.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 116 от общо 116
    Фен
    Град
    сф
    na posledniq bih my smazala fizionomiqta ,a dr toi ve4e go znae,4e e tup selski pru4....mn zle,no tfa e minalo po-vajno e kfo kazvam na sega6niq...

Град
    selo СофиАА
    ми аз бих казал на бившите си че никога няма да се върна при тях щот не ме заслужават
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

Guest
    Ami iskam da mu kaja,che kolkoto i da me e naranil nqma da spra da go obicham.Ujasno mnogo me boli ot tova koeto napravi,no dori i nqkoi den da osyznae greshkata si i da si priznae za chuvstvata mu kym men shte byde kysno i nikoga veche ne shte se vyrna pri nego.Obicham te pate

Mi 6te mu kaja: "Sajalqvam ti sam si go napravi. Naistina te obi4ah, no ti me otblasna s 4estite si izneveri i s tova glupavo darjanie. Ti si dobar, no ne go pokazva6. Tova da se pravi6 na "lo6o mom4e" nqkoi pat ti izigrava lo6a 6ega. Badi takav kakavto si. I sajalqvam, 4e ne ti kazah, 4e ima drugo mom4e v jivota mi. Rano ili kasno 6te go razbere6. Vse pak se radvam, 4e bqh s teb. Imahme i hubavi momenti zaedno. Jelaq ti da nameri6 golqmata si lubov, no da ne e tazi s koqto mi izneverqva6e, za6toto tq ne e za teb. 6te postapi s teb taka, kakto ti s men. I tova mnogo dobre go znae6, za6toto si bil s neq i go e pravila. Prosto ti si dobar, i ne zaslujava6 takav 4ovek do sebe si. Radvam se, 4e ostanahme priqteli. Cunki"
    Това е ден, който никога не съм срещала.
    И ако тръгнеш,
    аз ще тръгна с теб.
    И ако умреш,
    аз ще умра с теб.
    Нека те хвана за ръка и да си вървим.
    Най-самотният ден в моя живот.

"Искам сега,веднага,на секундата да ми обясниш,защо скъсахме!?И да ми кажеш,защо постоянно пускаш слухове за мен,които не само не са вярни ами са и ужасни?!Исках да сме приятели,ти не поиска-Ок...Само,че не беше нужно да говориш зад гърба ми,ако не заради друго то поне заради милионите съзли,които изплаках тия три месеца за теб"-Т'ва бих му казала,придружено с още 1000 обиди и псувни разбира се,но спазвам благоприличие

lonely_man
    Guest
    pa4a t1pa neznae6 kwo zagubi!!!! izgubi me zaradi vsi4kite si l1ji!! kazah ti 4e takiva pri men ne minavat!! i da idva6 i da reve6 faida nqma smotana kurva!!!! otivai da se razvqva6 s oniq pederungeli i da ne sam te vidql da st1pva6 u nas!! s men ima6e vsi4ko no go zagubi zaradi kurvenskite si adeti!!! vari se gr1mni!! predi te obi4ah ujasno mnogo sega te mrazq tolkova mnogo 4e nemoga da te gledam 4ak!!! i kfo misle6e 4e 6te mi prodava6 fasonite si i 6i k1r6i6 snaga s drugi!! q si gleday rabotata !! kurvata si e kurva dori da q obi4at pove4e ot vsi4ko na sveta. opitah se da te napravq 4ovek opitah se da te promenq opitah se da te obi4am takava-izmamna no ne se polu4i. dadoh ti vsi4ko koeto imah, dori si pomislih 4e si se promenila no ne ti si ostana edna ne6tasnica, znae6 li sajalqvam te, ti nikoga qma da nameri6 lubovta. kolko jalko 4e ima hora kato teb koito ne ocenqvat kakvo pravqt horata za tqh. sajalqvam 4e ne uspqh da se nagodq k1m idealite t za svobodna vr1zka, no az sam tak1v moeto si e moe!!! sbogom...

Guest
    Uh, you are so pathetic И оттам нататъка пълно безразличие

Град
    Там...
    Сбърках

The bitch is hungry she needs to tell so give her inches and feed her well...

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Bih kazala 4e TOI sam si Go napravi i sega s tazi koqto hodi nemoje i na malkiq mi pryst dami stypi, makar 4e (linka) na profila mi mn me raz4uvstva vinagi kogato 4uq tazi pesen...
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

всичко което съм мислела съм му го казвала

Голям фен
    амм, каквото си изпулнал, изпуснал си, момче!
    аз кво да направа като другата те е оставила незадоволен?

Повече от фен
    MI nqma kvo da im kaja,mnoogo interesno!Pff fuckam gi v y6ite ve!

че са тъпи пачи !!! на сапун !!!
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Град
    Terra incognita!
    "Ти си чудесен човек!"
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Каквото съм имала да кажа,съм го казала.Нищо не съм им спестила.

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Каквото съм имала да кажа,съм го казала.Нищо не съм им спестила.
    Taka e nai dobre no ne vinagi ostava vreme za6toto vseki se pravi na....
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си