.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 116
    Колко сте недоебани всички...направете си сами секса як, не очаквайте всичко от другия.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Bih mu kazala.. che mu jelaq cqloto shtastie na sveta.. zashtoto go zaslujava.. toi e edin prekrasen chovek koito ogorchih i naranih po nai ujasnite nachini.. Jelaq mu da sreshtne jena koqto naistina da go napravi shtastliv... Obicham go.. ujasno mnogo go obicham.. no shtastie ne uspqh da mu dam.. i syjalqvam...

Град
    София
    Извинявай че те зае*ах така.. Ама кат се влюбих в най-добрия ти фр... И той беше сичко което ти не си и като визия и като човек... А и ти си сдухан и единственото нещо което мога ти пожелая е да си останеш "Мазен метал "
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    аиде чертосвай се не ща да те гледам на снимка даже... гадно ли ти е сега като ме виждаш щастлива с друг ааа

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Колко сте недоебани всички...направете си сами секса як, не очаквайте всичко от другия.
    еее деби ебливата мъртва курва

Град
    У нас Си (=
    хАхАхАхА пияница... яко ли ти е сега? Видя ли какво се постига с лъжи? Видя ли какво става, когато се правиш на това, което не си? Видя ли докъде водят страстите ти по цял ден да пиеш по барчета с пропадналата си компания и да пушиш? Хмм или да..ти си толкова малоумен, че как ще си извадиш поука...Отвращаваш ме!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Бреей значи, на това момиче така и не можахте да му преведете ник-а като със света...

Град
    sofiqqq
    em neska skusah s gadjeto sii ii bqh prekaleno qdosana i nemojah za posledno da mu kaja 4e go obi4am a puk za drugitee se mi e taq ;P

Град
    sofiqqq
    vikityyy
    Извинявай че те зае*ах така.. Ама кат се влюбих в най-добрия ти фр... И той беше сичко което ти не си и като визия и като човек... А и ти си сдухан и единственото нещо което мога ти пожелая е да си останеш "Мазен метал "

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Бреей значи, на това момиче така и не можахте да му преведете ник-а като със света...
    аз много добре знам как се превежда ама "мъртва курва" ме кефи повече

Бих му пожелала да е мн нещастен с новата заради която го загубих...да се върне плачейки при мен...да го боли ...да осети липсата ми....да разбере че оная лапетия никога не може да ме замести или измести в стрцето му!!! [-o<
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Re: kakvo bihte kazali na bivshite si :PpP

xa tova koeto bih kazala ah....
    na ediniq bih mu kazala-sorry pi4 sled kato skusahme iskah da budem priqteli no prosto ni6to nqma da e su6toto i nikoga nqq se vuzpriemem kato takiva i sq nikvi ne sme si samo poznati...
    na drugiq bih mu kazala-bih iskala da budem priqteli za6toto mina vreme zabravihte i moga da te vuzpriema kato priqtel,no ti se promeni na 180 gradusa i sega ne me kefi izob6to haraktera ti i tova ne6to v koeto se prevurna
    a na tozi deto me e naranqval nai mnogo i v kraina smetka vi4ko se okaza fal6ivo za6toto toi povqrva na lujite na priqtelite si i sega sujelqva bih mu kazala slednoto(az sum go izmislqla):
    Ти ме излъга!Ти ми изневери!
    Фащай си багажа!
    Пред очите ми за миг не се явясвай дори!
    Съжалявай,страдай!Тръшкай си главата!
    Но това е миличък съдбата!
    Аз страдаХ - СЕГА ще страдаШ ТИ!
    И нека...само болка те обгръща!
    Защото ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!
    Tova e ot mene

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Цитирай Първоначално написано от KiT_KaTKa
    na ediniq bih mu kazala-sorry pi4 sled kato skusahme iskah da budem priqteli no prosto ni6to nqma da e su6toto i nikoga nqq se vuzpriemem kato takiva i sq nikvi ne sme si samo poznati...
    na drugiq bih mu kazala-bih iskala da budem priqteli za6toto mina vreme zabravihte i moga da te vuzpriema kato priqtel,no ti se promeni na 180 gradusa i sega ne me kefi izob6to haraktera ti i tova ne6to v koeto se prevurna
    a na tozi deto me e naranqval nai mnogo i v kraina smetka vi4ko se okaza fal6ivo za6toto toi povqrva na lujite na priqtelite si i sega sujelqva bih mu kazala slednoto(az sum go izmislqla):
    Фащай си багажа!
    Tova e ot mene
    Хитро

Аз писах вече в темата, ама сега ми дойде друго на ум.
    Бих му казала, че се радвам, че не сме заедно, че кой знае какъв боклук щеше да стане от мен покрай него.
    Виждате ли, всяко зло за добро

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Mi kakvo bih kazala na bifshiq si ?! "Obi4ah te!No sled vsi4ko 6te se postaraq da te zabravq i nikoga nqma da ti prostq!" Kofti rabota..
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Фащай си багажа!
    Tova e ot mene
    Хитро

Бих му казала, че се радвам, че не сме заедно, че кой знае какъв боклук щеше да стане от мен покрай него.
    Da.. i az veche pisah v temata ama samo iskah da kaja nabludeniata mi otnosno temata... 95% ot horata mislqt zloto na choveka s koito sa bili... koeto spored mene (tfa si e lichno moe mnenie) e strashno typo...

Град
    на плажа =)
    kakvo bih mu kazala li? da te e*ba i ne6tastnika ve pra4 grozen !!! ne moga da povqrvam 4e sam se zamesvala s teb !!!! kepeldak ne6tasten !!!

no predpo4itam da se pravq 4e ne go poznavam kogato go vidq po ulicite. osobeno kato mi se usmihne

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    kakvo bih mu kazala li? da te e*ba i ne6tastnika ve pra4 grozen !!! ne moga da povqrvam 4e sam se zamesvala s teb !!!! kepeldak ne6tasten !!!

no predpo4itam da se pravq 4e ne go poznavam kogato go vidq po ulicite. osobeno kato mi se usmihne
    Оо това определено е супер. Аз като видя бившия и като ми се усмихне си обръщам главата и още по-яко ми става като знам, че още има някакви чувства...сега не си мислете, че съм злобарка, че ми е яко като го боли и, че се радвам как жестоко съм му разбила сърцето, но той го заслужава.

Еми само с 1 съм в лоши отношения и на нея бих и казал, че е най-най-най-голямата грешка в живота ми !

Guest

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Фащай си багажа!
    Tova e ot mene
    Хитро

Da.. i az veche pisah v temata ama samo iskah da kaja nabludeniata mi otnosno temata... 95% ot horata mislqt zloto na choveka s koito sa bili... koeto spored mene (tfa si e lichno moe mnenie) e strashno typo...
    ami kogato edno mom4e i edno momi4e hodqt i mom4eto narani jestoko momi4eto misli6 li 4e e vuzmojno tq da tai samo "hubavi" 4uvstva kum nego??? izob6to ne smqtam 4e e tupo

съжалявам
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Bih mu kazala "BLAGODARQ ti za vsi4kite prekrasni momenti, koito mi podari, a te ne bqha malko. Nikoga nqma da zabravq 4uvstvoto, koeto izpitah s teb. 4uvstoto-lubov. Az mnogo te obi4ah, no ti ne me razbra."
    Това е ден, който никога не съм срещала.
    И ако тръгнеш,
    аз ще тръгна с теб.
    И ако умреш,
    аз ще умра с теб.
    Нека те хвана за ръка и да си вървим.
    Най-самотният ден в моя живот.

Тайна
    Guest
    Бих искала да кажа на бившия, че с новата му 13 годишна(той е на 15,почти 16) е паднал доста, и че всички му се подиграват... Хахахахаха...

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от puhkav_mecho
    radvam se che bqhme zaedno i uspeh v jivota
    Единственият нормален отговор дотук в темата. Присъединявам се и аз към него.

Отговорите на останалите показват колко тъпи идиотки и идиотчета влизат в тая папка,щом се хващат с некви,за които после съжаляват,че са били с тях и чак ги кълнат... Епа кой ви е карал да се хващате с това момиче/момче?
    Пълни шматки сте
    Е па кой може да предположи, какъв/каква е тоя/тая, дето се хващаш с нея... в началото всеки гледа да блести с пълна сила, то после (след време) се разбира що за човек е тоя/тая. Така че, тва са глупости дет ръсиш.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Те са двама... единия беше моята първа обич и бяхме 2 години заедно, а с другия година и 7 месеца. Ще им кажа, че им благодаря за всичко!!! Че съм такава благодарение от части и на тях!!! Че винаги ще ги пазя в сърцето си, защото те си спечелиха място там!!! Страхотни хора!

Голям фен
    На единия бих му казала "Абе,човек,ти не виждаш ли,че по-смешно едва дали можеш да изглеждаш от страни.Много си прост,нямаш никакво възпитание,дори най-елементарното.Държиш се като простак и точно това беше една от причините да скъсам с теб!"
    А на другия бих казала "Защо още не можеш да се примириш,че сме скъсали.Просто осъзнах,че не си ти човекът,с който бих била щастлива и...това е,пожелавам ти много щастие.Найстина не го заслужаваше,ти си страшно добър човек,но не мога да променя нищо,колкото и да искам."
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си