Цитирай Първоначално написано от Анонимко
... Разни глупости...

2.За да разбереш че не е нужно да си нито комик, нито хуморист за да имаш чувство за хумор и не е задължително да имаш чувство за хумор за да станеш комик
А аз мисля, че казах, че дори и човек да се набалбака със всякакви лафове и шеги, ако няма чувство за хумор те нямат ефект? Няма да има чувство за моментът, в който да каже шегата, интонацията, подборът на думи и изражението на лицето му.
Нали има хора, които могат да разказват вицове, така че да се попикаеш; и други хора, които като ти разкажат същия виц, въобще не им се получава? Защо ли?

... още глупости...

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
И така, как можеш да твърдиш, че човек, който няма чувство за хумор може да бъде забавен? Дори и да е със заучени фрази, той трябва да има усет за ситуацията - да "почувства" кога и какво трябва да каже, за да стане комично. Чувство - за - "Способността или качество на хора, обекти или ситуации да развеселяват други хора".
Мисля че казах че ще е трудно ако нямаш чувство за хумор да усетиш хумора (но не е невъзможно)
Вече толкова се отчая като разбра че не си прав че изместваш темата на спора и забравяш какво е било казанош
Нека ти напомня за какво започна дискусията
Аз казах че чувството за хумор трябва да го имаш вродено а ти - че се тренира
Мисля че доказах че не се тренира
Ти твърдиш, че човек може да се научи да е забавен, без да има чувство за хумор. Аз твърдя, че човек трябва да има чувство за хумор, за да може да бъде забавен; съответно това е "умението", което трябва да тренира. Не съм изместил или сменил темата, но явно ти си пропуснал да разбереш целият ми аргумент. Честито.
Не виждам къде си доказал, че чувството за хумор не може да бъде научено и тренирано, а аз смятам, че доста добре обясних връзката между него и това да бъдеш забавен.

Аз книжки съм чел предостатъчно
А ти като приключиш с хляба заминавай да си търсиш нови книжки и гледай този път да не носят заглавия като "Мемоарите на един идиот", "За думити! От Бай Мангау" и т.н.
Засегна ме дълбоко.
O, rly?

И в заключение само искам да кажа - умри в пожар. Или просто излез да си играеш на магистралата. Нещо такова.
Благодаря.
Кълнеш като дърта, мургава жрица на нощта - неплатежоспособен клиент
Сигурно ли си че не си точно това?
А ти неплатежоспособен клиент, желаещ мургава жрица на нощта ли си?

Все пак, ако смяташ със следващия си пост пак да се завъртиш в кръг - не си прави труда. На този етап казах това, което имам да казвам.