- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ех, ако и аз бях готин ;[
Абе нямам си розова тениска, не съм на руси кичури, нямам броеница (анални топчета), нито пък очила покриващи 1/2 от лицето ми, също така и борцовки, и не гледам на кръв...
Според вас имам ли някакъв шанс да си хвана гадже ;[
Walk with me now, fly with me later...
WTF? Според мен първо трябва да си вдигнеш самочуствието. Тези неща които изброи имат малко значение. Поважно е ти какъв си отколкото примерно кви очила имаш
Забрави ланеца!!!ама верно тия работи са мн тъпи!и аз мн се дразня как по-продажните мацки ходат по некФи такива тапаци...ама ае здраве да е!!!но има и свястни мацки(не ходат по такива тапаци)
за което,аз естественно,се радвам!!!
![]()
Е да тука по Плевен тия са най-лошите и нямаш шанс никоя да ти пусне![]()
amii vij ne se podcenavai taka ne vsi4ki momi4eta haresvat takiva mom4etata moje da si nai obiknoven i pak da te haresat druj se estestveno i nedei da stava6 edin kato tqh samo i samo da ti oby6tat vnimanie momi4etata ...az naprimer ne haresvam takiv amom4eta koito opisa sig ima o6t emn momi4e koito mislqt taka ...uspeh![]()
забравих да добавя дънкови дрехи тип рокзвезда и бретон наляво/надясно зализан или пък нарязан нарочно накриво ;[
Не е важно какво нямаш, а какво имаш.
Какво имаш, иронични господине?
Излъчвай същността си! Това което си ти! Аз например се обличам така както ми харесва без да ме интересува мнението на околните. Ако прекалено много ти пука ставаш мухлъл и тогава никой не те харесва.
ти да не си и ти от тези лошите, премъдри чичко ;[Първоначално написано от Анонимко
Не бе, от добрите съм. Надявах се да изредиш имането си и да ти кажа, че си готин, ама ти ми спъна добротата.![]()
както и да е, поне ти схвана моята ирония, евала ти ;]
писнало ми е от фешънчета...
Ех,ако земята не се въртеше,хората не умираха,нямаше болеси,тъга,омраза,а и ако всичко е прекрасно и весело,всички ако бяха щастливи и лбовта -вечна ----->като в някоя вълшебна приказка за рицари,принчеси,съкровища, ълшебства,феи и всички други екстри ЩЕШЕ ДА Е ЕГАТИ СКУКАТА!!!
Боклуците по кофите и в забрава.
Една личност не трябва да се тормози заради боклуци, защото, най-малкото, е несправедливо.
И все пак ми е интересно какво смяташ, че притежаваш?
повече от техните модерни дрешки и чалгарски виждания.
очаквам хубав отговор, да потвърди доброто ми първо впечатление.![]()
Ако говорим за обличането - нося това което ми харесва, много се кефя на прилепнали и изчистени тениски, и мразя тези на раета (за жалост те са си точно газарските).
А за музиката - слушам всичко! И чалга слушам, признавам си! Но също така се кефя и на останалите стилове не по-малко, много се кефя на групи като Green Day, Blink 182, Depeche Mode, Linkin Park![]()
А дано съм разбрал кво си имал предвид![]()
Za sujalenie, GOTIN, e mnogo obsto ponqtie, ot razgowora dotuk razbiram, che ako si obleka cherniq pantalon, obuwki i rozowara mi rizka ispanski tip sum... muhljo? Neznam dali e taka, obache az ste se obleka zastotot taka mi hareswa, nikoj ot uchilisteto mi nqma da moje da powtori mojq lichen wkus, dori ste si obleka pantalona ... zastoto wsicki sa s dunki, no napraktika ne se zaglejdam w drugite, a gledam da se obleka az da si se chuwstwam gotin, zastoto si gotin kogato se chuwstwash takuw.
"az ste se obleka zastotot taka mi hareswa, nikoj ot uchilisteto mi nqma da moje da powtori mojq lichen wkus, dori ste si obleka pantalona ... zastoto wsicki sa s dunki, no napraktika ne se zaglejdam w drugite, a gledam da se obleka az da si se chuwstwam gotin, zastoto si gotin kogato se chuwstwash takuw."
- съвсем вярно. Това казах и аз
Така трябва, но много хора го правят насила, един вид да са "в модата"...
Момиче съм.
Няма да се отклонявам повече от темата. Сериозна е, заслужава концентрация и внимание![]()
За щастие все още има стойностни хора. Това ми помога да не се дразня от фешъни и всякакви други стадни, просто ги подминавам с мълчанието и безразличието на по-мъдрия. Безмислено е да се реагира по друг начин. Защо не правиш същото?
Гадже ще си хванеш, ако нямаш. /за справка - изречението с по-тъмен шрифт/
За щастие все още има стойностни хора.
Поне педалски дънки и островърхи ботушки имаш ли? Ако и това нямаш губиш всякакви шансовеПървоначално написано от Rookie
мен п1к ми харесват такиа мом4ета дет ло6и си падаи и тез някви обикновени ем не стаат тва е ко да праим п1к ии нз как изглежда6 6от от обикновено до обикновено има разлика
Първоначално написано от Rookie
С едно изречение ти описа типичните софииски селяндури...
Ти от кое селце си? В София има селяндури защото всички от твоя край и от други забравени от бога и подминати от цивилизацията местенца се изсипват тук за да си търсят късметаПървоначално написано от gPa3HuTeJl