.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    ? ? ?
    Guest

ааа малко хелп плс

Ето какъв е моят проблем: Понеже 7 години бях геймър и знаех само комп комп и пак комп и като се отказах от него наскоро сега с момичетата(с които исам да се злбижа ако схващате на къде бия) имам малко проблемче: немога да намеря общи теми с тях. Като почне някакъв разговор аз постепенно започвам да се здухвам и немога да говоря за нищо. Единствените неща в които съм "по-напреднал" са филмите музиката и комп игрите(които се изключват като варянт никое момиче н харесва геймъри) всякакви други теми като коли, хумор(нещо много важно което трябва да придобия и ако можете ми кажета как) и т.н ми обягват. Та въпросат ми е как да намеря общи теми с тях ?

Guest
    Хумора не е нещо което се придобива
    Или го имаш или го нямаш
    Its THAT simple

Самите жени изобщо не разбират от коли така че това да не те притеснява

Музиката и филмите са добро начало

За останалите теми мога само един съвет да ти дам
    Обогати си общата култура

? ? ?
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Или го имаш или го нямаш
    Its THAT simple

Еми хумора много хора ми казват че го нямам и се чудя как да го пооправя ако е възможно. . .

Guest
    Както казах или го имаш или го нямаш
    Това си е вродено качество

Разбира се винаги можеш да заучиш няколко забавни реплики но най-вероятно и другите вече ще ги знаят

Guest
    Впрочем можеш да си ЗАБАВЕН и без да ИМАШ чувство за хумор
    Научи се на самоирония и сарказъм

Мега фен
    Град
    София
    Ами предполагам можеш да говориш на някакви общи теми То раэговора тръгва все някак и се раэвива в най-раэлични посоки...!А относно чувството эа хумор-или го имаш или го нямаш!Ако го нямаш -няма и да го придобиеш !
    [size=7][b][u]fosse cos

Първото нещо,с което можеш да започнеш е да не се стремиш да си идеален.Приемай момичето като човек-не като момиче.
    Колкото до хумора-не е задължителен,но можеш да се научиш да иронизираш нещата- така поне ще си забавен.Колкото до това,че момичетата не харесвали геймъри- не си се срещал с една моя братовчедка.Това момиче винаги ме одивява- бие всички момчета на половината игри,които играе.Това си го вмятам ей така,за да разбереш,че хора има всякакви....
    Карай го спокойно и не се притесняваи толкова. С МОМИЧЕТО раговора ше тече без особени затруднения.
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Мега фен Аватара на koalka
    Ми говорете за филми и музика, какво лошо има?
    За нещата от живота също може...

намери си едно моми4е приятелка..просто приятелка нищо пове4е...тя да те въведе в нещата

? ? ?
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
    Първото нещо,с което можеш да започнеш е да не се стремиш да си идеален.Приемай момичето като човек-не като момиче.
    Колкото до хумора-не е задължителен,но можеш да се научиш да иронизираш нещата- така поне ще си забавен.Колкото до това,че момичетата не харесвали геймъри- не си се срещал с една моя братовчедка.Това момиче винаги ме одивява- бие всички момчета на половината игри,които играе.Това си го вмятам ей така,за да разбереш,че хора има всякакви....
    Карай го спокойно и не се притесняваи толкова. С МОМИЧЕТО раговора ше тече без особени затруднения.
    Е да но аз лично не съм срещал такова.

Или го имаш или го нямаш
    Its THAT simple
    Хуморът се научава. Или ти е "вроден" - сиреч успяваш да го "схванеш" в ранна детска възраст, или като порастнеш прочиташ малко забавни книжки и проучвания за човешкият хумор и оттам нататък се упражняваш.
    "It's THAT simple."

Автора, не можеш да имаш общ език със всички. Така че докато се опитваш да се "променяш", имай едно на ум, че може би момичетата, с които се пробваш просто не говорят на твоя език.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: ааа малко хелп плс

Цитирай Първоначално написано от ? ? ?
    Ето какъв е моят проблем: Понеже 7 години бях геймър и знаех само комп комп и пак комп и като се отказах от него наскоро сега с момичетата(с които исам да се злбижа ако схващате на къде бия) имам малко проблемче: немога да намеря общи теми с тях. Като почне някакъв разговор аз постепенно започвам да се здухвам и немога да говоря за нищо. Единствените неща в които съм "по-напреднал" са филмите музиката и комп игрите(които се изключват като варянт никое момиче н харесва геймъри) всякакви други теми като коли, хумор(нещо много важно което трябва да придобия и ако можете ми кажета как) и т.н ми обягват. Та въпросат ми е как да намеря общи теми с тях ?
    Ха , колега И ние Геймърите ше се оправим .
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Sofiq
    Ami vmesto cql den da visi6 pred komputara,izlizai s pove4e i razli4ni hora,taka 6te svikne6,6te obogati6 ob6tata si kultura i 6te ti e mn po lesno ob6tuvaneto s momi4etata.A za humura,nz kvo da ti kaja,to nqma kak da go pridobie6,samo moje6 da se opitva6 da bade6 po zabaven. Kasmet

Еми да говорите за музика и филми е добре...Незнам защо искаш да разбираш от коли но много малко момичета харесват тая тема(аз обожавам коли но сме рядкост )...Можете да си говорите и за други такива обикновени неща като за даскалото или за нещо друго...
    just a kid۵

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Или го имаш или го нямаш
    Its THAT simple
    Хуморът се научава. Или ти е "вроден" - сиреч успяваш да го "схванеш" в ранна детска възраст, или като порастнеш прочиташ малко забавни книжки и проучвания за човешкият хумор и оттам нататък се упражняваш.
    "It's THAT simple."
    Оу ти си бил спец, а?
    Чувството за хумор е вродено
    Или го имаш или го нямаш
    Няма как да ти го обясня по-добре
    Просто като го имаш нещата ти идват от вътре
    Това което можеш да научиш е как да бъдеш забавен
    Това става с четене и заучаване на разни забавни неща (което е по-трудно от колкото звучи ако нямаш чувство за хумор... в крайна сметка ако нямаш въпросното чувство как ще разпознаеш забавното нещо като го видиш?)
    Да бъдеш забавен и да имаш чувство за хумор са две съвсем различни неща

Много още хляб има да ядеш докато станеш компетентен да ми обясняваш на мен за хумора

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ми говорете за филми и музика, какво лошо има?
    За нещата от живота също може...

Град
    РЮАР
    Пичове б1дете такива каквито сте... едно момиче няма да ви хареса заради това, че се преструвате на друг човек - ако ви хареса ще ви хареса заради самият вас... заради това, което криете в себе си... истинското аз..

Оу ти си бил спец, а?
    Или го имаш или го нямаш
    И въпреки това се мяташ да ми спориш
    Пикльо.
    Професионалните комици да не мислиш, че скечовете им идват отвътре и просто си импровизират и то става смешно? Ааааа, може би от опит знаят как да си пишат сценариите, така че да са забавни. Щура идея, ама някак си има логика, нали?

Това става с четене и заучаване на разни забавни неща (което е по-трудно от колкото звучи ако нямаш чувство за хумор... в крайна сметка ако нямаш въпросното чувство как ще разпознаеш забавното нещо като го видиш?)
    Време е за тълковния речник.
    хумор - Способност да се схващат и да се възпроизвеждат комични черти, постъпки и явления.
    хуморист - 1. Автор на леки, весели и безобидно смешни разкази; 2. Лице, което умее да разказва весели случки и да разсмива.
    Да имаш чувство за хумор означава не само да долавяш комизмът в различни ситуации, а и да можеш да създаваш такъв - сиреч да бъдеш "забавен".

Много още хляб има да ядеш докато станеш компетентен да ми обясняваш на мен за хумора
    Аре аз ще похапна малко хляб, а ти прочети някоя книжка и пак ще си поспорим, ок? Айди батювото, със здраве

Или го имаш или го нямаш
    Its THAT simple

Guest
    Оу ти си бил спец, а?
    Или го имаш или го нямаш
    И въпреки това се мяташ да ми спориш
    Не ти споря
    Опитвам се да ти обясня
    Обаче явно трудно възприемаш

Пикльо.
    Не си спомням да съм те питал за името ти

Професионалните комици да не мислиш, че скечовете им идват отвътре и просто си импровизират и то става смешно?
    Добрите комици умеят да импровизират
    Но ти май никога не си виждал комик на сцена
    Само си гледал Слави в понеделник вечер

Ааааа, може би от опит знаят как да си пишат сценариите, така че да са забавни.
    Съжалявам че ще те разочаровам но комиците на Слави не си пишат сами сценариите

Щура идея, ама някак си има логика, нали?
    Да, някои (даже повечето посредствени комици) си пишат едно хубаво сценарииче базирайки го върху знанията си

Време е за тълковния речник.
    хумор - Способност да се схващат и да се възпроизвеждат комични черти, постъпки и явления.
    хуморист - 1. Автор на леки, весели и безобидно смешни разкази; 2. Лице, което умее да разказва весели случки и да разсмива.
    Да имаш чувство за хумор означава не само да долавяш комизмът в различни ситуации, а и да можеш да създаваш такъв - сиреч да бъдеш "забавен".[/quote]

Речниците купени от площад Славейков за 1 лев не са надежден източник на знания

Хумор - Способността или качество на хора, обекти или ситуации да развеселяват други хора. Понятието обхваща форма на развлечение или човешка комуникация която поражда такива чувства или кара хората да се смеят или да се радват. Термина произхожда от хуморалната медицина на древните гърци която твърди че микс от флуиди познати като "humours" (гръцки: χυμός, chymos, буквално: сок, метафорично: flavour {проклет да съм ако знам кой точно превод да използвам тук}) контролирал човешкото здраве и емоции.

Чувство за хумор - Способността на човек да усети хумор. Качество което всички хора притежават но степента до която индивид може да приеме нещо за смешно варира в зависимост от географско положение, култура, зрялост, ниво на образование и контекст.

Хуморист - Човек който пише (или изпълнява) хумористични материали

Комик - Изпълнител който забавлява публика като я кара да се смее. Това може да е чрез шеги или скечове

И така, деца, това беше урока за днес.
    Другият път ще ви изпитвам върху този материал по ред на номерата така че се подгответе добре.

Аре аз ще похапна малко хляб, а ти прочети някоя книжка и пак ще си поспорим, ок? Айди батювото, със здраве [/quote]

Аз книжки съм чел предостатъчно
    А ти като приключиш с хляба заминавай да си търсиш нови книжки и гледай този път да не носят заглавия като "Мемоарите на един идиот", "За думити! От Бай Мангау" и т.н.

mi ob6to vzeto razli4nite momi4eta se valnuvat ot razli4ni ne6ta taka 4e purvo trqva da razbere6 koi sa liubimite temi na momi4eto s koeto izliza6 i posle da potrenira6 v\u tqx!

Супер фен Аватара на rakiQ
    ти живееш в друг свят бе момче

? ? ?
    Guest
    Или го имаш или го нямаш
    Its THAT simple
    "It's THAT simple."

Автора, не можеш да имаш общ език със всички. Така че докато се опитваш да се "променяш", имай едно на ум, че може би момичетата, с които се пробваш просто не говорят на твоя език.

Е работата е там че аз нем,ога да намеря общи теми с почти нито едно момиче

Цитирай Първоначално написано от ? ? ?
    Е работата е там че аз нем,ога да намеря общи теми с почти нито едно момиче
    Еми как ще имаш, като си се забил пред РС-то и блъскаш по цели нощи игри. Тфа е нормално, ама не се плаши. Поспри за малко със тоя вид забавление, излезни с компания и гледай как се разговаря. Но не геймърска :Д Просто тря да се държиш мило, да й обръщаш внимание, дори и да не разбираш кво ти говори тя, кимай с глава удобрително. За хумора не се притеснявай, имаш други черти сигурно, които ще се харесат на едно момиче. Пробвай, човек се учи от грешките си. Който не е опитал, не се е научил. Тва е от мене.

? ? ?
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    ти живееш в друг свят бе момче

А ОТ КОЯ СЪМ СИГУРНО СЪМ ОТ МАРС ! ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си