- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo bihte kazali na bivshite si :PpP
Ооо аз имам възможността да му го кажа, но предпочитам да си мълча за сега пред него. Иначе при първата възможност бих му казала : Абе как може да ме питаш дали може да ме целунеш?! Извинявай ама ти целуваш или изяждаш човека до себе си?! "Ще си получа ли целувката за чао?"?! Къв е тоя въпрос?! Може би нямаше да са само 2 дневно, ако действаше, а не стоеше като дървото, което всъщност си! Как може да ме объркаш с русо момиче на 4тия ден?! Та моята коса е черна, бе тъпако! Не правиш ли разликата?! Зарязваш ме, защото видите ли съм пратила смс на оная кучка?! Ха-ха! Ти пък усети ли се какво ми направи?! И ооо "Много искам да си останем приятели", ебати и приятелите! Един месец не ми говори и ме подминаваше! да ти е гадно, но няма да съм вечно твоя! Видя че след месец и половина вече си имах друг приятел и те превъзмогнах! Ти ме изпусна! Смотаняк!
Na predposledniqt si shte mu kaja ti beshe nai golqmata izdynka v jivota mi nadqwam se da ne sreshna vtori takyv bokluk kato teb !!!![]()
A na poslednoto momche s koeto bqh bih mu kazala , che mi beshe strashno hubavo s nego i sa mi ostanali samo hubavi spomeni makrache trydna s "nai-dobrata mi priqtelka" no vse pak ti si ostavash neshto strahotno v jivota mi![]()
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
Много исках да му отмъстя,но разбрах че ако един човек няма чувства към теб,не можеш да го нараниш с нищо! А не можех да живея с тази злоба и ненавист ,за това намерих сили да му простя и да не го намразвам,единственото за което го моля е да стои далеч от мен!
И не съжалявам за нито една сълза изплакана за него,аз може да преминах през ада,но осъзнах много неща,които ме направиха много по-силна,а той си остана все същото недорсало,самовлюбено момченце!
И му пожелавам някой ден да обича някоя така както аз обичах него!
Тогава не е нужно да му желлая страдания или нещастия,те сами ще дойдат...всичко на този свят се връща!
"Абе тъпак... За кво ме запозна с прословутия ти КРИС... Тцтцтцтц И моят и Твоят живот щяха да бъдат по-лесни.. Е сега съм с него... И нз дали заслужавам тая болка.. За сметка на малкото щастие... Заради теб намразих метъл..."
Вие на хероин ли сте бе?
Ауе хора.. тва че са бивши не ги прави половин хора уе !Нали и вие сте бивши?
Всичко зависи от раздялата.. ако тя е гадна, тъжна и се помни дълго време определено не бих казала нищо хубаво. Но ако с момчето сме се разделили с напълно приятелски и топли чуства... тва е хубаво и го пожелавам на всеки![]()
Emi,bih mu kazala 4e mnogo izgubi kato me zarqza,no za6to da mu kazvam toi i sam go razbra!I vinagi i bez da mu kazvam 6te znae 4e go obi4am!I to4no za tova,6te 4akam tiho i mul4alivo onzi mig v koito 6te me moli kakto az go molih!6te pla4e kakto az plakah!6te iska da e s men....a az 6te kaja:"Ne sme edin za drug!"Da vurvi pri onazi zaradi koqto me zarqza,no jalko i tragi4no i tq ve4e ne go iska!!!E, mi ti4ai milo sled porednoto blondy puk dano to te obi4a kakto az te obi4am,v koeto mnogo se sumnqvam nqkoi da te obi4a pove4e ot men!!!Neizpitvam omraza samo jajda za otmu6tenie!!!
"мерси"
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Bix mu kazala,4e v1preki 4e kogato toi mi kaza za 4e me obi4a,az ne otgovorix s1s s16toto,go obi4ax bezkraino mnogo i moje bi pove4e ot kolkoto toi mene i ne izrekox dumite ot gluposti strax!
Грешиш. Когато си бил с някого доста време и накрая се е държал с теб като първото курве, което е забил миналата вечер, и е лъгал, можеш да го кълнеш, да го псуваш и да го мразиш. Точка.Първоначално написано от ATAKABG
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Прав си, аз не обвинявам друг. Но явно мисля, че щом аз съм искрена, значи и другите са такива.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Дори не заслужават да си хабя думите за тях. Никой не си е струвал. Съжалявам, че съм била заслепена. не ги мразя-просто все едно не съм ги познавала.
Emi, kakvo bih mu kazala li ...... be6e mi priqtno da sum s teb, budi jiv i zdrav i ne te mrazq 4e me skusa sus sms ... mn![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Какво бих му казала :Да е щастлив да се радва на жена си и детенцето да им е живо и здравичко![]()
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
Хаха тука яко си излива злоба към бившите! Пораснете бе, не са ви те виновни че да ги кълнете! По темата: не пожелавам на никоя от бившите си нещо лошо, даво са щастливи и светът да заблести от любов хахаха :P
Ми на момчето, което без да искам нараних много (не ми е бивш) бих казала , че ужасно много съжалявам че се получи така между нас, пожелавам му цялото щастие на земята и най-искрената любов която съществува. Бих му казала също че е един от най-страхотните хора , които познавам,но обичам друг човек.Съжалявам, че неможахме да останем приятелите които бяхме...
А все още съм си с първата любов и нямам бивши![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
stiga spami veee gluupaaakk !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
na posledniq bih mu kazala "veche nqma moq mozyk da promivash uraaaa, inache si4ko nai nai i ne me pomni s losho"
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
6e mu kaja''pi4 mn ispusna kato skasa s men'' nz az mai pisah i predi v nqkva takava tema ama nemojah da si namerq komentara taka4e pak 6e go kaja...na4i otivam pri nego i mu kazvam ''mainata ti obi4 moq ti si mnogo lud ve4e nqma da sam tvoq 6te me 4uka nqkoi drug''xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa da sa prasne divaka mu s divaci 6tot i do sq mi zvani ama NAAAAAAAAAAA da go duha toqqq gad mrasen
bih mu kazala: KOLKO SE RADVAM 4E SKUSA S MEN!!! SEGA SUM SVOBODNA I 6TASTLIVA I NE MISLQ NEPREKUSNATO ZA POREDNIQ TI MALODU6EN, SELSKI NOMER!!!![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
mm da pomislqne ne smqtam 4e ima takova nshto
![]()
mi.....zna4i purviq put kogato vodihme razgovor predi da skasame si izqsniheme mn ne6ta, 2 riq put kogato vodihme seriozen razgovor si izqsnihme o6te pove4e ne6ta.....i skusahme....abe s edna duma si kazahme vs!no...az sled tva se napih i mu kazah ba6 ABSOLUTNO VSzA JALOST az sum prinudena da go vijdam vs den i qvno ve4e sme si kazali vs, za6toto ne si govorim
Bih mu kazala edinstveno 4e ve4e sum go zabravila ( za6toto az bqh tazi , koqto s eborih za otno6eniqta ni, koito toi prekrati)....no az mu go pokazah sled kato go zapoznah s novoto mi gadje
![]()
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
мм на последния ми приятел бих му казала че го обичам безкрайно много и че ще мине още доста време докато го забравя..ако изобщо го забравя някога..![]()
![]()
![]()