.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Град
    РЮАР

Re: Ех, ако и аз бях готин ;[

Ако обичаш преди да говориш питай... От София с1м.. казвам защото всеки втори е селянин... абе к'во се обеснявам на смешник като тебе...

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Аз пък ако бях на кичури и се обличах с клинчета ,щях да бъда с мойте любими момчета ... за съжаление не ходя на солариум,не ходя да пазарувам в мол-а и не си слагам 3 тона грим на лицето,т.е. не слагам грим Не нося сребърни,златни,пандельочо сани пантофки ... и прическата ми не е филирана с бритон Чувствам се комплексирана

Guest

hahahaha

emi sq az mn haresvam rozoviq cvqt....ama to ne e vajno koi kak se obli4a ti kvo gleda6 maina drugite kefi sa na sebe si i tva e......a ako naisti si misli6 4e sao po tozi na4in 6e si fane6 gadje probvai moje pa da se polu4i no 4esno kazano az mn ne si padam po takiva naduti plujaci det kat sa praat na fe6ani si mislqt 4e sa hvanali gospot za onaq rabota.......taka4e awe svirkai si we kvo ti puka

ако спреш да се оплакваш и се поугледаш може би....

Мега фен Аватара на koalka
    Точно пък тея момчета са ми най-противни и най-лигави.Само тъпачките ги харесват, с които са с тези момчета само за една вечер.Водят се големите свалячи, а кой знае какви сдухльовци са.
    Не знам сега каква е тая "мода", но определено има момичета, които не ги харесват, има хубави момичета, които харесват момчета без да са руси и да приличат на ******* и да са сложили онея очила `дето всеки втори ги има.

Супер фен Аватара на rakiQ

Цитирай Първоначално написано от Rookie
    Абе нямам си розова тениска, не съм на руси кичури, нямам броеница (анални топчета), нито пък очила покриващи 1/2 от лицето ми, също така и борцовки, и не гледам на кръв...

Според вас имам ли някакъв шанс да си хвана гадже ;[
    ми искам да ти кажа че супер много се радвам когато видя различно момче от другите педераси!!!! са не е нужно да правиш нещо което ти не искам а го правиш само и само за да хванеш някфо гадже.........
    искам да ти кажа че ти според мене си готин щом не носиш розови блузи ,броеници некфи фешън прически......мисля че тая мода за момчетата стана банална и никога не ми е харесвало едно такова педерастично момче.....направо като го видя се цепя от смях
    тъй че няма нужда да се правиш на някаф и да играеш няква роля за да имаш гадже ....

според мен може да не ставаш поредния мангал! мани ги тия нафуканоте ти бъди себе си и ще си намериш някоя свяастна

Радвам ти се,че не си от тези така наречени "фешъни".Ами бъди себе си и не играй някаква роля има свестни момичета които ще го оценят хайде успех
    Every second Chance begins with the firts step!

Мега фен
    Град
    София
    както и да е, поне ти схвана моята ирония, евала ти ;]

писнало ми е от фешънчета...
    И на мене...сельовци....
    [size=7][b][u]fosse cos

Абе нямам си розова тениска, не съм на руси кичури, нямам броеница (анални топчета), нито пък очила покриващи 1/2 от лицето ми, също така и борцовки, и не гледам на кръв...

Ако си присадиш акъл и малко стъпиш на земята да!С такива тъпи теми(искренно се надявам да е казано с ирония!,но ако наистина си задаваш тоя въпрос.. )...мммм , не!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Ако ще се харесваш като това, което си описал го направи. Но това няма да ти реши проблема. Просто го давай с повече самочувствие, хумор, общителност и т.н. Така ще си готин, а не като се направиш на .?. и аз не знам на какъв точно.

Guest

Хахаххаха!!! Ми ако искаш некфа супер мацка която изглежда като извадена от корица на модно списание, сори батка, ма неа го бадее!! Иначе шансовете ти са налице. Особено след като нямаш изброените по-горе "окраски"

бтв, чичкото кефи!!

Guest
    Пич и аз не съм фенъш обличам се както на мен ми харесва,ако искаш готина мацка отиваш на фитнес тренира здраво хем тренираш хем може да си хванеш гадже казвам ти го от личен опит Така че като станеш мн здрав и всичк мацки ще ти се лепят

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    ohh mn se draznq na takuv tip mom4eta,puk i ne moga da si predstavq da sum s mom4e,koeto 6te obru6ta tolkova vnimanie na vun6niq si vid...4ak mi izpederastqvat

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

flower.lina
    Guest
    6to ne si ostavi6 skype

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_

Ако си присадиш акъл и малко стъпиш на земята да!С такива тъпи теми(искренно се надявам да е казано с ирония!,но ако наистина си задаваш тоя въпрос.. )...мммм , не!
    бе аз акълец си имам.

да, ирония е, не знам защо не я усетихте
    Walk with me now, fly with me later...

мъдрия чичко
    Guest
    ^Не усетиха иронията, защото интелигентността им не се разпростира чак до такива висини.
    (внимание - ирония!)

Това, че някой се съгласява с теб за нелепостта на поведението и външността на фешъните, не значи, че наистина е съгласен. Това може да издава същия този фешънски инстинкт, против който си говорим - в темата е прието да се плюва против определена група хора и всички го правят, за да не вземат случайно да се отличат от тълпата и от модата. Разбираш ли...става въпрос за манталитет, не само за дрехи.

да, ирония е, не знам защо не я усетихте
    аз знам

Фен
    Град
    City of Sofia

Пич си, споко
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас

ей..цепиш мрака =D> Та по темата:ДА,имаш шанс да си ``хванеш` гадже и той не е малък.Ай Успех
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Голям фен
    Град
    София

бате никъв шанс...

трябва да си G, G, Gggg... и с лек говорен дефект...

пролетна усмивка кинта и двайсе и да гледаш като 100 марки на цяло!

аналната огърлица, фьешън причесчицътъ и спортно-елегантния анцуг са задължителни...

ще измрем без гаджета с тебе
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

XiXiXiXi-обичам иронията! \/

Ей хвана ме яд- не мога да измисля нищо остроумно за отговор...
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Moq frend nqma lanec , rozova bluzka i o4ila koito da pokrivat polovinata ot liceto mu , a go obi4am Vdigni malko tova samo4ustvie , za vseki vlak si ima p1tnici Pot1rsi lubovta , tq e navsqk1de okolo nas , vitae v v1zduha i ni plenqva . Sigurna s1m 4e pone 10 momi4eta za koito si nqmash predstava v1zdishat po teb tey 4e spoks

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си