- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vuzrastovata Granica!!!
Zdraveite!Kakto znaete za mnogo momi4eta vuzrastovata granica e problem.Za men se otnasq sushtoto.Mom4eto koeto haresvam e sus 5god. po-golqmo ot men taka 4e imam 2 vupros4eta kum vas.1-viqt e
ali mom4e s 5god. po-golqmo ot men bi me haresvalo?!?A 2-riqt mi vupros e:Za vas imat li zna4enie godinite i kakva e vashata granica...(nestava vupros za primeri kato 15 godishno momi4e i 30 godishen muj)NaDqVaM Se Da Mi OtGoVoRiTe!!!
![]()
az sum na 15 i sum s 22 godishenza men nqma granica vazrasta sh6om se obi4ate i se iskate,6shtom darjite edin na druk i t.n
Mersi 4e otgovori zashtoto i az mislq po sushtiqt na4in![]()
На 22 съм и бих казал от опита си, че 5 години разлика е доста неблагоприятен фактор за една връзка. Не, че момчето не може да хлътне по по-малка. Случва се, но обикновено един от двамата е използван.
emi edna priqtelka (16g) hodi s 30 godi6en - taka 4e ako ot tova sudq, nqma granici. Ina4e moqta granica e pod 25g
ps. na 16 sum
2 ... 4 ...tolkova :P ama kudet sa 4 tam sa i 5 az ne bih hodila s tolkova golqmo mom4e
no puk shtom si go haresvash .. :P ne mislq 4e ima problem a i nali ne sa 7 8 ..
![]()
Xaxx da bre na 5 sum=D>
Дали ще те хареса зависи от теб.
Годините НЯМАТ значение... 5 години не са много...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Абе най им е гот на момичетата да се ебат с дърти мъже да им правят хубави луфтове![]()
![]()
![]()
Vladoka rulzzz
Ами 5 години не са чак толкова много!Няма нищо лошо да ходиш с момче по-голямо от теб.Всеки сам преценява,ако има привличане и от двете страни...эащо не?
[size=7][b][u]fosse cos
Вий се кефите на педофили май,а?Първоначално написано от Анонимко
Бахти, замислете се ве хора,такива големи мъже да се хващат с такива малки момичета...явно има причина! Или такива като тях са големи идиоти, или са такива ,които се страхуват да зарибяат някоя жена на тяхната възраст и за да не се изложат отиват при малки момиченца. ТВА Е ГЛУПАВО,ГЛУПАВО,ГЛУПАВО!
За зрелите хора(над 21г.) вече няма граници,те са си големи знаят кво правят и кво искат.
Но ние сме малки и неразбрали света в много отношения тийнчета,които не могат да си позвоялта такава възрастова граница,просто защото всяка година в израстването е специфична.
Разликата в годините до 3 (максимум 4) за мен е допустима.
Ти пък нали си момче, откъде знаеш ние по какво си падамеПървоначално написано от the_marshal
![]()
![]()
Иначе то много зависи ти колко си пораснала и той колко е пораснал... като се искате, земате се, ама лично мой съвет - не хлътвай по такъв
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
ем според мен ако момичето е по-малко от 19 макс с 24 годишен тяра ходи, а ако епо-голямо вече няа значение
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
4 години не са малко, но не и много.5 вече стават множко поне за мен.Не ми се вярва, че ще имам обща приказка с 20-годишен и не искам да съм с толкова голям.А другото е, че може да те харесва, но най-вече тея батковци искат секс.Имай си едно на ум.
Аз съм на 13,моя приятел на 20!Честно казано никога годините не са ни пречели...само понякога в разбиранията....има пр..заради годините естИначе 5 г не е нищо страшно,ама ти на колко си?
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Според мен си има възрастова граница особенно човек когато е по млад.С течение на годините не се обръща внимание на тези неща...
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
zavisi...za sega 5 godini gi priemam,daje s biv6iq imahme takava takava granica...oba4e savsem dr e razlikata da e 40-50 i nagore...tova ve4e ne go priemam...nenormalno mi zvu4i...a ti za nekvi 5 godinki...nqma problem!![]()
14 и 19 неа начин. Освен момчето ако е умствено ограничено.
15 и 20 по същия начин
16 и 21 има и такива случай, ма пак не е хубу.
17 и 22 тука вече не разбирам
18 и 23 близко сме до истината
19 и 24 много близко до истината
20 и 25 истината
Кфо искам да кажа ... тфа че, понякога възрастта отговаря на годинките си .. и батковци рядко ходят с малки пикли. И обратното, колкото по-нагоре отиваме, толкова е по-голям шанса на мацките да ходят с по-голям. Другото е Bull Piece of SHIT!
Според мен,ако има силни чувства между вас годините не са проблем(поне не 5 години,виж от 10 нагоре,вече май са множко).Вижала съм всякакви двойки,дори такива с 15 години разлика,които живеят заедно от много време и се разбират идеално.аз, например, ходя с едно момче от 6години,той е с 8год. по-голям от мен,но се разбираме перфектно.Според мен не е задължително тези "батковци" да искат само секс, защото преди 2год и малко спах с него за първи път. Е не мога да отрека, че имаше един период, в който започна да си иска,но до като ти сама не решиш,никой не може да те накара.Много вномавай, обаче на теб какъв ще ти се падне!!!!!!!!!!
p.s. Аз съм на 19г.
ти на 13 гаджето на 20?Ами няям коментар ти наред ли си ве?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
А по темата....ами зависи ако имате общи теми на разговор и тн.........можете да сте си гаджета.....Но мисля ,че момче на 20 години би си харесало момиче на към 18-19......./явно не съм права щом 20 год ходи с 13 год
![]()
\
Мдааа пък аз съм на 10 а гаджето ми на 110 . Е ние се обичаме и сме заедно защото любовта няма граници
Абе тъпанарки такива кого заблуждавате че ходите с по - голям . Разбирам ви .... явно това ви се иска , но не не вярвам 20 годишен уважаващ себе си младеж да има обща приказка и да се занимава с 13 годишна пикла . Престанете с тея клиширани глупости , че любовта граници няма... те са само за любовните романи , но не и в истинския живот . Аз съм 19 годишно момче и определено имам възрастова граница . Бих тръгнал с момиче което е максимум 3 години по - малко от мене . Дори и тогава бих се замислил щото дори и на тази възраст има заблудени и неориентирани шматки които не знаят пикаели им се ибели им се... А относно горната граница , бих се занимава с момиче което макс. 1 год по - голямо от мене . Това е .
П.С. писна ми от просташки спамерски постове съдържащи фантазиите на едно 13 - 15 годишно момиче
еми аз пък да си призная не виждам какво лошо има момиче на 16 да си ходи с по-голям. Примерно аз не се виждам с момче на моята възраст... не ми е интелектуалното ниво.. еми така си е, предпочитам по-улегнали хора, които знаят какво искат и разбират, че една връзка се гради на доверие, споделяне и т.н. а не да се забиват с всяка курва на всеки купон.
6te ti kaja ot li4en opit 4e tova e noj s dve ostrieta za6to li emi ..az hodq s edno mom4e ve4e 2 godini az sum na 16 toi na 22 razlikata ni e 6 godini i 2 meseca.......po su6testvo ot edna strana e po dobre za6toto e po zrql i te razbira ot druga strana trqbva da ostavi6 vsi4ko detinsko v sebe si i da dava6 vsi4ko ot sebe si da se durji6 kato zrql 4ovek koftito e 4e si malka i zahapva6 po-lesno a tova ne im haresva moq skoro iska6e da se razdelim po u6 nqkolko pri4ini vseki put mi kazva6e ne6to razli4no edno ot koito be6e 4e mnogo ludo sum se vlubila v nego a tova ne e hubavo za6toto sum malka i trqva da vidq o6te muje i kuponi v jivota si a ne da se hvurlqm na purviq