- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ех, ако и аз бях готин ;[
Ако обичаш преди да говориш питай... От София с1м.. казвам защото всеки втори е селянин... абе к'во се обеснявам на смешник като тебе...
Аз пък ако бях на кичури и се обличах с клинчета ,щях да бъда с мойте любими момчета ... за съжаление не ходя на солариум,не ходя да пазарувам в мол-а и не си слагам 3 тона грим на лицето,т.е. не слагам гримНе нося сребърни,златни,пандельочо сани пантофки ... и прическата ми не е филирана с бритон
Чувствам се комплексирана
![]()
emi sq az mn haresvam rozoviq cvqt....ama to ne e vajno koi kak se obli4a ti kvo gleda6 maina drugite kefi sa na sebe si i tva e......a ako naisti si misli6 4e sao po tozi na4in 6e si fane6 gadje probvai moje pa da se polu4i no 4esno kazano az mn ne si padam po takiva naduti plujaci det kat sa praat na fe6ani si mislqt 4e sa hvanali gospot za onaq rabota.......taka4eawe svirkai si we kvo ti puka
![]()
![]()
ако спреш да се оплакваш и се поугледаш може би....
Точно пък тея момчета са ми най-противни и най-лигави.Само тъпачките ги харесват, с които са с тези момчета само за една вечер.Водят се големите свалячи, а кой знае какви сдухльовци са.
Не знам сега каква е тая "мода", но определено има момичета, които не ги харесват, има хубави момичета, които харесват момчета без да са руси и да приличат на ******* и да са сложили онея очила `дето всеки втори ги има.
ми искам да ти кажа че супер много се радвам когато видя различно момче от другите педераси!!!! са не е нужно да правиш нещо което ти не искам а го правиш само и само за да хванеш някфо гадже.........Първоначално написано от Rookie
искам да ти кажа че ти според мене си готин щом не носиш розови блузи ,броеници некфи фешън прически......мисля че тая мода за момчетата стана банална и никога не ми е харесвало едно такова педерастично момче.....направо като го видя се цепя от смях![]()
тъй че няма нужда да се правиш на някаф и да играеш няква роля за да имаш гадже ....![]()
![]()
според мен може да не ставаш поредния мангал!мани ги тия нафуканоте ти бъди себе си и ще си намериш някоя свяастна
Радвам ти се,че не си от тези така наречени "фешъни".Ами бъди себе си и не играй някаква роля има свестни момичета които ще го оценят хайде успех![]()
Every second Chance begins with the firts step!
И на мене...сельовци....Първоначално написано от Rookie
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ако си присадиш акъл и малко стъпиш на земята да!С такива тъпи теми(искренно се надявам да е казано с ирония!,но ако наистина си задаваш тоя въпрос..Първоначално написано от Rookie
)...мммм , не!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ако ще се харесваш като това, което си описал го направи. Но това няма да ти реши проблема. Просто го давай с повече самочувствие, хумор, общителност и т.н. Така ще си готин, а не като се направиш на .?. и аз не знам на какъв точно.Първоначално написано от Rookie
![]()
Хахаххаха!!! Ми ако искаш некфа супер мацка която изглежда като извадена от корица на модно списание, сори батка, ма неа го бадее!! Иначе шансовете ти са налице. Особено след като нямаш изброените по-горе "окраски"Първоначално написано от Rookie
![]()
бтв, чичкото кефи!!
Пич и аз не съм фенъш обличам се както на мен ми харесва,ако искаш готина мацка отиваш на фитнес тренира здраво хем тренираш хем може да си хванеш гадже казвам ти го от личен опитТака че като станеш мн здрав и всичк мацки ще ти се лепят
![]()
ohh mn se draznq na takuv tip mom4eta,puk i ne moga da si predstavq da sum s mom4e,koeto 6te obru6ta tolkova vnimanie na vun6niq si vid...4ak mi izpederastqvat
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
6to ne si ostavi6 skype![]()
![]()
бе аз акълец си имам.Първоначално написано от Ice_Queen_
да, ирония е, не знам защо не я усетихте![]()
Walk with me now, fly with me later...
^Не усетиха иронията, защото интелигентността им не се разпростира чак до такива висини.
(внимание - ирония!)
Това, че някой се съгласява с теб за нелепостта на поведението и външността на фешъните, не значи, че наистина е съгласен. Това може да издава същия този фешънски инстинкт, против който си говорим - в темата е прието да се плюва против определена група хора и всички го правят, за да не вземат случайно да се отличат от тълпата и от модата. Разбираш ли...става въпрос за манталитет, не само за дрехи.
аз знамда, ирония е, не знам защо не я усетихте
Пич си, спокоПървоначално написано от Rookie
![]()
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
ей..цепиш мрака =D> Та по темата:ДА,имаш шанс да си ``хванеш` гадже и той не е малък.Ай УспехПървоначално написано от Rookie
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
бате никъв шанс...Първоначално написано от Rookie
трябва да си G, G, Gggg... и с лек говорен дефект...
пролетна усмивка кинта и двайсе и да гледаш като 100 марки на цяло!
аналната огърлица, фьешън причесчицътъ и спортно-елегантния анцуг са задължителни...
ще измрем без гаджета с тебе![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
XiXiXiXi-обичам иронията! \/
Ей хвана ме яд- не мога да измисля нищо остроумно за отговор...![]()
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Moq frend nqma lanec , rozova bluzka i o4ila koito da pokrivat polovinata ot liceto mu , a go obi4amVdigni malko tova samo4ustvie , za vseki vlak si ima p1tnici
Pot1rsi lubovta , tq e navsqk1de okolo nas , vitae v v1zduha i ni plenqva . Sigurna s1m 4e pone 10 momi4eta za koito si nqmash predstava v1zdishat po teb tey 4e spoks
![]()