- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo bihte kazali na bivshite si :PpP
mi poslednia mi mn go mrazex po edno vreme posle pak malko mi lipsvashe i mi beshe gadno ama kato razbrax 4e ve4e si e s druga "picha" i sq mi e edin nqkav nikaf..znam che e prekaleno ograni4en 4e da obi4a koqto i da ei bix mu kazala samo : Martineee idiot takuf shto taka se preebax che s tebe bqx
![]()
![]()
![]()
![]()
edinstvenoto xubavo neshto v improviziranata ni vruzka beshe tupia sex koito v posl meseci daje i ne praveshe kato xorata
![]()
![]()
aaa i dano se vlubish v sledvashtata deto si s`q s neq
znam zashto go kazvam
\
/
zabludena dusha si ostavash zavinagi!!! az namerix koeto tursex a ti... momcheta kato teb nad put i pod put.. porednia edinstven kvo da kaja
osven-sujalqvam naistina za vsqka sulza za teb neshtastnik gaden..zashtoto obichax neshto koeto si mislex 4e si a ti si bil porednia propadnal bokluk !!! NE SUJALIAVAM IZOBSHTO SEGA CHE NE SME ZAEDNO PAK I NIKOGA VECHE NE BIX DOPUSNALA PAK TAQ GRESHKA-NIKOGA!!!
bih pojelala na biv6ite si mnogo 6tastie i lubov,za6toto vse pak az sam bila s to1 4ovek i sme se obi4ali i znam kakav straxoten 4ovek e,vse pak sled razdqlata i dvamata iskame da sme 6atstlivi,za6tot ne toi da e 6tastliv s druga a az sas drug i da ostanem priqteli.tova e nai-hubavoto pojelanie!!!
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Аз съм й го казвал мноо пъти, ама се едно съм си говорел на стената.
Да е жива и здрава и казах, ма по-добре жива, че мноо здрави си отидоха от тоя свят вече![]()
После ме гледаше кат отровена цяла година![]()
![]()
Обичам те!!!!![]()
Може би..че го обичам се още...че искам просто за псоледно да съм с него..да ме разбере и той и да ми даде шанс...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Пожелавам на Х. никога да не срешне момиче което да го обича колкото аз го обичам(х)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моя бивш ми изневери и дълго време си мислех, че като го мразя това сякаш ще промени нещо. Но изобщо не бях права. В момента си имам гадже, но мога да кажа, че сега бившия ми е един от най-добрите приятели. И чесно казано много се радвам, че стана така![]()
Та искам да му кажа, че сега държа много на мнението му и знам, че мога да разчитам на него![]()
Да се разкара от живота ми..кратко и ясно..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ОБИЧАМ ТЕ
[size=7][b][u]fosse cos
... и му пожелавам наистина да ме е обичал, въпреки последните му действия, да се мъчи години наред и да не срещне никога момиче, което да обикне повече... защото аз бях "неговия живот", дано този живот си отиде, както си отидох аз!!!Първоначално написано от Ice_Queen_
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
лелеее, как бих ти ударил една паткаааkakvo bihte kazali na bivshite si :PpP![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Че им благодаря за хубавите моменти.Нищо повече![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
той ще ме чуе ли?![]()
не се говори с пълна уста!Първоначално написано от She-Devi!
![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Аз му го казах:
Държа на него като на приятел,защото той първи свали преградите,които бях поставила за света. Че го обожавах и ако не беше постъпил така-все още щяхме да сме заедно. Че се надявам да си намери момиче,което би му играло по свирката-защото аз не обичам да избирам между него и приятелите си.
А това,което премълчах:
Ще ти го върна тъпкано затова,че ме накара да изживея тези ужасни месеци-въпреки всичко!![]()
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Сега като се замисля...бих му казала :"Това ,което имаше между нас ,май никога не е било истинско...до този извод стигнах.Вече всичко е просто една отминала история...живота ми продължи в различна посока.И въпреки всичко....желая ти всичко най-добро...;]"
"I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "
mi moje da se kaje 4e s tqh podarjame dobri otno6eniq....ne sme si razmenqli nikoga repliki ot roda na'' mainata ti...ti si bolkuk i nai golqmata mu gre6ka'' po skoro sa mi bezrazli4ni bez da gi mrazq, prosto se edno ne sa6testvuvat....na edno zdr nai mna ina4e bih kazala 4e ne sajalqvam za ni6to ,i nai ve4e za tva 4e sme se razdelili, za6to ako ne bqhme....nqma6e da sam sega s mom4eto koeto naistina obi4am 1000 pati pove4e ot tqh
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
ми ше им пожелая сичко най-добро и да си го начукат у гъзо!!
Na edno bivshe koeto mnogo naranih bih mu kazala " s1jelqvam za vsi4ki moi glupavi post1pki , znam 4e mnogo te naranih , ne moga da ti v1rna vremeto , nito s1lzite , no znai 4e s kogoto i da s1m vinagi sgte ima mqsto v moeto s1rce za teb , zashtoto ti beshe edinstveniq 4ovek s koito se 4ustvah jiva i p1lnocenna "![]()
a na drygite "Daaaaaaaaaaa duhate supata prokleti m1jki kurvi "![]()
чао чао
![]()
Според зависи как сме приключили връзката си. На бивши гаджета няма какво да кажа, защото всичко си го казвам в очите. Обикновено те искат да се съберем отново с куп излияния, които завършват с реплика от моя страна - просто точно и ясно "безразличен си ми и не можеш да го промениш". Само на едно от тях мн бих искала да кажа "Защо ми звъниш сега, след като доказа вече на кого вярваш и на кого държиш".
Бих искала да кажа много неща а неизживяните си тръпки - момчета с които не съм имала връзка, но много съм харесвала (в някои случаи обичала) и съм знаела че те също ме харесват, но някак си все нещо не е достигало за да сме заедно. (Те са 2 или 3 и не мога да напиша точно какво бих им казала, тъй като това не са заучени реплики, а и на всеки един от тях имам различни неща, които искам да кажа.)
-Защо от самото начало не ми каза ,че съм единствена а го прикри казвайки,че съм?!?!??!(аз не че повярвах де ама)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Другата дано да ти каже в очите че не те иска за нещо повече от "прости приятели"
![]()
"Желая ти успех и дано да срещнеш някоя, която истински да те обича"