- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- skusax s piqtelkata si,i sega iskam ujastno mn da si q vurna
zdraveite,moita istoriq e takava:moita fr se zapozna s edin moi blizak fr i zapo4na se s nego da si govori i da se zaka4at edin drug a na men vuob6te ne mi obru6ta6e vnimanie i ne men edin den mi pisna,otidox pri neq i i kazax 4e kusame,no za sekundi razbrax kakvo sam zagubil.I sea az produljavam da q obi4am i tq men,no se inati ne iska da govori s men i dori ne mo itg na sms i kakvoto i da e vuob6te ob6to kazano inati se,no me xaresva o6te i nz kak da si q vurna plsss pomognete ako mojete ms ot sega![]()
BrEaK_DanCe-your life,your style,your GAME
da be ako te haresva6e nqa6e da te izqbqgva ...qvno ti se iska ama...
Emi kato se inati q zaebava6 i tva e ,kvo i hodi6 po gaza,se edno nqma drugi momi4eta.Hvani si druga i 6te vidi6 kak 6e zapo4ne da revnuva,6te si umre ot qd i 6te razbere kvo e zagubila!!!!!!!!!!!!!!
emi momchetata ste takiva - kusate s nas posle ni tursete xaxa smeshki..ako e nqkoq mn zabludena moje pak da se vurne pri teb ama.. ne si davai mn nadejdi osobenno ako minalo mn vreme!!! da si mislil predi da q skusash za gluposti!!! a puk vie kvo mu davate saveti che tq bila zagubila ne se znae koi kvo zagubil-ama na zad ne se vrushtaite-i dvamata moje da si nameite po dobri :P![]()
Ми след като тя се е "закачала" с друг значи си имал причина да скъсаш с нея.Според мен по добре ще е да я забравиш и да си намериш друга вместо да се мъчиш да си я върнеш![]()
just a kid۵
nedei da hodi6 po gaza na nqkva si,sveta ne svar6va s neq,ima mnogo momi4eta.kakvo 6et se unijava6 da i se moli6,ako te iska-da e bila s teb.qvno ne i puka za teb.gore glavata i palen napred!!!
Ако се обичате не я изпускай!Просто настоявай и тя ще ти прости...Късмет и дано сте мн щастливи...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Виж, ще те светна за някои работи преди да направиш глупости.
1.Не се унижавай и не я търси.
2.Не си загубил абсолютно нищо и ще разбереш защо в 3.
3.Тя не те обича, защото не можеш да обичаш някой и да не му обръщаш внимание, приятелят ти да е по-важен от теб.Ок?Никога няма да сте щастливи, защото това тя все ще го прави и вие всеки път ще се карате и нищо няма да е като преди.
4.Можеш да я обичаш, но ще я забравиш.Една любов не може да е истинска, ако от едната страна няма чувства и тя да просъществува дълго.
Хахаххаха, и защо тя да му прощава?Кой е виновния според теб в случая и кой трябва да се извини?Ти какво би направила, ако някой на теб така ти прави,а!????Първоначално написано от super macka
Зависи дали тя наистина се е закачала с тоз приятел или авторът е изревнувал прибързано. Ако си осъзнал, че не е имало реална причина да я ревнунаш и да се разделяте - сгрешил си, затова бори се за нея.
Ако все още смяташ, че е имало причина за ревност, то грешката е в нея. Повисли дали си заслужава да се събирате изобщо...
ako tq o6te te obi4a6e kvo pe4eli ot tva da ne ti otg na smste da te otbqgva i tn.sa tva 4e ti o6te q obi4a6 nezna4i 4e tq trq da izpitva su6toto kum tebe![]()
проявил си ревност и си действал прибързано,наранил си я...ще трябва сам д аоправиш нещата1
Инат е момичето , затова ти бади още по инат !Първоначално написано от bboy_marto
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Хаххаха, пич, преебал си се жестооокоооАма така е... от male кфо да се учакфа
![]()
Ами поят съвет е да не и тичаш по гъэа!Все пак какво печелиш-тя си преви каквото си иска ,а ти се иэмъчваш!Просто не си эаслужава!Това не е било любов!Не се унижавай и продължи напред...не си сгрешил!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ако си сигурен 4е пак няма да я зарежеш заради некви глупости и я обичаш и тя те обича се БОРИ за нея.
и аз сам имала почти същия проблем (гаджето ми ме зарязваше 2-3 пъти но тъй като го обичам и тои мен и нз кво прай и кво иска но пък го обичах и се върнах при него.и сега сме пак заедно.)
това е от мен
Абе тя се е подиграла с теб и то пред очите ти. Зарежи я! От нея ш' стане супер ку*ва след време. Щом е направила така пред тебе и не се е замислила как ще се почувстваш, евала и на "любовта" дето изпитва. На такива им тряя само единразговор и до там. Постави я на мястото й, и си тръгни с достойнство!!
спокойно, пич.. твойта приятелка е истинско съкровище, дет има един лаф - от друго тесто е месена. просто е усетила моментно привличане към онзи другия. Не ти ли се е случвало и на теб? Остави я да се закача и с други момчета, не я притискай, дай и свобода.. защото доколкото разбирам от описанието , което даде за нея, тя е свободолюбива и самостоятелна личност и не обича някой да и слага прегради.. Тези момичета са рядкост - способни са хем да обичат много силно и в същото време да са с някой друг, само заради самия флирт, ПРИМЕРНО. Без нищо повече. Щом все още те обича, значи няма да тръгне с онзи другия, не се притеснявай. Може би ще се закачат , ама ти не обръщай внимание - закачай се и ти бе. С онзи ще се получи нещо само ако скъсате.. защото тогава ще има повод да се извини защо не е с тебзвучи много елементарно, ама това си е момичешко мислене. (и за да не ме опровергаят, ще кажа, че много малко момичета мислят по този начин). Тя не е курва.. просто това е нейния си начин да се забавлява , без да отива твърде далече
![]()