.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

как да му завъртя главата

така искам да питам как да спечеля едно момче . Кажете ми как вие флиртувате. И как бих могла да го спечеля! Или момчетата да кажат как някое момиче може да ги свали
    нямам нужда от отговори тип - буди естествена (тва е тъпо)
    Хора моля помагаите
    глася се утре да се видя с момчето

Guest
    Нахално си го заговаряш и го питаш да излезете... натам остави на него нещата.. ест с голяма доза флирт от твоя страна на всяка негова реплика...

Guest
    Лесно ще да е ако си няма гадже, само едно "ай да ходим" стига

Град
    Пловдив
    Усмихвай се и то мн!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нахално си го заговаряш и го питаш да излезете... натам остави на него нещата.. ест с голяма доза флирт от твоя страна на всяка негова реплика...
    Ето така!! Сс известна доза флирт естествено. Завърти му главата, вие мацките тфа го умеете по-добре от всеки друг : >

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    hva6ta6 mu glavata i q zavarta6 v svoq posoka... sq-seriozno............mi pokani go na sre6ta..i ne badi mn grimirana-6te prili4a6 na prostitutka!kasmet

Мега фен Аватара на koalka
    Бъди по-отворена, закачай се с него, прави се на недостъпна(това не е много добре), накарай го да ревнува, ако те харесва.Излизайте и някакви такива.

Co[mix]_Girl
    Guest
    "badi estestvena"-tupo ama vqrno...ne se pravi na kakvato ne si.v kraina smetka nqma cql jivot da igraesh roli vse nqkoga shte se razbere kakva si ii ako ne si choveka za kogoto se predstavqsh vruzkata vi nqma shans....drug e vaprosa dali iskash da e kratka ili dulgokraina....iii da usmihvai se chesto...nqma nishto po hubavo ot edno shastlivo momiche (ili momche)..

Мега фен
    Град
    София
    Еми действай направо!Говори открито и колкото и да е тъпо според теб,няйстина трябва да си естествена-това ПРАВИ ВПЕЧЕТЛЕНИЕ!!!!А и очите говорят-усмихвай се
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    .... права лопата

и мотика става, ама шанса да я отрежеш е по-голям.

Супер фен Аватара на rakiQ
    ти мое само с един поглед да му замаяш тимбирицата
    хвърляй му някви закачки...дръж се нежо с него в смисъл не му викай "ееееееее копеле кфо стаа майнаааааааа" поглеждай го срамежливичко... и може дори да го погаделичкаш ама леко а не да си зъбиеш пръстите в него и не го прави често примерно 1 -2 пъти ама не повечко! има мн начини...но не му позволявай всичко шото може да ти се качи на главата!

Голям фен
    Град
    _SilencE_

Re: как да му завъртя главата

Цитирай Първоначално написано от GoLdy
    нямам нужда от отговори тип - буди естествена (тва е тъпо
    не знаех, че да бъдеш себе си вече е тъпо явно на мода са преструвките ми тогава прави се на тази, която не си, дано имаш успех, макар че се съмнявам
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: как да му завъртя главата

така искам да питам как да спечеля едно момче . Кажете ми как вие флиртувате. И как бих могла да го спечеля! Или момчетата да кажат как някое момиче може да ги свали
    нямам нужда от отговори тип - буди естествена (тва е тъпо)
    Хора моля помагаите
    глася се утре да се видя с момчето
    Ши го спичелиш с мерак и хапчета
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

като казах 4е отг от тип бъди естествен е тъп имах предвид , 4е тожаго мога и без съвет знам 4е трябва да съм естестжена питам за някои трик

Guest
    като казах 4е отг от тип бъди естествен е тъп имах предвид , 4е тожаго мога и без съвет знам 4е трябва да съм естестжена питам за някои трик
    Покажи му циците си

Ще му завъртиш главата като си завъртиш дупето
    Every second Chance begins with the firts step!

Цитирай Първоначално написано от CrazyInLove
    Ще му завъртиш главата като си завъртиш дупето
    Хахаха световъртеж ше получи чак

Трудно е да говориш за това, защото когато "сваляш" някой, то ти "идва отвътре". Неможеш да го научиш в някоя книга. Да минеш покрай някой, да го погледнеш съблазнително, да си облечена секси и да виждаш как отсрещния човек те разсъблича с поглед. Знаеш, че ако искаш ще си с него.

Но за мен, флирта с нея е по-лесен и я свалям по-лесно, от колкото тя да флиртува с мене и т.н.

Да съм бил полезен, надявам се аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си