.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 116
    Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]

kakvo bihte kazali na bivshite si :PpP

Ako imate vazmojnost da kajete sega neshto na bivshia/ta si -neshto koeto ne ste uspiali da mu/i kajete dokato ste bili zaedno ili koeto ste iskali da mu kajete sled kato ste skusali a ne ste mogli.. koe shte e to pishete izleite dushata si

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    ... Големи са ти зъбите, малки са ти циците, смешен ти е фейса...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

ohhh biv6ite mainata im vsi4ko e bilo kakfoto e bilo imali sme i lo6i i hubavi momenti vsi4ko svyr6i vreme e da gledam naprad bez da se ob6tam nazad ...

Град
    tuk i tam
    4e sa idioti i im pojelavam si4ko nai gadno

MishetYy_sweetyYy
    Guest
    awe bix my kazala:
    awe tupak ti mene ne6to 6e me luje6,a?nqma da ti mine nomera pri mene oba4e... misli6 se za oboroten ama stava6 za vednuj...kfo kato moje6 da ima6 vsqkoq kato ne moje6 da zadurji6 nikoq...i ne se opitvai da me luje6 pak...za6toto do sa si pisax s gadjeto ti s koeto vsu6tnost hode6e i dokato be6e s men... i znam vsi4kite ti taini...i posle ne se 4ydi za6to i dvete te zarqzvame e taka bez nikakvi obqsneniq...sega seti li se?!?!?6te sujalqva6 za vsi4ko///...

Mi az specilano bih iskala da kaja na bif6iq si,s koito skasahme dnes,4e ako moga da vyrna vremeto nazad nikoga ne bih tragnala s nego,zashtoto s tazi nasha vryzka razvalihme otno6eniqta si...Za6toto toi be6e strahoten 4ovek,i bih iskala da imam takav priqtel kato nego.No vsi4ko se promeni i vremeto ne bi moglo da se vyrne

MishetYyy_sweeTtYYy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MishetYy_sweetyYy
    awe bix my kazala:
    awe tupak ti mene ne6to 6e me luje6,a?nqma da ti mine nomera pri mene oba4e... misli6 se za oboroten ama stava6 za vednuj...kfo kato moje6 da ima6 vsqkoq kato ne moje6 da zadurji6 nikoq...i ne se opitvai da me luje6 pak...za6toto do sa si pisax s gadjeto ti s koeto vsu6tnost hode6e i dokato be6e s men... i znam vsi4kite ti taini...i posle ne se 4ydi za6to i dvete te zarqzvame e taka bez nikakvi obqsneniq...sega seti li se?!?!?6te sujalqva6 za vsi4ko///...
    a na drygite....s tqh sum si v nai-dobri otno6eni i bix im kazala da sre6tnat nai-golqmata si liybov i da budat 6tastlivi ... i bix iskala da ima kaja 4e se radvam 4e si ostanahme takiva syper dobri priqteli

Guest
    "Move, bitch, get out the way"

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Все на тринадесет-годишни да попадаш дано.
    Секс 10 години напред да не видиш.
    5 момичета и 1 момче да ти се родят дано и всички да станат боклуци като тебе.
    Апартаментът ти балатума да не му се вижда от хлебарки.
    Още 5 години затвор да ти дадът!

radvam se che bqhme zaedno i uspeh v jivota
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

пфу поне да те бех наебал мама ти деба

"Секса с теб беше най-ужасното нещо което някога съм правила."

Град
    РЮАР

Re: kakvo bihte kazali na bivshite si :PpP

Че ми беше ху'аво, в1преки че ме ревнуваше много..

"знаеш ли защо не правихме свестен секс? беше адски ограничена и тъпа.... ма си поиграх с теб... беше ми весело... ДД"
    Gott wei

Осъзнах, че не мога да мразя бившия. Половин година мислех, че ако го видя с жена му, ще се държа грубо и гадно, или няма да го поздравя, но стана точно обратното...винаги ще го обичам по някакъв начин...така мисля. Това искам да му кажа.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Ще му кажа,че единственото ,за което съжалявам беше,че не му стана

Guest

hahahaha

6e mu kaja.......mainata ti obi4 moq ti si mn lud ve4e nqma da sam tvoq 6te me 4uka nqkoi drug..xaxaxaxa ..ne we 6e mu kaja 4e e golqm tapak 4e me ispusna \/

Супер фен
    Ще им кажа,че са мухльовци!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Нямам какво да им казвам.Всичките са ми безлични,безразлични и безинтересни Важен е само сегашния ми приятел който обичам страшно много
    Every second Chance begins with the firts step!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми.. на последният бих казала, че .. нещо не го бива във връзките и ми беше страшно лигав и досаден :P
    На останалите момчета, радвам се, че бяхме заедно, беше ми изключително приятно да бъда с вас, пожелавам ви всичко най-хубаво, да се влюбите в някоя яка мацка, да сте си заедно и да сте щастливи
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от Vivienne Westwood
    "Секса с теб беше най-ужасното нещо което някога съм правила."
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

eliiiiiiiiiii
    Guest
    s Vsi4ki sma v dobri otnosheniq.. samo s PoslednIq nE.. i Moga dA mu kaja 4e se dyrji super detinski zashtoto me komentira a ne vijda 4e taka stava smeshen toi zashtoto TOI E bil s men ne horata koito mu slu6at glupostite ..

Всичките ми бивши са пълни идиоти и просто ще им кажа ''Майната ви'' а като се замисля незнам дали трябва да се унижавам изобщо да се срещам с тях
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

зависи каква е била връзката ни ако сега отново ме зареже приятелят ми ще му кажа само :
    че винаги ще го обичам

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Каквото съм искала аз съм му го казала.Нямам лоши чувства към него,да в началото го мразех,исках най-гадното да му се случи,но разбрах че няма смисъл.Аз съм му го казала рано или късно ще дойде и моят ред и ще си отмастя мн жестоко.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си