- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sTrIi!!!
Zdraveite, kazvam se Ivelina i iskam da vi pitam ne6to, koeto me pritesnqva. Na 14 sum i imam strii na gurdite. Mnogo e gadno kato obleka nekvi po-takiva bluzi... Kuf suvet 6e mi dadete?? Kvo da praq?
emi milichka gadno e ama e normalno ima sqkfi mazila za strii po aptekite ili po dobri v specializirani magazini za aptekarska kozmetika
Мазилаа, мехлемии, секви мазни работи.
Абре, иди в аптеката![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
търкай ги с лимонена кора![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ohh mila ot tfa nqma opraviq i az iam samo 4e po krakata,za6toto kojat ami ne e elasti4na polzvah edin livav krem ot avon reklamiraho mislq 4e i ima6e efekt smao dokato go polzvah posle pak se poqviha...
пък аз имам по гърба.. полу4ават се от бърз растеж.
А тази тема за тука ли е?
az pyk sam 4uvala 4e ne moje da se mahat....![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
striite ne se mahat te se zali4avat leki4ko no ne i izcqlo polu4avat se na mesta koito 4esto debelee6 i slabee6 i ot baRZIQ RASTEJ za tova maji se vseki pat sled banq pak i ne samo po 4esto prosto da e za da ne se poqvqvat novi i starite da ne se vijdat
az si vidqh predi 2 dni 5 strii na dupeto i po to4no te parvo bqha edni takiva kato odraskano i az kato pipnah i se maja sq mnogo 4esto
purvo za da zabremenesh nai malkoto trqbva da ima polov act se edno da se naqdesh samo akto go pomiirishesh
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
шот си дебела за тва имаш стрии
Аз кат съм 1 78 и тежа 56 кила да не би да съм дебела!? Пък имам стрии по бедрата. Защото изведнъж много "дръпнах" на височина... Мазах се със кремове ама не ми помогнаха...в крайна сметка не може да сме перфектни. Със стрии без стрии този който трябва ще си те харесва и обича
![]()
Стрийте се получават при опеделен тип кожа.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
mn si prost feПървоначално написано от радото
ne si misli 4e sam debela 6tot go kazvam,daje naprotiv
![]()
![]()
tova se polu4ava naistina ot barz raztej,i se zali4ava s vremeto,ako en pone do nqkade...abe ima si krem4eta
![]()