са едно и също макар да имат допирни точки
    2.За да разбереш че не е нужно да си нито комик, нито хуморист за да имаш чувство за хумор и не е задължително да имаш чувство за хумор за да станеш комик

Професионалните комици да не мислиш, че скечовете им идват отвътре и просто си импровизират и то става смешно?
    Добрите комици умеят да импровизират
    Но ти май никога не си виждал комик на сцена
    Само си гледал Слави в понеделник вечер

Ааааа, може би от опит знаят как да си пишат сценариите, така че да са забавни.
    Съжалявам че ще те разочаровам но комиците на Слави не си пишат сами сценариите

Щура идея, ама някак си има логика, нали?
    Да, някои (даже повечето посредствени комици) си пишат едно хубаво сценарииче базирайки го върху знанията си
    Яко! Включи едно предположение, че аз ти говоря само за Слави и оттам нататък направо разви вихрушка от нападки, базирани на грешното ти предположение.
    Но все пак имаш една разминавка в аргументите си - дори и комиците на Слави, или които и да било други комици, да не си пишат сценариите сами, то хората, които им ги пишат пак се водят хумористи. Ако ти е трудно да разбереш защо, прочети определението за "хуморист", което ти сам ми даде.
    Не е предположение
    Личи от километри че не си имал досег с комици (може и да не си имал и досег дори до просто забавни хора)

Хумор - Способността или качество на хора, обекти или ситуации да развеселяват други хора. Понятието обхваща форма на развлечение или човешка комуникация която поражда такива чувства или кара хората да се смеят или да се радват. Термина произхожда от хуморалната медицина на древните гърци която твърди че микс от флуиди познати като "humours" (гръцки: χυμός, chymos, буквално: сок, метафорично: flavour {проклет да съм ако знам кой точно превод да използвам тук}) контролирал човешкото здраве и емоции.

Чувство за хумор - Способността на човек да усети хумор. Качество което всички хора притежават но степента до която индивид може да приеме нещо за смешно варира в зависимост от географско положение, култура, зрялост, ниво на образование и контекст.
    И така, как можеш да твърдиш, че човек, който няма чувство за хумор може да бъде забавен? Дори и да е със заучени фрази, той трябва да има усет за ситуацията - да "почувства" кога и какво трябва да каже, за да стане комично. Чувство - за - "Способността или качество на хора, обекти или ситуации да развеселяват други хора".
    Мисля че казах че ще е трудно ако нямаш чувство за хумор да усетиш хумора (но не е невъзможно)
    Вече толкова се отчая като разбра че не си прав че изместваш темата на спора и забравяш какво е било казано
    Нека ти напомня за какво започна дискусията
    Аз казах че чувството за хумор трябва да го имаш вродено а ти - че се тренира
    Мисля че доказах че не се тренира

А ти като приключиш с хляба заминавай да си търсиш нови книжки и гледай този път да не носят заглавия като "Мемоарите на един идиот", "За думити! От Бай Мангау" и т.н.
    Засегна ме дълбоко.
    O, rly?

И в заключение само искам да кажа - умри в пожар. Или просто излез да си играеш на магистралата. Нещо такова.
    Благодаря.
    Кълнеш като дърта, мургава жрица на нощта - неплатежоспособен клиент
    Сигурно ли си че не си точно това?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    spored men ne 4e nqma6 4ustvo za humor ami prosto si prekalieno priviknal s pc tata i sega ne moje6 se otpusne6 pred mackite prosto ti trqbva vreme da privikne6 v ob6tuvaneto s tqh.tva e ne6to kato edno 13 godi6no mom4e koeto teparva se ezagledalo v momi4etaat i po4va da se u4i....taka i ti samo 4e s malko zakasnenie
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

... Разни глупости...

2.За да разбереш че не е нужно да си нито комик, нито хуморист за да имаш чувство за хумор и не е задължително да имаш чувство за хумор за да станеш комик
    А аз мисля, че казах, че дори и човек да се набалбака със всякакви лафове и шеги, ако няма чувство за хумор те нямат ефект? Няма да има чувство за моментът, в който да каже шегата, интонацията, подборът на думи и изражението на лицето му.
    Нали има хора, които могат да разказват вицове, така че да се попикаеш; и други хора, които като ти разкажат същия виц, въобще не им се получава? Защо ли?

... още глупости...

Мисля че казах че ще е трудно ако нямаш чувство за хумор да усетиш хумора (но не е невъзможно)
    Вече толкова се отчая като разбра че не си прав че изместваш темата на спора и забравяш какво е било казанош
    Нека ти напомня за какво започна дискусията
    Аз казах че чувството за хумор трябва да го имаш вродено а ти - че се тренира
    Мисля че доказах че не се тренира
    Ти твърдиш, че човек може да се научи да е забавен, без да има чувство за хумор. Аз твърдя, че човек трябва да има чувство за хумор, за да може да бъде забавен; съответно това е "умението", което трябва да тренира. Не съм изместил или сменил темата, но явно ти си пропуснал да разбереш целият ми аргумент. Честито.
    Не виждам къде си доказал, че чувството за хумор не може да бъде научено и тренирано, а аз смятам, че доста добре обясних връзката между него и това да бъдеш забавен.

Засегна ме дълбоко.
    O, rly?

Благодаря.
    Кълнеш като дърта, мургава жрица на нощта - неплатежоспособен клиент
    Сигурно ли си че не си точно това?
    А ти неплатежоспособен клиент, желаещ мургава жрица на нощта ли си?

Все пак, ако смяташ със следващия си пост пак да се завъртиш в кръг - не си прави труда. На този етап казах това, което имам да казвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си