.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

imam problem s edno momi4e

pi4ove kvo da praa ? obru6tam se kum po opitnite. obiknovenno s momi4etata nqmam nikakuv problem,no naskoro se zapoznah s edna stra6na macka, i kogato q vida zacepvam napulno i ne znam kakvo da pravq a iskam da q svala nekak si ama nema kak izkliy4vam pls pomognete. blagodarq predvaritelno

6e q svali6 mi meta6 edna tuhla i gotovo garanciq 4e 6e q svali6

Guest
    да не забравиш после да завлечеш в пещерата ми поопзнаи те са виш какви и са интересите покажи себе си и някой слънчев ден

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Като за начало не мисли за нея, че е 'перфектната', 'недостижимата', 'идеалната' и т.н, защото точно от тези мисли човек се сдухва и не знае как да подходи в такава ситуация.
    Въпреки всичко, когато се решиш да я сваляш, не забравяй, че ако не стане номера с нея, има много други момичета.
    А и не влагай всичко от себе си.
    Стой си на земята, и не се предавай ако не станат нещата.

Иначе как да я свалиш ли - с разговори (обикновени, житейски), станеш ли й симпатичен в началото -> имаш по-голям шанс, отколкото ако те мисли за някъв глупчо.

Guest
    mersI za segA 6te vidime yTRE kakvo 6te stane

Град
    РЮАР
    Мога само да те пос1ветвам : Б1ди това, което си !

Guest
    a3 samo da kaja.. ne 4e mnogo vi dreme de ama trugnah predi 3 dena s tova momi4e i to4no tva 4e prestanah da mislq za neq kato za perfektnata mi pomogna 10x na si4ki o6te vednuj

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a3 samo da kaja.. ne 4e mnogo vi dreme de ama trugnah predi 3 dena s tova momi4e i to4no tva 4e prestanah da mislq za neq kato za perfektnata mi pomogna 10x na si4ki o6te vednuj
    bravo na tebe ! =D>
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си