Цитирай Първоначално написано от SINDEL
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от Sexy_valio
toest zna4i da produljavam da si q pritiskam dokato mi e stanal :P ili prosto da si 4akam kogato 6e doide nqkoi den i 6e mi kaje 4e iska da pravim sex koeto e malko veroqtno dokolkoto q poznavam 3 meseca i polovina sme zaedno ve4e
Аз правих секс с приятеля си след 18 месеца връзка. Общо взето никой никого не е притискал. Та моето гадже газва и до ден днешен, че ако аз не съм почнала да правя намеци, да се държа по-освободено и накрая да му пиша в писмата, които му пращах в казармата, че искам секс, той никога нямало да ме притисне или да си поиска, дори и да чака 5 години. Мисълта ми е, че ако тя иска да прави секс с теб-ще го каже или намекне. По-добре карайте на приятни разходки, целувки, прегръдки и т.н. ще дойде време и тя ще си поиска. Стига само да имаш търпението тя да реши. Да я притискаш или да я питаш е изключитално гадно.

18 месеца?!?
Много бе..
Обяснявала съм хиляди пъти защо се е получило това-не е в мен причината. Имаше 1 гадна казарма, която ни отдели 9 месеца. на 2 месеца се виждахме за по 4-5 часа. Как да правим секс?