.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 116

Hybrid View

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    mi poslednia mi mn go mrazex po edno vreme posle pak malko mi lipsvashe i mi beshe gadno ama kato razbrax 4e ve4e si e s druga "picha" i sq mi e edin nqkav nikaf..znam che e prekaleno ograni4en 4e da obi4a koqto i da e i bix mu kazala samo : Martineee idiot takuf shto taka se preebax che s tebe bqx edinstvenoto xubavo neshto v improviziranata ni vruzka beshe tupia sex koito v posl meseci daje i ne praveshe kato xorata aaa i dano se vlubish v sledvashtata deto si s`q s neq znam zashto go kazvam \/ zabludena dusha si ostavash zavinagi!!! az namerix koeto tursex a ti... momcheta kato teb nad put i pod put.. porednia edinstven kvo da kaja osven-sujalqvam naistina za vsqka sulza za teb neshtastnik gaden..zashtoto obichax neshto koeto si mislex 4e si a ti si bil porednia propadnal bokluk !!! NE SUJALIAVAM IZOBSHTO SEGA CHE NE SME ZAEDNO PAK I NIKOGA VECHE NE BIX DOPUSNALA PAK TAQ GRESHKA-NIKOGA!!!

bih pojelala na biv6ite si mnogo 6tastie i lubov,za6toto vse pak az sam bila s to1 4ovek i sme se obi4ali i znam kakav straxoten 4ovek e,vse pak sled razdqlata i dvamata iskame da sme 6atstlivi,za6tot ne toi da e 6tastliv s druga a az sas drug i da ostanem priqteli.tova e nai-hubavoto pojelanie!!!

Аз съм й го казвал мноо пъти, ама се едно съм си говорел на стената.

Да е жива и здрава и казах, ма по-добре жива, че мноо здрави си отидоха от тоя свят вече

После ме гледаше кат отровена цяла година

Guest
    Обичам те!!!!

Може би..че го обичам се още...че искам просто за псоледно да съм с него..да ме разбере и той и да ми даде шанс...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен Аватара на sasha_90
    Пожелавам на Х. никога да не срешне момиче което да го обича колкото аз го обичам(х)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    В мечтите ти
    Моя бивш ми изневери и дълго време си мислех, че като го мразя това сякаш ще промени нещо. Но изобщо не бях права. В момента си имам гадже, но мога да кажа, че сега бившия ми е един от най-добрите приятели. И чесно казано много се радвам, че стана така
    Та искам да му кажа, че сега държа много на мнението му и знам, че мога да разчитам на него

Да се разкара от живота ми..кратко и ясно..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен
    Град
    София
    ОБИЧАМ ТЕ
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    ... и му пожелавам наистина да ме е обичал, въпреки последните му действия, да се мъчи години наред и да не срещне никога момиче, което да обикне повече... защото аз бях "неговия живот", дано този живот си отиде, както си отидох аз!!!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    абсолютно подкрепям

Голям фен
    Град
    София
    kakvo bihte kazali na bivshite si :PpP
    лелеее, как бих ти ударил една паткааа
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Че им благодаря за хубавите моменти.Нищо повече
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

той ще ме чуе ли?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от She-Devi!
    той ще ме чуе ли?
    не се говори с пълна уста!

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Аз му го казах:
    Държа на него като на приятел,защото той първи свали преградите,които бях поставила за света. Че го обожавах и ако не беше постъпил така-все още щяхме да сме заедно. Че се надявам да си намери момиче,което би му играло по свирката-защото аз не обичам да избирам между него и приятелите си.

А това,което премълчах:
    Ще ти го върна тъпкано затова,че ме накара да изживея тези ужасни месеци-въпреки всичко!
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Сега като се замисля...бих му казала :"Това ,което имаше между нас ,май никога не е било истинско...до този извод стигнах.Вече всичко е просто една отминала история...живота ми продължи в различна посока.И въпреки всичко....желая ти всичко най-добро...;]"
    "I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    mi moje da se kaje 4e s tqh podarjame dobri otno6eniq....ne sme si razmenqli nikoga repliki ot roda na'' mainata ti...ti si bolkuk i nai golqmata mu gre6ka'' po skoro sa mi bezrazli4ni bez da gi mrazq, prosto se edno ne sa6testvuvat....na edno zdr nai mn a ina4e bih kazala 4e ne sajalqvam za ni6to ,i nai ve4e za tva 4e sme se razdelili, za6to ako ne bqhme....nqma6e da sam sega s mom4eto koeto naistina obi4am 1000 pati pove4e ot tqh
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на rakiQ
    ми ше им пожелая сичко най-добро и да си го начукат у гъзо!!

Na edno bivshe koeto mnogo naranih bih mu kazala " s1jelqvam za vsi4ki moi glupavi post1pki , znam 4e mnogo te naranih , ne moga da ti v1rna vremeto , nito s1lzite , no znai 4e s kogoto i da s1m vinagi sgte ima mqsto v moeto s1rce za teb , zashtoto ti beshe edinstveniq 4ovek s koito se 4ustvah jiva i p1lnocenna "
    a na drygite "Daaaaaaaaaaa duhate supata prokleti m1jki kurvi "

Guest
    чао чао

Според зависи как сме приключили връзката си. На бивши гаджета няма какво да кажа, защото всичко си го казвам в очите. Обикновено те искат да се съберем отново с куп излияния, които завършват с реплика от моя страна - просто точно и ясно "безразличен си ми и не можеш да го промениш". Само на едно от тях мн бих искала да кажа "Защо ми звъниш сега, след като доказа вече на кого вярваш и на кого държиш".
    Бих искала да кажа много неща а неизживяните си тръпки - момчета с които не съм имала връзка, но много съм харесвала (в някои случаи обичала) и съм знаела че те също ме харесват, но някак си все нещо не е достигало за да сме заедно. (Те са 2 или 3 и не мога да напиша точно какво бих им казала, тъй като това не са заучени реплики, а и на всеки един от тях имам различни неща, които искам да кажа.)

-Защо от самото начало не ми каза ,че съм единствена а го прикри казвайки,че съм?!?!??! (аз не че повярвах де ама) Другата дано да ти каже в очите че не те иска за нещо повече от "прости приятели"

Guest
    "Желая ти успех и дано да срещнеш някоя, която истински да те обича"

Изчезни ми от хоризонта, не ща те виждам повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си