.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Ех, ако и аз бях готин ;[

Абе нямам си розова тениска, не съм на руси кичури, нямам броеница (анални топчета), нито пък очила покриващи 1/2 от лицето ми, също така и борцовки, и не гледам на кръв...

Според вас имам ли някакъв шанс да си хвана гадже ;[
    Walk with me now, fly with me later...

WTF? Според мен първо трябва да си вдигнеш самочуствието. Тези неща които изброи имат малко значение. Поважно е ти какъв си отколкото примерно кви очила имаш

Guest
    Забрави ланеца!!! ама верно тия работи са мн тъпи!и аз мн се дразня как по-продажните мацки ходат по некФи такива тапаци...ама ае здраве да е!!!но има и свястни мацки(не ходат по такива тапаци) за което,аз естественно,се радвам!!!

Е да тука по Плевен тия са най-лошите и нямаш шанс никоя да ти пусне

amii vij ne se podcenavai taka ne vsi4ki momi4eta haresvat takiva mom4etata moje da si nai obiknoven i pak da te haresat druj se estestveno i nedei da stava6 edin kato tqh samo i samo da ti oby6tat vnimanie momi4etata ...az naprimer ne haresvam takiv amom4eta koito opisa sig ima o6t emn momi4e koito mislqt taka ...uspeh

забравих да добавя дънкови дрехи тип рокзвезда и бретон наляво/надясно зализан или пък нарязан нарочно накриво ;[

Guest
    Не е важно какво нямаш, а какво имаш.
    Какво имаш, иронични господине?

Град
    somewhere over the rainbow...
    ако иска6 да сепревърне6 в поредното педал4е или фешън4е и ако си мисли6 4е така пове4е 6те те харесват то мн се лъжеш!!!или ако иска6 да те харесват само по красота изруси се,обле4и прилепнали дънки разроши си косата и на лов за жени!!!!

Излъчвай същността си! Това което си ти! Аз например се обличам така както ми харесва без да ме интересува мнението на околните. Ако прекалено много ти пука ставаш мухлъл и тогава никой не те харесва.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не е важно какво нямаш, а какво имаш.
    Какво имаш, иронични господине?
    ти да не си и ти от тези лошите, премъдри чичко ;[

Guest
    Не бе, от добрите съм. Надявах се да изредиш имането си и да ти кажа, че си готин, ама ти ми спъна добротата.

както и да е, поне ти схвана моята ирония, евала ти ;]

писнало ми е от фешънчета...

И на мене ми е писнало от фешънчета ..Хаха
    just a kid۵

Ех,ако земята не се въртеше,хората не умираха,нямаше болеси,тъга,омраза,а и ако всичко е прекрасно и весело,всички ако бяха щастливи и лбовта -вечна ----->като в някоя вълшебна приказка за рицари,принчеси,съкровища, ълшебства,феи и всички други екстри ЩЕШЕ ДА Е ЕГАТИ СКУКАТА!!!

Guest
    Боклуците по кофите и в забрава.
    Една личност не трябва да се тормози заради боклуци, защото, най-малкото, е несправедливо.

И все пак ми е интересно какво смяташ, че притежаваш?
    повече от техните модерни дрешки и чалгарски виждания.

очаквам хубав отговор, да потвърди доброто ми първо впечатление.

Ако говорим за обличането - нося това което ми харесва, много се кефя на прилепнали и изчистени тениски, и мразя тези на раета (за жалост те са си точно газарските).

А за музиката - слушам всичко! И чалга слушам, признавам си! Но също така се кефя и на останалите стилове не по-малко, много се кефя на групи като Green Day, Blink 182, Depeche Mode, Linkin Park

А дано съм разбрал кво си имал предвид

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Za sujalenie, GOTIN, e mnogo obsto ponqtie, ot razgowora dotuk razbiram, che ako si obleka cherniq pantalon, obuwki i rozowara mi rizka ispanski tip sum... muhljo? Neznam dali e taka, obache az ste se obleka zastotot taka mi hareswa, nikoj ot uchilisteto mi nqma da moje da powtori mojq lichen wkus, dori ste si obleka pantalona ... zastoto wsicki sa s dunki, no napraktika ne se zaglejdam w drugite, a gledam da se obleka az da si se chuwstwam gotin, zastoto si gotin kogato se chuwstwash takuw.

"az ste se obleka zastotot taka mi hareswa, nikoj ot uchilisteto mi nqma da moje da powtori mojq lichen wkus, dori ste si obleka pantalona ... zastoto wsicki sa s dunki, no napraktika ne se zaglejdam w drugite, a gledam da se obleka az da si se chuwstwam gotin, zastoto si gotin kogato se chuwstwash takuw."
    - съвсем вярно. Това казах и аз

Така трябва, но много хора го правят насила, един вид да са "в модата"...

премъдрият чичко :)
    Guest
    Момиче съм.
    Няма да се отклонявам повече от темата. Сериозна е, заслужава концентрация и внимание

За щастие все още има стойностни хора. Това ми помога да не се дразня от фешъни и всякакви други стадни, просто ги подминавам с мълчанието и безразличието на по-мъдрия. Безмислено е да се реагира по друг начин. Защо не правиш същото?

Гадже ще си хванеш, ако нямаш. /за справка - изречението с по-тъмен шрифт /

лелка
    Guest
    За щастие все още има стойностни хора.

Guest

Re: Ех, ако и аз бях готин ;[

Цитирай Първоначално написано от Rookie
    Абе нямам си розова тениска, не съм на руси кичури, нямам броеница (анални топчета), нито пък очила покриващи 1/2 от лицето ми, също така и борцовки, и не гледам на кръв...

Поне педалски дънки и островърхи ботушки имаш ли? Ако и това нямаш губиш всякакви шансове

Guest
    мен п1к ми харесват такиа мом4ета дет ло6и си падаи и тез някви обикновени ем не стаат тва е ко да праим п1к ии нз как изглежда6 6от от обикновено до обикновено има разлика

Град
    РЮАР

С едно изречение ти описа типичните софииски селяндури...

Guest

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl

С едно изречение ти описа типичните софииски селяндури...
    Ти от кое селце си? В София има селяндури защото всички от твоя край и от други забравени от бога и подминати от цивилизацията местенца се изсипват тук за да си търсят късмета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си