.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Объркана кажете как да постъпяяя

пфпфпфпф така проблема ми е следния харесвам две мом4ета оба4е единия имам 4увството 4е го оби4ам а другия просто ме кефи по принцип мога да тр1гна с който искам ама гадното е 4е са добри приятели и ако тр1гна с едния ще стане мн кофти за другия иии просто нзззз ве4е се от4аях п1к действително мн ги оби4кам и двамата

Guest
    3в1?

Мега фен
    Град
    София
    Най-добре ги эарежи и двамата,щото накрая ти ще си эаряэана....
    А всъщност я кажи какво е тяхното отношение към теб?
    [size=7][b][u]fosse cos

Ами следвай сърцето си,който ти допада повече той да бъде!Иначе ако неискаш да си разваляш приятелството с тях по-добре не започвай връзка с никой!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

ако толкова те кефят и двамата направете 3ка
    щом са приятели няма да имат против
    после вече може да си избереш я единия я другия я и двамата....
    Gott wei

Град
    РЮАР
    Винаги има 3рети избор..
    Моя с1вет е да останеш малко сега без гадже. Обмисли плюсовете и минусите на вр1зката ти с единия и на вр1зката ти с другия... и тогава вземи своето решение..

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Само като прочетох "чудя се между 2ма... И двамата ги обичам ама...." и ми стана ясно. Нещата ще завършат зле така че по-добре спести на себе си и най-вече на тях излишни главоболия

Мега фен Аватара на koalka
    От двата стола-на земята.Това да не ти е женско приятелство, че да се провали заради някое момче, това да не ти е женско предателство и интриги.Малко вероятно е да прекъснат приятелството си заради момиче.По-добе ги остави и двамата.

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Винаги има 3рети избор..
    Моя с1вет е да останеш малко сега без гадже. Обмисли плюсовете и минусите на вр1зката ти с единия и на вр1зката ти с другия... и тогава вземи своето решение..
    Решението !

prosto si ostanete priqteli
    ili mislish che e po-dobre da se natiskash s ediniq v toaletnata dokato dr si misli che si s fr
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си