.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: haresva li vi?

Guest

haresva li vi?

momcheta,kefite li se na momicheta,koito imat chuvstvo za humor i ne samo vie puskate shegi?naposledyk si govorq s edno momche,deto prez cqloto vreme ne kaza edin maitap,a samo az se bazikam. kofti e.ta tva mi e vyprosa,radvate li se na takiva momicheta,deto vi razsmivat s shegite si?

Супер фен
    mi da ama nikoi kato viziram osnovno sebe si ne haresva ligli

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми то само с шеги не става.
    Ако си му показала, че можеш единствено да се бъзикаш и да пускаш шеги, повярвай едва ли ще те пожелае за нещо повече от приятелка.

И верно, няма по-грозна гледка за едно момче от едно лигаво момиче (тва беше конкретно към vvs_go )

Що не? Стига да не стига мноо далече, и тфа нейното да прерастне в лигня .. пфф..

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    То е приятно да се посмееш на чужда шега, а не все да казваш свой.

Guest
    rabotata e tam,che toi kato pusne nqkoq shega i az se smeq nasila i nqmam predvid ligavnq,govorq za normalni shegichki mejdu priqteli

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    rabotata e tam,che toi kato pusne nqkoq shega i az se smeq nasila i nqmam predvid ligavnq,govorq za normalni shegichki mejdu priqteli
    оставам с впечатлението че е сдухан

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: haresva li vi?

momcheta,kefite li se na momicheta,koito imat chuvstvo za humor i ne samo vie puskate shegi?naposledyk si govorq s edno momche,deto prez cqloto vreme ne kaza edin maitap,a samo az se bazikam. kofti e.ta tva mi e vyprosa,radvate li se na takiva momicheta,deto vi razsmivat s shegite si?
    Аз да .
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Guest
    Еми хубаво е да подхвърляш лафове! Аз лично обичам да отвърне на лафа по някъв начин, но дори и да не го направи това не е от значение! Важен е разговора! То понякога даже аз се оливам в лафове, което е много тъпо ама съм си такъв човек! Бива ме и в сериозните разговори ама досега не съм срещал хора, с които мога да говоря на сериозни теми, защото обикновено са доста лигави и не се отнасят сериозно към разговора. Само едно свястно момиче съм срещнал, с което мога да говоря на сериозни теми и да со подхвърлям шеги!

Еми хубаво е да подхвърляш лафове! Аз лично обичам да отвърне на лафа по някъв начин, но дори и да не го направи това не е от значение! Важен е разговора! То понякога даже аз се оливам в лафове, което е много тъпо ама съм си такъв човек! Бива ме и в сериозните разговори ама досега не съм срещал хора, с които мога да говоря на сериозни теми, защото обикновено са доста лигави и не се отнасят сериозно към разговора. Само едно свястно момиче съм срещнал, с което мога да говоря на сериозни теми и да со подхвърлям шеги!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    пуказала

четеш си, четеш и изведнъж спира да ти се чете.

Guest
    Забавните момичета са рядкост... може би момчето просто се е шокирало?

Аз харесвам забавни момичета
    Но ако ще и да е като микс между Адам Сандлър и Любо Нейков ако е грозновата момата няма да бъде нищо повече от приятелка

Иначе чувството за хумор е едно приятно допълнение към добрата външност и се съмнявам някой да се оплаче

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    пуказала

четеш си, четеш и изведнъж спира да ти се чете.
    Айахах.
    Извинявам се.
    То от бързане..

Едитнах го.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Що не? Стига да не стига мноо далече, и тфа нейното да прерастне в лигня .. пфф..
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Не всички хора имат чувство за хумор и умеят да се шегуват.Може и де се притеснява.
    За сега ти пускай шегите.Иначе е добре, ако едно момче има чувство за хумор.

Разбира се, че момиче с хумор не е неприятно, а напротив. Но лигаво момиче е толкова противно

НЕ говорим за лигаво, а за такова което да пуска майтапи!

Да харесва ми такова момиче което да ги пуска!

hahahha
    Guest
    a kak 6e vi se stori edno mom4e ama palen galfon det ne moje si kaje prikazkata i edin laf nemoje da pusne.......mi az tva ne moga da go istarpq 6e poludeq i nai mn da go nabiq xaxaxxaxaxa ee ako e nqkoi po-hilav de ina4e

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Че тогава се превр1щат в п1лна напаст..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си