- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля виии помогнете ми
Искам да си върна бившото гадже,зарязах го но чувствам,че искам да съм с него.Моля ви помогнете ми.Трябва да направя нещо,от месец не сме заедно не издържамммммм!НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ТАКА!
А малко повече инфо ще дадеш ли ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не може да си го върнеш...Точка,Фин,Конец,The End....
Е защо си го зарязала?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Инфо ами бяхме гаджета около два месеца и аз го зарязах по много тъпа причина(мислих си,че ми е омръзнал),най-лошото е че на него едва ли му пука за мен.DarknessInside може би си права,но не мога да го изтръгна от мислите си!Първоначално написано от Triple-H
Da be tva e super interesno oba4e!Recepta za vru6tane na biv6o gadje!I men me interesuva,samo 4e e nevuzmojno 6toto az bqh zarqzanataIna4e bih ti kazala 4e sum go pravila da se vru6tam pri staro fr.Zagovori go ne6to ob6ti ne6ta i izlezte 1 put.ot tam si4ko e lesno
![]()
1 Ни съм жена !Първоначално написано от Анонимко
2 Ми щом ти си го зарязала сиг все още ти се кефи...ама след 1 месец не е гарантирано...отиваш при него почваш да му се натискаш и да му викаш колко ти липсва и Воала !![]()
Мерси миличка!Първоначално написано от Jenkata
Мисля,че както и зарязването така и темата я направих спонтанно не мисля че от нея има нужда!Моля даме извините.
Хах сори,че обърках пола,мерси за съветите ще ги послушамПървоначално написано от DarknessInside
Няма смисъл да се връщаш към миналото.Нещата няма да са същите.
Тва да ти е за урок другия път,като искаш да зарежеш някой кат ти умръзне
Ами няма как!Гледай напред!С времето ще ти мине!
[size=7][b][u]fosse cos
Прави сметка че момчета имат чувства. Не са ей така. Ако те е харесвал и си го зарязала си представям колко му е гадно. Аз ако съм не бих тръгнал пак толкова лесно. Най-добре според мен е да отидеш и да му кажеш че си сбъркала и много ти липсва и го молиш за прошка. Може и да ти прости но не съм сигорен че ще го направи, а пък ако не те харесва просто забрави.
Абе ти направи тая грешка да се върнеш при него, та след време ще си още по-зле и ше се вайкаш, за кфо ли си се върнала към нещо, което вече няма бъдеще. Мда, така е. Миналото никога не се прелива в бъдещето. Просто така е в природата. Нещо, което си отива, значи е трябвало да си отиде и точка. Без повече размисли и страсти.
emi govori s nego kaji my 4e iskash o6te da ste zaedno i ako toi ispitva o6te 4yvstva kam tebe i ne si e nameril dryga shte se saberete otnovo![]()
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~