- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- xaresvam go no toi se durji mn detski :[
stava vapros za momche s koeto sme v edno u4ilishte..po malak e ot men s godina.. adski e sladak i go poznazvam samo ot nqkolko meseca a veche qko sum hlutnala po nego no problema e che nz toi kakvo izpitva kum men.. ponqkoga mn nastoqtelno me gleda..usmixva se i e mn mil..no rqdko me zagovarq a po 4esto samo me gleda-po princip ne e pritesnitelen-daje e dosta xaresvan ot momi4eta v daskaloto i ot tva mi e oshte po kofti skoro si uredixme sreshta i az iskax da sam samo s nego ama toi pomukna oshte dvama negovi fr i preeba vsnz ve4e si mislq 4e ne iska nishto s men zashtoto kato sme nasame ne pravi nishto osven da me zqpa.. a vijdam kak s drugite momi4eta se durji mn po svobodno mn sam oburkana...ako iskashe da ima neshto s men zashto ne iskashe da se vidim samo dvamata a triabvashe i drugi da vzeme...a na men nadejdata mi beshe to4no na taq srehsta da mu priznaq 4e iskam neshto s nego...
nameci mn mu pravq... i po skype si pishem i tam e super milichak edin takuf shte kajesh 4e i toi si pada po men..daje kaza tam naskoro 4e mislil za men i az nqkva mn se zaradvax a na sledvashtia den v daskalo pak sushtia samo me poglejda i go vijdam s nekvi drugi macki nishto ne pravi po vaprosa a az se umorix ot nameci ve4e kakvo da pravq dali imam shans i nqkoi bi li mi obqsnil povedenieto mu
ponqkoga si mislq che samo se ebava s men...
molq za otg
![]()
Ima dva varianta ili stra6no e hlatnal po teb i se pravi na nedostapen,6toto neznae kvo to4no da napravi ilil prosto si mu simpati4na i ne iska ni6to mejdu vas!!!!!!!!
Може да е хлътнал по тебе и да неможе да се държи с теб както с другите момичета...Когато сте двамата и той не започва тема намери ти нещо за което да говорите![]()
just a kid۵
mi too mom4etata se razvivat mn po bavno ot momi4etata i zatova postypva taka ,moje i da te haresva a moje i prosto da si porednata ili edna ot vsi4ki spored men toi vse o6te nz kfo iska..
Според мен те харесва и затова не се държи свободно,просто го е срам или нещо такова...Не иска да е насаме с теб,защото го е срам,абе 99% те харесва!
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
spored mene te hrs oba4e se durji taka za da ti namekne 4e trqbva trud za da go spe4eli6,a i ot li4en opit znam 4e po skype se kazvat ne6ta koito najivo ne bi mogul da kaje!![]()
ами скъпа и мом4етата познават думата срам!...издебни го и му го кажи!
Еми да и аэ така мисляПървоначално написано от bqsna_teenagerka
[size=7][b][u]fosse cos
emi az kato mom4emoga da ti kaja 4e naistita te xaresva i go e sram da ti go kaje na jivo pak i v daskalo se durji taka za6toto trqbva da e na nivo za da ne go mislqt za nqkaf liglio i da mu se podigravat ima6 6ans ne go propuskai
![]()
BrEaK_DanCe-your life,your style,your GAME
според мен те харесва защото и аз съм така например с другите момичета си говора съвсем спокойно но с тези който харесвам се притеснявам и не мога. Може би и той е така. Харесвате но го е страх и не знае какво да направи. Искай пак да се срешнете но му кажи че искаш да сте сами и му признай пък каквото стане.
Ми може и да те харесва, че да те запя така. Привлекла си му вниманието, обаче е малък ми се струва още, не знам кой клас е, ама сигурно не се е потапял в тия води още, та да се чувства неловко като е с тебе. Сигурен съм, че иска да ти каже много неща, обаче няма смелост и кураж да го направи. Ще те посъветвам ти да го примамиш на твоя територия, и да действаш.![]()
По-добре това, което написа му го кажи, защото той явно провява интерес към теб, но не схваща намеците.
Еми явно с другите се държи като с по леки момичета, а в теб вижда нещо повече, поне така мисля. Намери начин да разбереш какво чувства към теб....![]()