- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,къпете ли се след секс с презерватив?
Интересува ме дали момичетата трябва да се изплакнат "долу" след ката са правили секс с презерватив?
Те тряя са къпат независимо дали е било с презарватив или без
Да - много забавно - първо че човек ходи трудно след секс, и второ - малко обидно звучи - нещо от рода на "Отивам в банята, за да не гледам шибани неща"...човек не прави нищо мръсно и може да се измие след 1 час например.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Естествено че трябва.Даже цялата трябва да окъпе.Или поне така съм чувала.Но според мен трябва цялата да се окъпе а не само от долу
По принцип е добре, да се къпете не само след секс....![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
razbirase,kfo zna4enie dali e sys ili bez pak trqq se izkype
би следвало да се къпе редовно дори и да не е праила секс. Същотоо важи и за мъжете.
Какво значение има дали е било с презерватив или не? Понякога се мия, понякога не.
С миене не става, от презерватива ми е гадно и поне един душ ми се иска, а и съм доста зареден с енергия след секс
pri vseki udoben slu4ai vzimam du6no sled sex ne mislq 4e e zadaljitelno ..kakto nqkoi kaza moje da se otloji ..vse pak nqma ni6to po hubavo ot tova da ostane6 v pregradkite na lubimiq
![]()
Love you Kris !!!
ми мда..... не винаги си взимам душ....зависи кога праим секс де![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
По принцип веднага след секс не, оставям го за по-късно![]()
Пф..добре бе защо се задават такива въпроси нямам си на идея!Ти ако имаш нужда ходи се измий!Ако не не!какво ще гледаш другите!Кво ако ти каже някой,след секс не се къпи едно денонощие,ще го направиш ли?
Тва е въпрос на твойте си нужди,как се чувстваш ти!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Почти не се къпя след секс. не го намирам за нещо мзръсно, не искам да отмивам миризмата на любимото същество, не ми е гадно да му правя френска любов след секс или той на мен. Изобщо-не се гнуся от тялото на любимия си, независимо в какво състояние е! Обикновено се къпя преди секс-да ухая добре, но след секс само, ако съм се изпотила зверски или ме е поомазал със сперма!
po higieni4ni pri4ini e dobre sled polov akt da si izmie6 polovite organi (dori e zadaljitelno)ama tva ne zna4i 4e kat svur6ite i da ska4a6.relax 10min i otiva6 da se podmie6 i pak produljavatetva ot mene.......
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Абе къпим се след всякакъв секс!Нали от секса човек се испотява после на свине ли искаш да смърдим?
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Понякога, понякога не. Определено не с4итам, 4е сексът е нещо мръсно, 4е да трябва задължително след това да се изкъпеш..
![]()
Робинята на Quench
Moqt priqtel specialno obi4a da svurshva sus svirka,taka 4e nqma na4in da ne se izkupq sled tova.Sushto taka v na4aloto kato mi pravi frenska zaduljitelno pak minavam pod dusha,a ako se naloji frenska po vreme na sexa vadq intimni kurpi4ki.A vuv banqta kato go pravime e nai higieni4no![]()
да бе ще му вадя интимни кърпички или ще тичам до банята през 5 минути. Може с гаджето ми да сме били на разходка 5 часа, да сме умрели от жега или да ни е навалял дъжда, ама НИКОГА не ме кара да се мия преди секс! както и аз него. И ми прави френска любов без проблеми и т.н. Мога да ти кажа, че собствените ви сокове са доста по-добре от мизерната вода, която тече от душовете ви и кой знае какво съдържа. А каже ли ми моя измий се или се забърши с мокра кърпичка ще си стана и няма да ме види повече. А по време на секс-неговия пенис е в тебе. Значи той не е сигурен в собствената си хигиена и се гнуси от себе си!Първоначално написано от Анонимко
П.С.Аз като правя свирка и той еякулира-гълтам. и после не си мия да речем зъбите и изобщо за него не е проблем да ме целува. той не се гнуси от мен и от себе си, както и обратното. Иначе какъв е смисълът на интимността, след като те е гнус от партньора ти?
Първоначално написано от Boqn
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
евала, подкрепям с две ръце това мнение.Първоначално написано от krem4et0
Да ,интимността предполага да не ни е гнус един от друг ,но това ,че имаме дълга връзка не трябва да секва порива ни за хигиена.На мен не ми е приятно да говоря с човек ,вонящ на пот пък камо ли да смя с него.Първоначално написано от krem4et0
Да ,интимността предполага да не ни е гнус един от друг ,но това ,че имаме дълга връзка не трябва да секва порива ни за хигиена.На мен не ми е приятно да говоря с човек ,вонящ на пот пък камо ли да спя с него.Първоначално написано от krem4et0
Никой не говори за това, да не се къпеш изобщо. но да ме кара да минавам през банята всеки път, когато иска да правим френска любов за мен би било обидно!Първоначално написано от Анонимко